reklama
Ja skończyłam sprzątać... prawie. Jeszcze końcóweczka w kuchni mi została. Ale wykończyłam się, normalnie, przez tą dodatkową robotę typu okna.
Kawkuję sobie, dla relaksu przez chwilkę, korzystając z okazji że mały śpi :-)
Kawkuję sobie, dla relaksu przez chwilkę, korzystając z okazji że mały śpi :-)
blond
mama dwoch urwiskow
aga ja nie wysylam poczta , bo mi juz dwie paczki nie doszly , teraz wysylam tylko prywatna firma kurierska prosto do drzwi mamy
hey hey
ja wogule paczek nie wysyłam bo niemam komu hihi
moje dziecko własnie drzemke sobie zrobiło a ja myslałam ze chociaz dzisiaj pojdzie wczesnie spac......ale chyba o20.00 go zbudze, wykapie dam jesc i go połoze tylko ciekawe czy zasnie czy bedzie buszowac do nocy;-)
dobra lekcje zrobione,
ja wogule paczek nie wysyłam bo niemam komu hihi
moje dziecko własnie drzemke sobie zrobiło a ja myslałam ze chociaz dzisiaj pojdzie wczesnie spac......ale chyba o20.00 go zbudze, wykapie dam jesc i go połoze tylko ciekawe czy zasnie czy bedzie buszowac do nocy;-)
dobra lekcje zrobione,
shady
Fanka BB :)
Dziewczyny ale jestwm z siebie dumna zaoszczedzilam kase (pierwszy raz w zyciu chyba) kupujac moja Meridie za 95 zl, kupilam dwa opakowania, i wyszlo na to ze zaoszczedzilam 200 zl.... w szoku jestem do tej pory, juz mysle na co przeznaczyc ta kase.
aga29
Fanka BB :)
Kunda gratulacje dla Maciusia
Shady to oszczedna kobita z Ciebie ;-) ja to juz bym pewnie na jakies ciuchy reszte wydala
Moj maly spi juz od jakchs 2 godzin, ale nie za bardzo mu sie usmiechalo isc spac cos ostatnio niegrzeczny sie zrobil, przy kazdej probie polozenia go spac piszczy i placze , a takie to bylo jeszcze niedawno grzeczne dziecko
Najbardziej to by chcial, bym go nosila na rekach. lub postawila u siebie na kolanach i po raz 1589 pozwolila robic hopsa hopsa ;-) :-)
Shady to oszczedna kobita z Ciebie ;-) ja to juz bym pewnie na jakies ciuchy reszte wydala
Moj maly spi juz od jakchs 2 godzin, ale nie za bardzo mu sie usmiechalo isc spac cos ostatnio niegrzeczny sie zrobil, przy kazdej probie polozenia go spac piszczy i placze , a takie to bylo jeszcze niedawno grzeczne dziecko
Najbardziej to by chcial, bym go nosila na rekach. lub postawila u siebie na kolanach i po raz 1589 pozwolila robic hopsa hopsa ;-) :-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a moje dziecko tez wlasnie dopiero zasnelo.Nie wiem co sie z nia dzieje bo zawsze do godziny 20ej juz dziecko nie bylo a ostatnio sa problemy:-( Jeszcze ten katar ktory jej nie leci wcale z nosa tylko siedzi tam i nie moze oddychac.Nawet z cycem sobie nie radzi bo jak probuje ssac to jej brak powietrza.Zastanawiam sie czy przy tej okazji nie sprobowac tej musztardy i w miedzy czasie odstawic ja
Kunda Gratulacje dla synka:-) U nas od dluzszego czasu jest spokuj z zebami.Teraz jesli beda nowe to piatki bo do czworek wlacznie mamy wszystkie
shady super ze udalo ci sie zaoszczedzic kase ja nie stety co zaoszczedze to wszystko idzie na remont wiec na razie na ciuszki sobie nie moge pozwolic jak zaproponowala tobie aga29:-( Ale juz nie dlugo mam nadzieje jakis zakup dla siebie sprawie:-)
brenda No wlasnie po co budzic dzieciaczka Nic sie nie stanie jak raz na jakis czas bedzie spal w opakowaniu dziennym i bez kapieli ;-) :-)
teraz sobie pije szklaneczke piwka a pozniej wskocze do wanny
Kunda Gratulacje dla synka:-) U nas od dluzszego czasu jest spokuj z zebami.Teraz jesli beda nowe to piatki bo do czworek wlacznie mamy wszystkie
shady super ze udalo ci sie zaoszczedzic kase ja nie stety co zaoszczedze to wszystko idzie na remont wiec na razie na ciuszki sobie nie moge pozwolic jak zaproponowala tobie aga29:-( Ale juz nie dlugo mam nadzieje jakis zakup dla siebie sprawie:-)
brenda No wlasnie po co budzic dzieciaczka Nic sie nie stanie jak raz na jakis czas bedzie spal w opakowaniu dziennym i bez kapieli ;-) :-)
teraz sobie pije szklaneczke piwka a pozniej wskocze do wanny
Podziel się: