reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorkiem
coś dzis przy sobocie dużo naklikłyscie

u nas od kilku dni tez kłopoty z zaśnięciem, dzis nawet bylismy u moich rodzicow i wrócilismy na kąpanie przed 21, a nie jak zawsze o 20

jak na razie mała spi, zobaczymy co będzie dalej, bo tez ma katarek i w nocy kaszle

a jutro chyba zostawimy ją u babci i pojedziemy sami na zakupy i wiecie co pierwszy raz sami razem :szok: tylko sie boję zeby Majci się nie pogorszyło, bo wtedy klapa :-(

Cześć mamusie siedzące w domu :-)
Jestem znowu ...nareszcie mam kompa :-):-):-):-):-)
Moge spokojnie z wami klikać ..choć już tak się odzwyczaiłam od kompa że długo przed nim nie wytrzymuje.
Dziś wieczorem trosdzke ponadrabiam

WITAM

Wczoraj moj chop zajał kompa i ni w zab nie mogłam sie dorwac,nawet sie obraziłam na niego ,grał z jakimis brazylijczykami ....:baffled:

wczoraj jak poszłam na spacer to Emi juz pamietała gdzie ostatnio tańczyłysm i tam mnie ciągneła ,najpierw nie wiedziałam o co chodzi ,wiec się jej pytam a ona mi na to że "taczyć":-D :-D :-D ale sie uśmiałam :tak: :-D

Pycha o to małe świeto bedziecie mieć,ale w końcu tytuł babcia i dziadek tez do czegoś zobowiązuje :tak: :-)

Witam w kolejny piekny sloneczny ranek:-) :-) :-)
Czesc Mija:happy:
Ja dzisiejsza nocke znow mialam zawalona.Biedne dziecko sie meczy z tym zatkanym noskiem.Zycze milego dnia!

Wczoraj wieczorem mały troszkę marudził i mam zaległości z wieczorem z forum... Teraz nie nadrobię, bo uciekamy na mega zakupy świąteczne... już się boję! ;-)

iwonka2006, sama niestety się przekonałam niedawno, że nie ma nic gorszego niż katar u niemowlęcia... Zdrówka dla córeczki!

Miłej niedzieli wszystkim zyczę!

Ja miałam jechac dzis na tatrg na zakupy ale pogoda paskudna cały czas mzy i nie pojechałam zreszta mierzyc ciuchy na taka pogode ...brrr
A jutro jak pojade to kupie jedzeniowe sprawy

Dzien dobry, my dzisiaj idziemy z malym do kafejki, w ktorej dzieci sa rowniez mile widziane:tak: Nie mozna tam palic, a dla dzidziusiow jest specjalnie urzadzone pomieszczenie, gdzie moga sie wyszalec:tak: Wiec troche dzisiaj pobalujemy:tak: ;-) :-D Pogoda u nas fatalna, ale mam jeszcze nadzieje, ze moze na Swieta spadnie snieg:tak: :-)
Eryk sobie spi i dobrze, bo pozniej bylby nieznosny:tak:

reklama
witam i ja
umnie słoneczko swieci ale jest leciutki mroz,mały spi wiec mam czas -ale dzis jedziemy na urodzinki do synka mojej kumpeli
a jestem zwyrodna bo obudziłam wczoraj małego:eek: wykapałam go,zjadł,poszalał i poszedł spac dalej cała noc przespalismy i pobudka była o 9.40:laugh2:
Shady ja to pewnie te piniadze wydała bym na kosmetyczke,uwielbiam takie zabiegi:tak:
MIJA witaj na pokładzie:happy:
a katar- tez sie meczylismy z gestym zalegajacym w nosku--ale ja tylko nawilzałam w dzien woda morska a na noc wpuszczałam otrivin dla dzieci :tak:
Iwonka moze faktycznie warto teraz sprobowac mała odstawic od cycusia,jak ma trudnosci z ssaniem

Do góry