reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Boze jak mi lepiej ze nie ja jedna taka.. porywcza jestem :)

Czasami zastanawiam sie czy ci jeczący nie mają nic ciekawszego do roboty?? ta moja sąsiadka poprzednia niby pracowala 8 godzin dziennie, potem ploty u kolezanki, wybywala na cale popoludnia, czasami zapijala w domu. a naszym zyciem zyla. strasznie ją interesowalo wszystko.

tu mam atrakcje tez w sumie. Jest taka jedna.. no sąsiadka. komentarz do wszystkiego. Do mnie osobiscie nie, bo jeszcze nie dane nam bylo sie spotkac. ale np wczoraj sie dowiedzialam ze po co ja skalniaki robilam?? na wiosce?? i to na kolonii?? przeciez z ulicy i tAK NIE WIDAC.
AUTOKAR CHCIALAM PRZENiesc blizej. Tez zle. Bo ona kies pytala i jej w gminie powiedzieli ze nie da sie tak. to po co ja chodze.. ?? czemu z niej malpuje?
Jak ja moge tak glosno mowic ze Filip jest.. jak to ona powiedziala.. inny.Przeciez ludzie teraz bedą wiedziec. A i jej corka ma problemy.. niewiem co dokladnie ale na moje oko to tez coś autyzmem, lub innym wycofaniem. syn jej wogole opozniony. No i jak ja sie tak chwale to teraz ludzie bedą porownywac. Moj syn ma wade wymowy, jej nie mowi.. bedą gadac ze duren.
no czub kuźwa!!

aaaa ze czemu ja psa gonilam?? czemu ja z miasta sie przenioslam na wies?? co ?zle mi tam bylo? Kto to widzial latem na wiosce trawe kosić?? toż to sie wydepcze.
Kibel zrobilismy. Nooooo to jest nnormalnie atrakcja. Bo wczesniej w tym domu alzienki nie bylo.. a my zrobilismy. I po co?? sama sra w sedes. ma wanne. mieszkanie po remoncie. Ale po co ja robilam???

i jakim cudem moje dzieci uczą sie w tej miejscowosci w ktorej sie uczą?? przeciez to okreg inny. Ona chciala zapisac to nie mogla, a ja musialam chyba zaplacić ze mi sie udalo.

I wiele takich "dlaczego?? " larwa przez moje podworko nie przechodzi.. bo bym przyczaila.. ale by w blocie chyba byla..

reklama
Bosze myslalam ze tylko ja sie tak uzeram z prykami starxwmi.
Ale takich debili coraz wiecej,a my mamy na ich emerytury robic,o ni huhu.

Jezu jutro o 7 wychodze a wroce o 18.juz mi slabo na caly zapierdziel.

U nas noc bardzo cięzka .Calutką noc mała przespała przy cycku .Jak tylko ją próbowałam odłożyć to był ryk nie z tej ziemi.Ostatecznie poszłam spać rano i wstałam o 9 :sorry2:

Jestem padnięta i w totalnym stresie ,bo mój Kubuś dziś pierwszy dzień w nowej szkole !!!!:szok::szok::szok:
Ależ się rano cieszył jak jechał .
Już wczoraj widać było odmienione dziecko :-):-):-)
Naprawdę jak usłyszał ,że idzie do nowej szkoły to się zmienił nie do poznania :tak::tak:
Po prostu radość życia na nowo w niego wstąpiła :tak::tak::-):-):-)
Odzyskałam swojego Kubusia jeszcze sprzed kilku miesięcy !!!!

Rano młody pojechał uśmiechnięty i zadowolony .
w szkole na niego czekała już wychowawca z nowym kolegą ,który oprowadził go po szkole .
Mąż mówił ,że na dzień dobry się przedstawił i poprosił o to samo panią i nowego chłopca :szok::-D:-D:-D
Jak Darek wychodził to widział ,że młody odetchnął z ulgą ,bo mu dosłownie oczy się śmiały i podskakiwał z radości .:-D:-D

Oby było dobrze ,bo powrotu do starej szkoły to ja już sobie nie wyobrażam :no::no:

A i jeszcze jedno .
Kuba rano z D .pojechali do starej szkoły po worek z butami i młody spotkał Jędrka ,tego ,który mu tak dokuczał .
Spojrzał na niego ,uśmiechnął się ,pomachał ręką i powiedział
ADIJOS FRAJEROS :szok::szok::-D:-D:-D

I wyszedł zadowolony do Darka ,wziął za rękę i wrócili do auta :-):-):-D:-D:-D

Hej..
U nas choroba..Najpierw Lolo,teraz zaczynam ja...Fifi sie jakoś trzyma...

