reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Koralikowa, może jak będziesz się wybierała na większe świąteczne zakupy, to zahaczysz o real ;-).
Justa, będę musiała rozejrzeć się za jakimś sklepem z farbami. Może coś taniej będzie
Justa, będę musiała rozejrzeć się za jakimś sklepem z farbami. Może coś taniej będzie
Renatka ale to chyba nie wina chłopa , że wypłata nie wpłynęła, tylko kadr. Czy o co inne wojnę toczysz?
nie no nie o moją wyplate. Zresztą ona juz jest
wkurzyl mnie wczoraj, dziś doprawił.. no mialam ochote pognac go!!!! aaaaale kupilam sobie buty i mi humor sie poprawił. Ostatnia para w moim numerze byla. dobrze ze dziś zaszlam do sklepu bo ponoć na ten numer jeszcze jedna kobita polowala jutro bym moze ich nie miala ;/
byly jeszcze inne, podobne, ale cholewa strasznie szeroka. a ze ja nogi mam łydki szczuplutkie to i but musi być cACY.
Koralikowa
Fanka BB :)
hejj
Ja powrocilam...praca, szkola...potem kosciol...
fancia dokladnie,,zakupie na pewno...
amalie dobrze ze zadzwonila....pani,bo bys dala do przedszkola i by sie pozarazal...
justa cudneee...
bodzia spokojnie dasz rade...tylko spokoj cie uratuje...
renia nerwusku...odsapnij....
bodzia meskie tyz ladneee
Ja powrocilam...praca, szkola...potem kosciol...
fancia dokladnie,,zakupie na pewno...
amalie dobrze ze zadzwonila....pani,bo bys dala do przedszkola i by sie pozarazal...
justa cudneee...
bodzia spokojnie dasz rade...tylko spokoj cie uratuje...
renia nerwusku...odsapnij....
bodzia meskie tyz ladneee
Witajcie dziewczynki.
Wpadam tylko z pozdrowieniami ,bo neta nie mam stałego..
Wracam pewnie pod koniec tygodnia do Was
U nas wszystko oki poza tym ,że chodzę jak cysterna z mlekiem ,bo moje dziecię odmawia jedzenia czegokolwiek co mlekiem nie jest
Stawiam na to ,że u nas jest akcja zęby
Młoda je cycka średnio 8 -10 razy na dobę ,a ja wymiękam
Wpadam tylko z pozdrowieniami ,bo neta nie mam stałego..
Wracam pewnie pod koniec tygodnia do Was
U nas wszystko oki poza tym ,że chodzę jak cysterna z mlekiem ,bo moje dziecię odmawia jedzenia czegokolwiek co mlekiem nie jest
Stawiam na to ,że u nas jest akcja zęby
Młoda je cycka średnio 8 -10 razy na dobę ,a ja wymiękam
aguska2017
Hej kobietki wpadam sie zameldować
ja już szaleje na zakupach codziennie coś dokupuje z mojej magicznej listy
dobrze że chociaż sie skraca
mały zasmarkany ale chodzi do przedszkola teraz mamy akcje sanki i radosć mojego dziecka normalnie bezcenna
ja mam teraz 3 dni z rzędu na późno do pracy i będę w domu około 23 masakra.... ja o tej godzienie zazwyczaj dawno już śpię
oby do piątku bo mam wolne
ja już szaleje na zakupach codziennie coś dokupuje z mojej magicznej listy
dobrze że chociaż sie skraca
mały zasmarkany ale chodzi do przedszkola teraz mamy akcje sanki i radosć mojego dziecka normalnie bezcenna
ja mam teraz 3 dni z rzędu na późno do pracy i będę w domu około 23 masakra.... ja o tej godzienie zazwyczaj dawno już śpię
oby do piątku bo mam wolne
reklama
Koralikowa
hej wam
aguska ja tez juz powoli zakupy robie..maki cukru groszki kuku..itp....powoli a do celu,,bo potem w te korki zakupowe to ja sie nie pcham...
as wow wspolczuje,,ale normlanie tyle razy hee...
aguska ja tez juz powoli zakupy robie..maki cukru groszki kuku..itp....powoli a do celu,,bo potem w te korki zakupowe to ja sie nie pcham...
as wow wspolczuje,,ale normlanie tyle razy hee...
Podziel się: