reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorkiem
coś dzis przy sobocie dużo naklikłyscie

u nas od kilku dni tez kłopoty z zaśnięciem, dzis nawet bylismy u moich rodzicow i wrócilismy na kąpanie przed 21, a nie jak zawsze o 20

jak na razie mała spi, zobaczymy co będzie dalej, bo tez ma katarek i w nocy kaszle

a jutro chyba zostawimy ją u babci i pojedziemy sami na zakupy i wiecie co pierwszy raz sami razem :szok: tylko sie boję zeby Majci się nie pogorszyło, bo wtedy klapa :-(

Cześć mamusie siedzące w domu :-)
Jestem znowu ...nareszcie mam kompa :-):-):-):-):-)
Moge spokojnie z wami klikać ..choć już tak się odzwyczaiłam od kompa że długo przed nim nie wytrzymuje.
Dziś wieczorem trosdzke ponadrabiam

WITAM

Wczoraj moj chop zajał kompa i ni w zab nie mogłam sie dorwac,nawet sie obraziłam na niego ,grał z jakimis brazylijczykami ....:baffled:

wczoraj jak poszłam na spacer to Emi juz pamietała gdzie ostatnio tańczyłysm i tam mnie ciągneła ,najpierw nie wiedziałam o co chodzi ,wiec się jej pytam a ona mi na to że "taczyć":-D :-D :-D ale sie uśmiałam :tak: :-D

Pycha o to małe świeto bedziecie mieć,ale w końcu tytuł babcia i dziadek tez do czegoś zobowiązuje :tak: :-)

Witam w kolejny piekny sloneczny ranek:-) :-) :-)
Czesc Mija:happy:
Ja dzisiejsza nocke znow mialam zawalona.Biedne dziecko sie meczy z tym zatkanym noskiem.Zycze milego dnia!

Wczoraj wieczorem mały troszkę marudził i mam zaległości z wieczorem z forum... Teraz nie nadrobię, bo uciekamy na mega zakupy świąteczne... już się boję! ;-)

iwonka2006, sama niestety się przekonałam niedawno, że nie ma nic gorszego niż katar u niemowlęcia... Zdrówka dla córeczki!

Miłej niedzieli wszystkim zyczę!

Ja miałam jechac dzis na tatrg na zakupy ale pogoda paskudna cały czas mzy i nie pojechałam zreszta mierzyc ciuchy na taka pogode ...brrr
A jutro jak pojade to kupie jedzeniowe sprawy

Dzien dobry, my dzisiaj idziemy z malym do kafejki, w ktorej dzieci sa rowniez mile widziane:tak: Nie mozna tam palic, a dla dzidziusiow jest specjalnie urzadzone pomieszczenie, gdzie moga sie wyszalec:tak: Wiec troche dzisiaj pobalujemy:tak: ;-) :-D Pogoda u nas fatalna, ale mam jeszcze nadzieje, ze moze na Swieta spadnie snieg:tak: :-)
Eryk sobie spi i dobrze, bo pozniej bylby nieznosny:tak:

reklama
witam i ja
umnie słoneczko swieci ale jest leciutki mroz,mały spi wiec mam czas -ale dzis jedziemy na urodzinki do synka mojej kumpeli
a jestem zwyrodna bo obudziłam wczoraj małego:eek: wykapałam go,zjadł,poszalał i poszedł spac dalej cała noc przespalismy i pobudka była o 9.40:laugh2:
Shady ja to pewnie te piniadze wydała bym na kosmetyczke,uwielbiam takie zabiegi:tak:
MIJA witaj na pokładzie:happy:
a katar- tez sie meczylismy z gestym zalegajacym w nosku--ale ja tylko nawilzałam w dzien woda morska a na noc wpuszczałam otrivin dla dzieci :tak:
Iwonka moze faktycznie warto teraz sprobowac mała odstawic od cycusia,jak ma trudnosci z ssaniem

Do góry