reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,
dzisiaj byliśmy na takich fajnych warsztatach światecznych. Robiliśmy z Ksawkiem Kartki i bombki, a pózniej było kino "Nino ratuje świeta". jestem pod wrazeniem Ksawek z zaciekawieniem oglądał bajeczkę przez ponad godzinę.:szok::-D
koralikowa - to dawaj trochę śniegu!:-)
Justa - dziękować Dobrej Kobiecie!:-D

reklama
dobry

Ja z kawa niedzielnie...
asienka a bierz wsio,bo znowu w nocy dopadalo..masakra...

Ja na 11 do kosciola,,a wy co??

gdzie wy wogole...ja nie wiem..pustki weeekendowe...

Hejka!
Wpadam się przywitać. U nas dosłownie burza śnieżna szaleje, w radiu ciągle trąbią o sytuacji kryzysowej. W sumie to za oknem nic nie widać :-D. Jesteśmy w trakcie ubierania choinki :-p.
Miłego dnia Wam życzę :tak:.
p.s.
Koralikowa, zawsze jakiś grosz ;-). Więc piszesz, że kiermasz udany :-).
Asienka, fajnie, że to kino wypaliło i że warsztaty się podobały. Brawo dla Ksawcia, że wysiedział tyle ;-):tak::-).
Ameliee, :-D:-D:-D, dobry text. Mój młody ostatnio rozbrajał skarbonkę i stwierdził, że ma mało pieniądzów :-D:-p.
Gdzie resztę wcięło?! :szok::szok:

Heloooo
Ja dochodze do siebie po Jarmarku. od 14-19 na mrozie.
Koralikowa śliczne gwiazdki.
Anioły co je szyłam do 3:40 i w sobote rano wykańczałam poszły!!! i Renifery :-)
Fanta nie mam wyjścia i radzić sobie musze :-) Trzeba dorobić żeby na święta mieć spokojną głowe :-)
Fajne lale uszyłam ale wzięcia nie miały...Nie ta pora roku ;-)
312767_302677276515933_735451404_n.jpg

6956_302633086520352_1885778544_n.jpg

537663_303353949781599_1697489655_n.jpg

21912_303674359749558_1102180069_n.jpg

Bodzia ja gubie non stop oi to w domu,,ale dzw ze stacjonarnego i znajduje sie:-p

Ale pyszne pierniczki mi wyszly,,syn juz wszystkie by zjadl,a to do szkoly..
Do domu w tyg zrobimy...kupie foremki i bedzie git:)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry