reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poczytałam trochę wstecz,i widzę rozmawiałyście o naszych "ślubnych":-D
Tosz to gatunek wymarły jest.:-D
Moja koleżanka w pracy mawia tak.

"mężczyzna rozwija się do 10 -ego roku życia,
a potem tylko rośnie":-D:-D
to co się tutaj dziwić że czasem mu trzeba powtórzyć coś 15 razy żeby zrozumiał.

reklama
Cześć kochane!
Za oknem -9 :-). Wczoraj zaliczyliśmy sanki i bałwanki, a dziś już boli mnie gardło :-p. Młodemu muszę kupić inne buty, bo te które mu kupiłam okazało się, że mimo tego, że są ze skórki, są szyte i na futerku, to albo przeciekają albo wcale nie są takie ciepłe. Młody miał wczoraj strasznie zimne stópki<jak by mi na boso latał po śniegu> i czerwone. Mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Dziś trza lecieć dla niego za butami. Miłego dnia. Buziaki.

Ostatnia edycja:
Amalieee Twoja kawa piernikowa ratuje mi życie!!!! Pięknie u nas,się doczekać nie moge sanek i bałwana a to nie wcześniej jak w niedziele albo nawet poniedziałek...

dobryyy

Wyspana,wypoczeta..z kawusia sie witam...

U mnie biało za oknem ,mróz i słonko swieci...

Wypije kawusie i za odzoby sie zabieram...bo jutro na kiermasz..

Bodzia porobilas wsio na keirmasz?? wyrobilas sie??

Wpadam w ferworze pracy :-D.
Co Was dziś tak mało?
Bodzinka, jak ty p nocnych maratonach z szyciem dajesz sobie radę z dzieciakami?
Koralikowa,jakie ozdóbki dziś robisz? Ty masz dziś wolne czy w końcu poszłaś na L4;-).
Ameliee, uuu a na raty lapka nie możesz wziąć? Co do antybiotyków i tabletek, to lepiej uważać :tak:. Zdrówka dla Ciebie i oby ten trzeci antybiotyk był już tym ostatnim :tak:.
Mam już świąteczną wenę do sprzątania i do wszystkiego innego. Lecą sobie świąteczne utworki, za oknem śnieg :-). Zaliczyliśmy już z Kubą zakupy połączone z saneczkowaniem ;-).
Wrzucam Wam tak dla nastroju świąteczne utworki ;-) i uciekam :-).
Best Christmas Songs Playlist by tasos barlas - YouTube

Fancia jeszcze 2 tyg do swiat,,przyspieszasz nam:)))

Bodzia to szyj skoro tak kochasz..heee.
ja tez na jutro dziergam cos ie da..mama mi spray przyniosla,,,wiec ide dalej choinki makornowe robic..
potem wkleje...

amalie no to niezle,,ja nie wiem co bym bez lapka zrobila...

fancia ja mam l-4 na wczoraj i dzisiaj,wiec dwa dni/....robie makaronowe choinki,,bombki z balona iiiiiii szydelkowe sopelki:)

Koralikowa, podpowiesz mi z czego zrobić tą konstrukcję na choinkę? Bo mam karton tylko on strasznie sztywny jest :dry:. Muszę pistolet do kleju kupić i chyba dziś polecę. Chcę taką nie dużą choinkę zrobić dla Kuby do pokoju ;-). Fajnie, że masz wolne, w sumie z tego co piszesz, to raczej nie odpoczniesz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry