reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

heh... dobra więc kupię jakiś tam brystol sztywny. Dzięki ciotka :-). Maciaron mam i będziem dziś kleić :-D:-D. Planuję choinkę też ubrać. Okien raczej nie będę myła tylko od strony domu przetrę chyba, że młodego do dziadków wywalę, żeby nie przewiało go. Nie wiem pomyślę. W sumie to dużo sprzątania nie mam bo wszystko staram się na bieżąco robić.
Zaraz wracam, bo czuję już marchewkę na gęsto :-D

reklama
Jestem!

koralikowa - piekne te ozdoby, zazdroszcze zdolnosci i cierpliwości!
Bodzia - a jak robisz piernikowa kawę?

Ja tam weny do sprzatania nie mam, robie tylko to co trzeba!

Chłopaki moje się pluskają w wannie, a ja mam czas na kompa.
Kupiliśmy Kubie buty w ccc na szczęście była przecena i zaoszczędziliśmy jakieś 30zł. Uff. Już się bałam, że stówa lekką ręką pójdzie ale moje dziecko chyba w czepku urodzone :-D.
Ameliee, może Ty masz grypę żołądkową jakąś? Dobrze, że laptop działa ;-):-).
Koralikowa, heh dziś nici z makaronowania :-(. Latanie po sklepach było. Na początek wpadliśmy do reala za butami dla młodego, bo widzieliśmy śniegowce ale coś Ty. Rozmiar 23-25 za małe, a 26-28 za duże. Jak go już wcisnęliśmy w te za duże śniegowce, to się okazało, że zawiązać trzeba naokoło buta :dry:. Potem na to naciągnąć te spodnie od zimowego kombinezonu i tak się zgrzaliśmy, że masakra :-D. Potem jak Kubie kazałam się przejść do mnie to wyglądał jak taka sierotka w za dużych butach :-D. No i trzeba było operację od tyłu powtórzyć, normalnie aż mi się odechciało.... więc wylądowaliśmy w ccc. Śliczne te szydełkowe Twoje gwiazdki :tak:. Choinki też extra, a te z muszelek, pewnie praco chłonne co :-p. Wiedzę, że Twój mały też ma dryg. Gratuluję :-):tak:. Będzie Ci pomagał. Wpadnij do nas po festynie i pochwal się jak Ci poszło.
Asienka, no w końcu. Zalatana kobietko zawitałaś do nas :-D. Podrzucić Ci troszkę mojej weny? Mam tyle zapału i tyle do zrobienia tylko dzień za krótki :-D.
Lecę dalej ;-). Spokojnego wieczoru :-)

fancia ja jutro mam taka wyprawe i wlasnie mam zamiar z mlodym do ccc skoczyc,,bo tez nie ma sniegowcow,,aaa sniegu huhuhu duzoo...
aa wpadne na pewno,bo co ja bede robilaaa...hee..aaaaaa kuchnie mialam sprzatac i okna myc,,spoko znajde czas..
wlasnie zaczelam robic mlodemu skarpetki na szydelku,juz 3 razy prulam,heee

My mamy dwie pary bucików, a dzisiaj nieco poszalelismy na cieniach śniegu, ale i tak frajda była.
Kto mi da przepis na piernikową kawę?
Hm...
fanta - dawaj, dawaj tej weny!
Amaliee - dobrze,że laptop działa!

reklama
hej wam
BYlam na kiermaszu..zarobilam 60zł w 2 godz..za co kupilam malemu buty sniegowce..
a musialam lancuszek z medalikiem tez kupic do kosciola na poswiecenie dzisiaj na 18...

A wogole sniegu u mie wow..doznalam rano szoku....ile tego jest i ciagle sypie...
hallooooooooooo

Do góry