reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mojej pannie 2 zęby w nocy wyszły :-D:-D:-D

Natalka witaj
koralikowa to teraz ja Cię poszpieguję :-D:-D

Wklejam wczorajszego baranka i kocyk małej do chrztu

hejaaa

natalko pisz smialo..

Co dzisiaj porabiasz?/ i wogole...
a starsze dziecko w przedskzolu,czy tez z wami w domku??

as gratki jeszcze raz zabalkow:))
slicznyyyyy baranek...

U mnie babcia zabrala moje dzieco i siory na nocke,,rano ich do skzoly zawozi...wiec wolny wieczor..

Noo wreszcie nam odpuściło....Jeszcze ja nie do końca zdrowa ale wiadomo, leżenia nie ma :-)
Jakie cuda dziewczyny dziergacie!! Ja szyje gołe stojące na wymianke dwie.
Do tego stres coraz większy bo 29 sprawa rozwodowa pierwsza.

Z góry przepraszam,że nie zaglądam.
Ale u mnie nie jest kolorowo,i po prostu nie chcę wam smęcić.
Szukam innej pracy,bo tutaj się nie zanosi na nic dobrego,ale z robotą ciężko.

Mam pierwszą zmianę,m.3 więc przychodzę przejmuję chłopaków,żeby m.mógł się wyspać.

Nasz Emilek dzisiaj przed 22 stracił swojego pierwszego ząbka.
Drzemną sie po południu,i posiedział wieczorem dłużej
Siedział,bawił się ruszającym ząbkiem,i został mu w paluszkach,
ale był zdziwiony,troszkę się przestraszył,
ale jaki chodził dumny:)
393845.gif

Spokojnej nocy kobietki.

Hejka :biggrin2:

Nie miałam czasu by pisać,ale starałam się was czytać na bieżąco.Córcia była marudna,a synek akurat w tym samym czasie pilnie potrzebował mamy do układanek,czytanek itp.No to mama dwoiła się i troiła by żadne z dzieci nie czuło się nieszczęśliwe,opuszczone i niekochane :crazy: :biggrin2:

As--śliczna ta Twoja księżniczka,już nie mogę się doczekać kiedy mojej córci będę wpinać we włosy jakieś kokardki i cudeńka.

Amaliee -- i jak tam poszukiwania butów i sukni?

A. wrócił wczoraj wieczorem i już w domu jest jeden wielki rozgardiasz.Nie żeby był aż tak strasznym bałaganiarzem,ale gdy go nie ma to wszystko jest jakby na swoim miejscu,jakoś te dni mam bardziej zorganizowane,a przy nim cała ta organizacja gdzieś się ulatnia:confused2: Ale to dobrze,że już jest chociaż w końcu i ja się ogarnę i prysznic bez stresu wezmę.

Coś mi nie idzie to pisanie,bo piszę już trzeci raz i nie wiem co naciskam i mi do połowy kasuje:wściekła/y: ,ale to pewnie przez to,że malutka się już obudziła zaraz syrena się włączy,bo spała AŻ!!! 20.min i oczywiście jest niewyspana

Jeśli mi się uda to później zaglądnę.....

reklama
hej

Bodzia u mnie tak samo,,mroz trzyma i stary snieg brzydki lezy...

ekomama pieluchy wielorazowe???????? zem ja nie slyszala....hyh

aguska no przeciez sie odzywamy..Bartus zdrowy??

Amaliee wybralas jakis typ sukienki np w necie??

Do góry