reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,
dzisiaj byliśmy na takich fajnych warsztatach światecznych. Robiliśmy z Ksawkiem Kartki i bombki, a pózniej było kino "Nino ratuje świeta". jestem pod wrazeniem Ksawek z zaciekawieniem oglądał bajeczkę przez ponad godzinę.:szok::-D
koralikowa - to dawaj trochę śniegu!:-)
Justa - dziękować Dobrej Kobiecie!:-D

reklama
dobry

Ja z kawa niedzielnie...
asienka a bierz wsio,bo znowu w nocy dopadalo..masakra...

Ja na 11 do kosciola,,a wy co??

gdzie wy wogole...ja nie wiem..pustki weeekendowe...

Hejka!
Wpadam się przywitać. U nas dosłownie burza śnieżna szaleje, w radiu ciągle trąbią o sytuacji kryzysowej. W sumie to za oknem nic nie widać :-D. Jesteśmy w trakcie ubierania choinki :-p.
Miłego dnia Wam życzę :tak:.
p.s.
Koralikowa, zawsze jakiś grosz ;-). Więc piszesz, że kiermasz udany :-).
Asienka, fajnie, że to kino wypaliło i że warsztaty się podobały. Brawo dla Ksawcia, że wysiedział tyle ;-):tak::-).
Ameliee, :-D:-D:-D, dobry text. Mój młody ostatnio rozbrajał skarbonkę i stwierdził, że ma mało pieniądzów :-D:-p.
Gdzie resztę wcięło?! :szok::szok:

Heloooo
Ja dochodze do siebie po Jarmarku. od 14-19 na mrozie.
Koralikowa śliczne gwiazdki.
Anioły co je szyłam do 3:40 i w sobote rano wykańczałam poszły!!! i Renifery :-)
Fanta nie mam wyjścia i radzić sobie musze :-) Trzeba dorobić żeby na święta mieć spokojną głowe :-)
Fajne lale uszyłam ale wzięcia nie miały...Nie ta pora roku ;-)
312767_302677276515933_735451404_n.jpg

6956_302633086520352_1885778544_n.jpg

537663_303353949781599_1697489655_n.jpg

21912_303674359749558_1102180069_n.jpg

Bodzia ja gubie non stop oi to w domu,,ale dzw ze stacjonarnego i znajduje sie:-p

Ale pyszne pierniczki mi wyszly,,syn juz wszystkie by zjadl,a to do szkoly..
Do domu w tyg zrobimy...kupie foremki i bedzie git:)

reklama
Do góry