Koralikowa cuda!!!Jeny ja bym tak chciałato bym moje lale ubierała.....A uszyłam wreszcie stojącą, się do niej przymierzałam i wreszcie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Adijos frajeros....hehe......dobre:-D.

U nas znów biało,hurrrraaaa!!!!!!Oby tak do końca zimy.

Kobietki,ale wy wybuchowe jesteście,ale czasami trzeba,fakt.Ja to jestem raczej dyplomatyczna,ale jak trzeba to bezpośrednio jadę:).Co prawda nie mam uciążliwych sąsiadów,niektórzy bardziej sympatyczni,niektórzy mniej.Jest jedna,która na moje "dzień dobry" ze dwa razy nie odpowiedziała,mijając mnie na chodniku wręcz odwróciła głowę,za trzecim razem odpowiedziała z łachą,za czwartym razem o dziwo to ona powiedziała do mnie pierwsza "dzień dobry" ,na które tym razem to ja jej nie odpowiedziałam.Zadarłam specjalnie nosa do góry i się na nią nie popatrzyłam.I tak to teraz traktujemy się jak powietrze.Pewnie z jakiegoś powodu czuje się ode mnie lepsza,mieszkając tak jak ja na zwykłym szarym blokowisku.Nie wiem dlaczego ludzie są tacy dziwni,psychole jacyś.
Mam nadzieję,że nigdy nie spotkam na forum tej "sąsiadki",pisząc z nią i nie wiedząc,że to ona.Byłoby niesmacznie:no:.

Bodzia zdrowka dla was :)

As osmarkalam sie z tego "adijos.." hahahaha..

Eko ja tam mam na samym dnie zada czy jakas sąsiadka moja, czy kto inny zajrzy na forum, czy uslyszy jak coś o kims mowie. wiem ze nie wyssalam, tego z palca, wiec moge i w twarz powiedziec. Nie mam z tym jakos problemow. Zawsze z latwoscią wyrazalam swoje emocje jesli chodzi o upierdliwosc innych :)

a co do sniegu. Dla mnie juz go dosc na calutką zime. Jakos nie tesknie za nim, nie marze o tym zeby znowu spadł. No chyba ze tak tylko troszke. co najwyzej do kostek.

Frytki na obiad smazylam. I kurde.. rozsadzi mnie :/ ale takie pyszniutkie były..

U nas dziś ksiądz o koledzie chodzil. wizyta trwala 2 minuty. w sumie dobrze.. czego bedzie siedzial?? :D

hej

Bodzia zdrowka dla was...i dzieki..

U mnie snieguuu ze hoho...

as no to super...

Renia u mnie dzis chodzi ksiadz...

A ja zapierdziel od rana,,nie pojechalam na angielski,bo sie niewyrobilam...

Od 7 do 15 w poracy,dojazd koszmarny,snieg spadl,masakra jakas,,,,droga tragedia...
ledwo zdazylam po syna juz pani do mnie wydzwnaiala ze szkoly bylam za 3 16..a szkola do 16...
i jeszcze odbieralam corke P siostry ,,echhh

reklama
A jeszcze zapomnialam sie pochwalic. panicze moi zalapali sie na bal karnawałowy fundacyjny. Akurat organizuja w BiAŁYMstoku. F ma wstep darmowy, bo podopieczny. O gratis dorzucony do brata :).Ma być Myszka Norka. Oskar strraaaaaaaaaaasznie chce ją zobaczyć. No bo Filip widzial a on nie.
w piątek 18-go. posikają sie z radochy. O we wtorek 15-go ma w p-lu bal. F 16-go w szkole. Potem Oskar 18-go dzien dziadostwa ( Babci i dziadka ) a na 17 na ten bal fundacyjny. Potemw sobote rano do tesciów, lub w niedziele bo tesciowej urodziny.. no i dzien babci i dziadka.

popadają te dzieci od nadmiaru wrazen.

Do góry