reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa -- nie słyszałaś o wielorazówkach?To taka o niebo lepsza wersja tetry i ceratki,ale i o niebo droższa:-),ale i tak lepiej się wchodzi niż na jednorazówkach,jeśli chodzi o stronę ekonomiczną.Na chwilę obecną mam 12 ,ale to zdecydowanie za mało,muszę dokupić jeszcze,tylko chciałabym inne niż mam.

Ale mroźno aż się nie chce wychodzić z domu.Racja Bodzinka też chciałabym by poprószył świeży śnieg,jakoś tak inaczej ,ładniej jest wtedy.
Smutno mi,zimno i spać,spać,spać......

reklama
koralikowa moja mała chodzi w wielorazówkach .
Wypróbowałam chyba wszelkie możliwe kombinacje :-D:-D:-D:-D
Ostatecznie stwierdzam ,że polskie jest najlepsze :tak::tak::tak:
A tak wyglądają ;-)

Załączniki

• 20121119646.jpg
    20121119646.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 44
as dzieki za demonstracje,super karolka wyglada....
ekomama juz widze.....hee

aguska no i giocio...

zmykam cos ppichcic..bo chlop bedzie niedlugo w domu...za 2h...

Aguska jestem na chwile bo mam urwanie glowy z Bartkiem, nadal nie spi po nocach, ostatniej wstal o 2 zasnal przed 5:sorry:tydz temu bylismy na szczepienieniu mowilam lekarce ze od 4 mies nie spi w nocy i wieczorem zgrzyta zebami, dala nam skierowanie na pasozyty. Do tego zarazil sie od Ł i od 2 dni ma pierwszy w swym zyciu katar, nie rozumie o co chodzi z syropem, tlumacze ale nic nie daje piszczy gdy zobaczy wiec musimy go oboje trzymac zeby dac, wlewam strzykawka po policzu a i tak czesc wypluje zaczyna kaszlec i wymiotuje, po czym placze z 10 minut. Do tego wczoraj rano zjadl sniadanie i caly dzien nic, dzis to samo kombinowalam od 7 z jedzeniem ale ciagle slyszalam NIE, wieczorem robilam Ł nalesniki i moje uparte dziecko zjadlo 3 a do tej pory nienawidzil nalesnikow:confused:oczywiscie kolacji juz nie zjadl. Marudzilam gdy jadl tylko to co lubi a teraz oszalec mozna nie chce nic. Nie wiem jakim cudem wazy prawie 12 kg i ma 89cm.Gdy sytuacja sie unormuje bede zagladac;-)

As fajne zdjęcia:tak: no co ty?siostra jest matka chrzestna???????pierwszy raz sie spotykam z czymś takim dobre
Anula oj bidulek z Bartusia ciekawe co wyjdzie w badaniach bo to na prawde dziwne że on tyle nie śpi:eek:a z tym nie jedzeniem to wiesz okres buntu przechodzi:-Dz reszta po wadze można stwierdzić że jest wszystko ok;-)mam nadzieje że niebawem sie wyśpicie i koniecznie napisz jak już będziesz znała wyniki

u nas prószy śnieżek mały w nocy pokasływał a byłam z nim u lekarza we wtorek i jest osłuchowo czysty.Ta jego alergia jest okropna:confused2:a katar nadal ma ale zobaczę dzisiaj czy nadal mu dużo leci z nochalka bo jak tak to w poniedziałek znowu do lekarza po antybiotyk będę musiała iść:sorry:bo widocznie bakterie sie już namnożyły eh....
a on ma w poniedziałek urodzinki i chciałam żeby do przedszkola poszedł z cukierkami

HELLO.

As-Karolcia ślicznie wyglądała.
Anula- kurcze żeby wszyściutko w badaniach wyszło ok.
Aga- zdrówka dla Bartusia.

A u nas zima na całego,sypie od samiuteńkiego ranka.

Już nieźle nawaliło śniegu.

Emil ma jeszcze kaszel,i coś mu nie chce przejść.
Mnie też jeszcze trzyma.
M.śpi po nocce,a chłopaki urzędują.

Maciek pakuje swoje rzeczy,
bo wybywa na noc do moich rodziców.
Emil jęczy bo też chce,
ale obawiam się że musiałabym koło północy jechać po niego.
Chałupkę sobie ogarnęła,teraz tylko powieszę pranie bo już się skończyło prać.
Potem dam jeść moim panom,i weekend na całego.
Idę do pracy dopiero we wtorek,bo w poniedziałek pracuje tylko jedna zmiana.Także pobyczę się troszeczkę.

Miłego dnia lalunie.

reklama
Do góry