reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska odpoczywaj

ale moj chlop to :angry:..
mam w h.u././j kredytu,splacam 620 miesiecznie,,a on chce auto kupic,a nawet prawka nie ma.bo mu zabrali..i co no trzeba dobrac kredyt,,gdzie ja odliczam aby na ten mi starczylo i oby jak najszybciej go oddac..boszeeeeeeeeee:crazy:

Witam sie.

A ja już pracuje od środy,
musimy kombinować z R.bo mamy tą samą zmianę czyli drugą.
Najpierw przychodzi moja mama,a potem chłopaków przejmuje teściowa.

Emilek siedzi w domu od wtorku,bo załapał infekcje
zresztą jego Pani złamała,rękę,a w szkole połowa nauczycieli chorych,
i dyrektor zarządził zerówce wcześniejsze ferie,od środy,
bo u nas dziś ostatni dzień szkoły i ferii dwa tygodnie.

Emil i tak przeziębiony zapalenie gardła ma,
w domu świruje bo mu się nudzi.

Ja też jakieś g****o złapałam,i z nosa mi się leje,
do tego kicham jak wariatka,non stop.

Miłego dnia laski.

Zdrowka dla potrzebjących.

U nas tez nie za milo. Oskar dziś w domu. chrypke ma straszną. mowi jakby mutacje przechodził.i katar.
u mnie tez woda z nosa. ale my alergicy wiec katar w sumie caly rok mamy.

do tego zimnica ;/

Witajcie
wink2.gif

Bylismy dzis na szczepieniu,Bartek wazy 11,600 i 89 cm, tak rozrabial ze szok a czekalismy az 40 minut w tym czasie kilka razy zdejmowal bombki, pukal do gabinetow i wszedl do punktu szczepien, tak spodobala mu sie zabawa z pielegniarka ze wyjsc do mnie nie chcial, za to dostal korone
wink2.gif
Noce u nas nadal kiepskie, ostatnio Bartek nie spal od 1.30 az do 4 z kawalkiem,w sumie juz przywklam. Siedzimy po ciemnku wtedy bo mam nadzieje ze zasnie ale nie ma szans. Swieta srednie bylsimy u tesciow i moich rodzicow u nich gorzej bylo bo moj brat ma dziewczyne ltora ma 3 letnie dziecko zaprosil ja na swieta i moj ojciec sie wsciekl nawet nie usiadl do stolu a gdy powiedziala mu dzien dobry nie odpowiedzial, gdy jedzie z bratem do miasta ciagle za nim chodzi zeby nic dziecku nie kupil. brak slow facet 50 letni i rozumu zero, do mnie dopiero zaczal sie odzywac.
Czytalam Was w maire na biezaco, zdrowka zycze chorym u nas odpukac Bartek jeszcze nie chorowal nawet kataru nie mial a ma juz 1,5 roku;-)we wrzesniu mial zapalenie jamy ustnej i tyle ale wtedy pewnie w paskownicy cos wzial do buzi

No jestem,,
maly u babci z kuzynem:)

Ja czekam na swojego..
a
nula no danwo cie nie bylo..ale co twoj tata nie akceptuje jej?? hmm,dziwne taki starszy gosc,fochy strzela..ale bywa...o coz...a mlody dzielny,,,skoro sie tak bawil,nie bedzie mial urazy do nast razu:)

Renia u mnie tyz sypie i sypie...

reklama
Do góry