reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie pisałam ostatnio...ale poczytam jak wróce do żywych!
wczoraj chirurg szczękowy usunął mi ta cholerną ósemkę !
jestem z siebie dumna bo nie uciekłam z fotela...ale teraz sie mecze i to porządnie,wyglądam jak chomik a czuje sie jakby ktoś porządnie obil mi ...oby z każdym dniem było wiecej ulgi!!bo jest kiepsko,strasznie boli i rwie i ciągnie..ehh:baffled:
zajrzę na pewno i poczytam
spóźnionym urodzinowym życzę wszystkiego najlepszego!!
chorowitkom zdrowie!
złym i smutnym...pogody ducha
i tak ogólnie pozdrawiam !

reklama
Fanta do mojego tez nie zawsze moje wrzaski docieraja. Czasami ja go opierniczam, a on patrzy sie jak ciele na mnie i twierdzi ze niewie o co mi chodzi. no ja wtedy sina!! sily urzywam juz w ostatecznosci, zeby wiedział ze moze byc zawsze coś gorszego :D hahaha.

Wczoraj to i nasz sąsiad i moj tato mu coś chyba szepneli ze przegina momentami. Dobrze ze dociera do niego cokolwiek. w rodzinie mam przypadek ze pan On pobija wszelkie rekordy. a pani Ona stara sie go ustawic na dobrą droge, ale slabo to wychodzi.

palca poparzylam olejem. boli jak diabli..;/ i to jeszcze u prawej reki. toć to ani sie podetrzec, ani podrapac ;/

Renia a wpływu na niego jacyś koledzy czasem nie mają? Nie szpuntują go przeciw tobie, jako żonie?:confused:
Aga u ciebie śniegu brak? No co ty? :szok::-D Widziałaś chociaż śnieg w tym roku?:-D Bo u nas drugi raz tak dowaliło.:tak:
Fanta kara musi być! :-D
atfk dziękuję i wzajemnie!
Koralikowa no to psiknij i pokaż makaronówkę.
:tak::-)

No i kolejny tydzień prawie zleciał. Mam wrażenie , że te tygodnie tak szybko mijają jak jeden dzień.:no:

Wpadam i szamam obiadek :-). Dudek smacznie śpi, a ja mam chwilkę. Dziś prawie wszystko co było do wyprasowania wyprasowałam :-).
Odnośnie tych fochów męskich patrzcie co znalazłam :-D:-D
BESTY.pl - 1882052
Atfk, ketanol/ketonal <nie mam pojęcia jak to się pisze :zawstydzona/y:> tabletki pomagają ;-), mój T też miał wyrywaną ósemkę i przez 3 dni jadł. Bo inaczej nie wyróbka. Tylko są na receptę :dry:. Oby Ci to szybko przeszło i wracaj do nas :-)
Renata, jak ja ze swoim po "wojnach" tak już normalnie rozmawiam, to wytłumaczył mi, że to jest tak: my gadamy i się drzemy, a do nich informacje nie docierają i dlatego się tak gapią, słyszą jeden wielki bełkot blebleblebleblebleblbelbelbel ;-) :-D:-D:-D:-D. Więc nie tylko Twój chłop gapi się na Ciebie :-D:-D.
Justa, właśnie strasznie szybko wszytko leci :sorry2:. Kara jest i czekam teraz na przeprosiny :-p, może być sex :-D:-D, bo ostatnio jakaś nie wyżyta chodzę :-p:zawstydzona/y:

hej

Ja na nocke bylam u siory,robilysmy te chooinki,potem wak wkleje jakie:))) do 24 robilysmy od 14 non stop...300sztuk...

maly moj goraczka rano,nie pojechalam do pracy...

Zasypalo na amen moja okolice,,,,sniegu ze 20cm,,mrozu w cholerke,,auto odsniezalam godzine...

nie cierpie zimy...
l
ekarza mam dopiero na 17.20-wezme na jutro i dzisiaj l-4....i maly sie pokuruje:)

Renia ałc..wspolczuje oparzenia...

Justa spraya jeszcze nie kupilam...nie mam kiedy...moze mame poprosze bo mieszka kolo castoramy,to mi kupi..

Renia a wpływu na niego jacyś koledzy czasem nie mają? Nie szpuntują go przeciw tobie, jako żonie?:confused:

raczej nie. on tu kolegów takich na wspolne meskie wyjscia to niema. jedynie co to moj szwagier moze coś mu szeptac. ale on sam podobnie sie zachowuje jak Ł.
ich tylko prądem razić i egzorcyste wolac. lub dół kopac.

oparzenie juz tak nie boli jak wczoraj. skora zlazla z tego miejsca i mam taki pękny czerwony palec tuż nad paznokciem. srodkowy palec. ;/

szczawiową dziś ugotowalam. i jeszcze mielone mam z wczoraj i w lodowce Bigos został.

Hej dziewczyny.
Daaawno mnie u Was nie było.
Sorry ogromne.

Fanta,dzika locha świetna:):)

U nas Mikołaj mija spokojnie,i z uśmiechem.
Chłopaki z prezentów zadowoleni,
Maciek dostał grę Quiz o Polsce,i słodkości,a Emil Lego Ninjago,Hot whelsy i słodycze.
Ze szkoły Byli Emil w Bajkolandii,a Maciek na basenie.

Od m.z pracy po reklamówce słodyczy.
Ja jestem chora,dopadło mnie jakieś świństwo.
A najgorsze to że nie mogę iść na L4 bo pracuje przez tą śmieszną agencję,i niestety muszę się mordować.
Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
Hej kochane moje!
Wpadam tylko po spotkałam pewnego pana co się nazywa Mikołaj.
Poznajecie?
miko&#322;aj.jpg
kazał mi przekazać Wam życzenia ale w tym roku kryzys dopadł i jego, a UE ucięła dotację :-p i zjawi się u Was dopiero 24 grudnia, bo wszystkie byłyście grzeczne :tak::-);-).
Buziaki wielkie, a prezentu wypatrujcie pod choinką ;-).

reklama
Do góry