reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No moja w końcu zasneła,a ja obiad wsuwam ,byłam tak głodna że az słabo mi się robiło:nerd:

kasiula a jak leczo robisz,bo jakos nie moge sie do niego zabrac

witam
ja wyspana :-) ale cos nie w sosie dzis chodze wszystko mnie wkorza,maly dzis tez poszedł na drzemke dopiero o 13.00 i jak narazie spi,ale pokazał juz rano co potrafi,jest marudny przez te zabki:-( ja obiade szykuje powoli,ja wstanie to zjemy i moze uda nam sie wyjsc na dwor ......bo powinien byc teraz spacer pozniej obiadek ale jakos wszystko na odwrot:eek: a jeszce musze lekcje z polaka zrobic hihihi,bo moja kumpela nie umiała ułozyc 5 zdan z gotowymi wyrazami----a strasznie mi sie nie chce:sick: a jutro jak pojade to musze oddac zeszyt zeby mlody miał na poniedziałek:wściekła/y:
CZY JEST KTOS KTO DZIS TRZEZWO MYSLI :-D

a zadanie ma byc:informacja o swoim imieniu
Adrian-----dynamiczny,intuicyjny,wrazliwy i odwazna osobowosc,dobry wykładowca,szczegolne zdolnosci w sztuce i muzyce.Posiada wrodzone zdolnosci organizacyjne i kierownicze.

Noelia ja robie leczo z parowek cienkich,ale mozna tez z kiełbasy

ja mam siostrzenca o tym imieniu ,i musze powiedziec ze wszystko się zgadza ,i w ogóle to jest super dziecko ,umie wszystko ,jak nie ma co robic czyta ksiażki ,jak miał 4 lata to do biliona umiał liczyć:tak: :-) :-)

I ja sie wiatm w koncu!:-) tez nie wyspana ale u mnie to normalka i jeszcze ten katarek doszedl to juz wogole kleska:-( .U m,nie wciaz remont w domu.Nie wiem kiedy sie ogarne na te swieta:wściekła/y: .Zostalo jeszcze na nowo pomalowac sciany bo sie zabrudzily bardzo i kilka drobnych szczegolow,do srody obiecuja wszyscy ze bedzie koniec:baffled: .U nas w Wawie swiecilo caly dzien piekne sloneczko.A na obiad tylko lub az pomidorowa.:-p ;-) :-) :-D

reklama
To wam zazdroszcze tej pieknej pogody, bo u nas ponuro i pada deszcz:no: a ja jeszcze musialam z malym skoczyc do sklepu:no: Ale co zrobic, jak trzeba bylo. :tak:

Do góry