reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj moja to juz od 18 spi ,ale prawie na 100 % sie obudzi niedługo ,bo bedzie głodna:tak: ,ale my skorzystalismy z meżem i poszlismy na pizzę :-p straszne obrzarstwo ,

i byłysmy tez z Emi na takich przedswiatecznych wystepach u nas w kinie ,dzieciaki spiewały i tanczyły i Emi tez się wytańczyła za wszystkie czasy,dostała lizaczka ,nawet fajnie było ,az ja miałam ochote tam potańczyc i powygłupiac sie ,:tak: :-D :-D :-D

reklama
Noelia ja zapodaje sobie codziennie stepperek i az mi sie odechce:laugh2: :laugh2: Wczesniej cwiczylam tez 6 Weidera, ale ze wzgledu na moj kregoslup musialam po dwoch tygodniach zaprzestac, ale wroce do tych cwiczonek. Na razie cwicze silna wole, zeby sie nie za bardzo opychac, czym popadnie:szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Moj tez zawsze jest kladziony do lozeczka o tej samej godzinie. miedzy wpol do siodmej a siodma pora na spanko i nie ma przepros. Czasami sie buntuje, ale i tak po paru minutach zasypia:tak:

oj mi te 6 widera w ogóle nie przypasowało ,a aerobik uwielbiam ,ale od niego zaczeły sie moje kregosłupowe problemy ,więc odpada ,U nas joge prowadza w sasiednim miasteczku i 10 kilosów trzebaby podjechac ,ale jak by fajnie prowadzili to bede jeździc:tak: :-)

moja tez o stałej porze chodzi spac ,koło 19 ale jak czasem nie może zasnąć w dzień to idzie spać wieczorem wcześniej ,u niej nie ma tak ze zawsze tak samo ,czasem cos nie idzie i koniec ,musze sie do niej dostosowac

Ja staram sie zawsze klasc spac dziecko miedzy 19 z 20ta ale ma katar i jest marudna i w miare pozno pozwolilam jej isc spac na druga drzemke i teraz sa tego skutki.

reklama
Do góry