reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska odpoczywaj

ale moj chlop to :angry:..
mam w h.u././j kredytu,splacam 620 miesiecznie,,a on chce auto kupic,a nawet prawka nie ma.bo mu zabrali..i co no trzeba dobrac kredyt,,gdzie ja odliczam aby na ten mi starczylo i oby jak najszybciej go oddac..boszeeeeeeeeee:crazy:

Witam sie.

A ja już pracuje od środy,
musimy kombinować z R.bo mamy tą samą zmianę czyli drugą.
Najpierw przychodzi moja mama,a potem chłopaków przejmuje teściowa.

Emilek siedzi w domu od wtorku,bo załapał infekcje
zresztą jego Pani złamała,rękę,a w szkole połowa nauczycieli chorych,
i dyrektor zarządził zerówce wcześniejsze ferie,od środy,
bo u nas dziś ostatni dzień szkoły i ferii dwa tygodnie.

Emil i tak przeziębiony zapalenie gardła ma,
w domu świruje bo mu się nudzi.

Ja też jakieś g****o złapałam,i z nosa mi się leje,
do tego kicham jak wariatka,non stop.

Miłego dnia laski.

Zdrowka dla potrzebjących.

U nas tez nie za milo. Oskar dziś w domu. chrypke ma straszną. mowi jakby mutacje przechodził.i katar.
u mnie tez woda z nosa. ale my alergicy wiec katar w sumie caly rok mamy.

do tego zimnica ;/

Witajcie
wink2.gif

Bylismy dzis na szczepieniu,Bartek wazy 11,600 i 89 cm, tak rozrabial ze szok a czekalismy az 40 minut w tym czasie kilka razy zdejmowal bombki, pukal do gabinetow i wszedl do punktu szczepien, tak spodobala mu sie zabawa z pielegniarka ze wyjsc do mnie nie chcial, za to dostal korone
wink2.gif
Noce u nas nadal kiepskie, ostatnio Bartek nie spal od 1.30 az do 4 z kawalkiem,w sumie juz przywklam. Siedzimy po ciemnku wtedy bo mam nadzieje ze zasnie ale nie ma szans. Swieta srednie bylsimy u tesciow i moich rodzicow u nich gorzej bylo bo moj brat ma dziewczyne ltora ma 3 letnie dziecko zaprosil ja na swieta i moj ojciec sie wsciekl nawet nie usiadl do stolu a gdy powiedziala mu dzien dobry nie odpowiedzial, gdy jedzie z bratem do miasta ciagle za nim chodzi zeby nic dziecku nie kupil. brak slow facet 50 letni i rozumu zero, do mnie dopiero zaczal sie odzywac.
Czytalam Was w maire na biezaco, zdrowka zycze chorym u nas odpukac Bartek jeszcze nie chorowal nawet kataru nie mial a ma juz 1,5 roku;-)we wrzesniu mial zapalenie jamy ustnej i tyle ale wtedy pewnie w paskownicy cos wzial do buzi

No jestem,,
maly u babci z kuzynem:)

Ja czekam na swojego..
a
nula no danwo cie nie bylo..ale co twoj tata nie akceptuje jej?? hmm,dziwne taki starszy gosc,fochy strzela..ale bywa...o coz...a mlody dzielny,,,skoro sie tak bawil,nie bedzie mial urazy do nast razu:)

Renia u mnie tyz sypie i sypie...

reklama
Do góry