reklama
K
kasiula matula
Gość
a moja niunia spi ale pewnie niedlugo sie obudzi a na obiad leczo i zupa szcawiowa z wczoraj nie chce mi sie gotowac dzis
witam
ja wyspana :-) ale cos nie w sosie dzis chodze wszystko mnie wkorza,maly dzis tez poszedł na drzemke dopiero o 13.00 i jak narazie spi,ale pokazał juz rano co potrafi,jest marudny przez te zabki:-( ja obiade szykuje powoli,ja wstanie to zjemy i moze uda nam sie wyjsc na dwor ......bo powinien byc teraz spacer pozniej obiadek ale jakos wszystko na odwrot a jeszce musze lekcje z polaka zrobic hihihi,bo moja kumpela nie umiała ułozyc 5 zdan z gotowymi wyrazami----a strasznie mi sie nie chce:sick: a jutro jak pojade to musze oddac zeszyt zeby mlody miał na poniedziałek
CZY JEST KTOS KTO DZIS TRZEZWO MYSLI
ja wyspana :-) ale cos nie w sosie dzis chodze wszystko mnie wkorza,maly dzis tez poszedł na drzemke dopiero o 13.00 i jak narazie spi,ale pokazał juz rano co potrafi,jest marudny przez te zabki:-( ja obiade szykuje powoli,ja wstanie to zjemy i moze uda nam sie wyjsc na dwor ......bo powinien byc teraz spacer pozniej obiadek ale jakos wszystko na odwrot a jeszce musze lekcje z polaka zrobic hihihi,bo moja kumpela nie umiała ułozyc 5 zdan z gotowymi wyrazami----a strasznie mi sie nie chce:sick: a jutro jak pojade to musze oddac zeszyt zeby mlody miał na poniedziałek
CZY JEST KTOS KTO DZIS TRZEZWO MYSLI
a zadanie ma byc:informacja o swoim imieniu
Adrian-----dynamiczny,intuicyjny,wrazliwy i odwazna osobowosc,dobry wykładowca,szczegolne zdolnosci w sztuce i muzyce.Posiada wrodzone zdolnosci organizacyjne i kierownicze.
Noelia ja robie leczo z parowek cienkich,ale mozna tez z kiełbasy
Adrian-----dynamiczny,intuicyjny,wrazliwy i odwazna osobowosc,dobry wykładowca,szczegolne zdolnosci w sztuce i muzyce.Posiada wrodzone zdolnosci organizacyjne i kierownicze.
Noelia ja robie leczo z parowek cienkich,ale mozna tez z kiełbasy
Noelia ja robie leczo z .parowek cienkich,ale mozna tez z kiełbasy
a moge poprosić o dokładniejszy przepis ,bo ja taki typ jestem ,że potrafie cos ugotowac ,ale z przepisu
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja sie wiatm w koncu!:-) tez nie wyspana ale u mnie to normalka i jeszcze ten katarek doszedl to juz wogole kleska:-( .U m,nie wciaz remont w domu.Nie wiem kiedy sie ogarne na te swieta .Zostalo jeszcze na nowo pomalowac sciany bo sie zabrudzily bardzo i kilka drobnych szczegolow,do srody obiecuja wszyscy ze bedzie koniec .U nas w Wawie swiecilo caly dzien piekne sloneczko.A na obiad tylko lub az pomidorowa. ;-) :-)
reklama
Podziel się: