reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

amaliee lipa....szkoa....ja uwielbiam ogladc suknie przygotowania,,zebys byla blizej to ja bym z toba pozalatwial...

as slicznosci...oj bidulka karolcia...aaaa sliczne..ja dziergam z grubszej i sie wkurzam bo sie placze...jasna mac..

ekomama oj mala z brzuszkiem znowu,no tez wspolczuje....

reklama
amalie współczuję sytuacji a ona o swoim ślubie nie myśli?i wiesz co do jej sukni to chyba na razie nie ma co szukać bo będzie po porodzie więc jaka figurę będzie wtedy miala to chyba zagadka;-)a ty nie masz nawet jakiejś koleżanki?ja to uwielbiam babskie wypady na ciuchy oglądać przymierzać:rolleyes2:ale też za bardzo nie mam z kim ostatnio w piątek byłam ze szwagierka to 3 h nas nie było a byłyśmy tylko w 2 galeriach:-D
dla maluszków zdróweczka to i oby óle brzuszka przeszły a ząbki szybko się przebiły;-)

As - malutka za trzy dni skończy 3 m-ce.No,ale już jest lepiej,to nie były kolki tylko chyba przez tą czekoladę.Takim dziergającym jak ty cholernie zazdroszczę chęci i samozaparcia i pomysłów,u mnie brak cierpliwości na takie rzeczułki,a ostatnio brak czasu.

Amaliee - a może ona zmieniła zdanie tylko nie wie jak ma to tobie powiedzieć?Jeśli tak to lepiej,by powiedziała to sobie zdążysz kogoś znaleźć.Co do tego pieklenia się,to promocje czy nie to chyba logiczne,że pannie młodej spieszy się by wybrać suknie.Ile ja bym dała,by zostawić w domu z kimś dzieci i pobiegać po sklepach choćby tylko pooglądać.

Aguska wiesz ze dzisíaj tez popoludniem mialam napad migreny-porazka.

Amalie wiesz faceci beda miec na to cw raczej,bo sie nie znaja.a moze tesciowa ci pomoze,mowilas ze dobrze z zyjesz?
A czemu maly w domu?

Witanko
Mała niedawno zasnęła to do Was zaglądam .
Nie poznaję swojego dziecka .
Dziś to jakas istna masakra.
Ciągły ryk o wszystko i nic nie pomagało.
Jestem padnięta.....

Właśnie zrobiłam pierwszy koszyk :-p:-p

Amalie no właśni może z teściowa idź zobaczyć suknie
Koralikowa bidulko mam nadzieje że ci szybko przejda te migreny
As ach te maluchy otrafia dać w kość a ty już na wielkanoc szykujesz koszyczki?

U nas -8 wczoraj śnieg sypał ale jest ok
kawke właśnie sobie zaparzylam

Hej!
Melduję się po długiej nie obecności.
Troszkę u mnie się działo ale na szczęście młodego choróbsko ominęło :-). Ja dalej zdycham ale póki jest śnieg, to korzystamy, jak nie sanki, to zabawa na śniegu jak nie zabawa, to lepienie bałwana i spacery. Pewnie dlatego się wykurować nie mogę. W weekend mam uczelnie i egzaminy, więc zakuwać muszę zacząć.
Miłego dnia! Chorowitką zdrowia, a tym co mają gorszy dzień czy tam chandrę troszkę optymizmu :tak:.

Hej i ja wpadam wieczornie mały już po kolacji umyty nawet ząbki już umył:-D jeszcze bajke ogląda i kłade go za jakieś pół godzinki może zaśnie
m na fuszce pewnie na 20 będzie w domku

chcieliśmy kupić małemu na 3 urodzinki rower ale jednak zrezygnowaliśmy i kupimy wiosna a teraz albo tablice albo garaż zjeżdzalnie zobaczymy

reklama
Do góry