reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w poniedziałek.

U nas zima pełną gębą,rano -14.

Maciek już w szkole,R.w pracy.
A ja z kawusią do Was przyszłam.
Emilek już idzie dziś do szkoły po tygodniowej absencji,
nie może się doczekać.

Ja nadal chora,dzwoniłam do przychodni,
ale chciała mnie zapisać na popołudnie,

niestety nie mogę bo mam drugą zmianę.
I chyba jest mi dane się męczyć.
Dycham jak stary gruźlik,gardło mnie boli,
a węzły mam tak powiększone że hoho.
I weź tu człowieku bądź mądry,
składki płacę,a jak chcę do lekarza,
to dostanie się graniczy z cudem.
:wściekła/y::wściekła/y:

Spokojnego dnia.

reklama
Hejka!
Kawkę sobie, siorbię za oknem mam iście sielskie widoki. Wyszłam z psem i śniegu miałam do kolan :-D:-D. Dudka zabiorę na spacer żeby dziecko zobaczyło tyle śniegu, bo nie wiadomo jak zima będzie za rok ;-).
Fajnie, że się pojawiłyście :-p.
Asiulka, zdrówka kochana dla Ciebie. Weź z tymi lekarzami, jak człowiek jest chory, to nawet nie chce mu się wykłócać z tymi debilami :dry:. A na hasło "prywatnie", to Cię zaraz przyjmą od ręki.
Ameliee, współczuję nocki, pewnie teraz odsypiasz ;-)
Aguska, no w końcu. Co Ty miałaś z tym kompem?
Justa, zasypało Was?
Koralikowa, ja tam nie piekę :-D, w ogóle byłam w LM i nie kupiłam złotej farby :dry:. Wściekła jestem bo sprey 200ml prawie 16zł, a ten większy 25 :dry:. Nie będzie choinki pomalowanej ani też szyszek :-(. Wrzucę moją okropną choinkę Wam później :tak:.
Bodzia, jak to nie ta pora roku na lale? :szok: Ja myślałam, że lalki cały rok są w modzie :-p.
Zajrzę później ;-)
Miłego dnia!

heja.

zla jestem.

Ł mnie wkurzyl, wojne z nim aktualnie tocze. mam ochote go spakowac i w kosmos wyslac.

wyplata jeszcze nie wplynela na konto!! a mialam po prezenty jechac !! noż w ch.. jutro bede musiala a w poniedzialki jest mi najlepiej jechac, bo chlopcy w placówkach do 14 a nie do 13.

Ameliee niezly tekst syna. Mnie ostatnio Filip tak zaskoczyl ze niewiedzialam co odpowiedziec. stwierdził ze " mamo chyba czas najwyzszy zebyś zaczela mnie jak doroslego traktowac". slepia mi na wierzch wyszly. ale jak mu kazalam isc po drzewo i obrac ziemniaki do obiadu, to stwierdzil ze "przeciez ja za maly jestem zeby drzewo nosic."

Fanta no niestety , farby tak kosztują.:sorry2:Człowiek się narobi i za bezcen przeważnie sprzedaje. Taki spray starczy ci na pomalowanie dwóch ( jeśli chcesz dobrze zakryć makaron), trzech choinek.:tak:Stąd właśnie te choinki makaronowe chodzą po 15-25 zł, bynajmniej moja znajoma za tyle sprzedaje.:sorry2:
Czy mnie zasypało?
Nooo, już rozpoczęłam sezon odśnieżania. :-D Jakiś tydzień temu. :tak: Bielusieńko u nas i mroźnie.
Renatka ale to chyba nie wina chłopa , że wypłata nie wpłynęła, tylko kadr.:confused: Czy o co inne wojnę toczysz?:-p
Asiulka zdrówka dla was.

Renata :-D:-D:-D:-D, żeś ładnie swojego siedmiolatka potraktowała nie ma co ;-). Ale poddenerwowana jesteś. uuu bez kija nie podchodź. Jutro będzie lepiej ;-).
Justa, cena nie jest jakaś tam wygórowana za tą choinkę :tak:. Roboty przy niej co nie miara. Zresztą sama wiesz. Ja przykleiłam kilka kawałków makaronu i dałam sobie spokój, bo co chwilkę było "maaaaaamo" :rolleyes: i weź teraz coś rób.... Spreje sobie strasznie cenią, w tej cenie mam puszkę 400ml farby chyba nawet "dekoralu" :dry:. Kupić wczoraj miałam brokat do szyszek, bo po promocji w realu za nie całe 7zł. Ale zapomniałam :-(.

dobry
witam sie i ja...

Ja przed pracka z kawusia:)

Śniegu u mnie ohohoohh....

fancia jak to nie robisz choinki małemu makaronowej czy jak,u mnie spray mały 9zł...co ty masz takie ceny z kosmosu...ja w sobote albo niedziele choinke ubiore...
i dopieke w tyg pierniczkow..tylko foremek nie mam...w dupe jeza...

amalie wspolcuzje kopania,,ja ze swoim mlodym nie spie wogole,,bo on to masakra.gada kopie,przewraca sie..odkrywa..bije z lokcia pod zeberko..hee...tak swiruje w nocy...

renia a spokoj gada,niech cie na swieta nie wkurza...hee

justa u mnie tyz sniegu w brud...

Koralikowa, obiecałam mu to zrobię ale jak będzie spał ;-). No w Leroy Merlin parzyłam, do Castoramy mam za daleko. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze można kupić ten sprej oprócz takich sklepów. Foremki do wykrawania są w realu 12 sztuk za 9,99 ;-). Miłego dnia dla Ciebie i spokojnej pracy

reklama
Do góry