reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguśka będzie dobrze!!!!!
Pokazuje Wam mrauki i do roboty!!! Dziś trzeba dzieci po śniegu wybiegać ;-)
269999_3867497938645_1374954567_n.jpg

reklama
Heja porannie :)

Aguska jakby ci teskno do sngu było to apraszam do mnie. mam go pod dostatkiem, chetnie sie podziele :)

dziś w planach mam mielone na obiad. tylko czy mi bedzie sie chcialo :)

wiecie co?? moje darcie japy na serio dziala cuda. Ł dziś taki odmieniony, jakis taki sympatyczniejszy chodzi. @ mu sie chyba skonczyl, mozg dotlenił i calkiem inny chlopak z niego :)

Renata no widziałam na fb ile śniegu macie(na zdjęciach) ale ja jakoś jeszcze przeżyję bez niego:-D:-D:-D oby na święta spadł to będę szczęśliwa:tak:
czasem trzeba się troche podrzeć ale na mojego to nie działa no... czasami mój właśnie nienawidzi kiedy zaczynam podnosić głos wtedy jest wieeeelki foch:dry:

Hej laski!
U mnie biało, a śnieg dalej prószy :-), liczę na to, że się utrzyma :tak:.
Wkurzyłam się wczoraj na chłopa, bo czekałam na niego z obiadem i w sumie cały dzień o kanapce, a ten wrócił i oznajmił mi, że jadł na mieście. Tak się wkuźwiłam, że mu nawtykałam i się nie odzywam. Niech się żywi na mieści jak go stać, życzę mu mega zgagi i sraczki też. Dziś obiad dla mnie i młodego. Amen :-D.
Koralikowa, też planuję zrobić z makaronu choinkę tylko nie mam pistoletu na klej, zastanawiam się czy może być minuteks:-p. Pochwal się jak skończysz :tak:.
Aguska, może coś na uspokojenie łyknij? Dobrze będzie :-).
Bodzia, kociaki świetne :tak:.
Renata, no to super. Moje darcie japy już nie pomaga ale jak czymś rzucę to widać efekty :-D. Mój też się czasem z fo****e :sorry2: oni chyba już tak mają. Heh... ci faceci :dry:.
Kawkę sobie strzelę, dziś lenia mam okrutnego ale co tam raz na jakiś czas należy mi się :tak: ;-)

A ja właśnie posprzątałam rosołek się już dogotowuje i będę musiała iść do sklepu bo makaronu nie mam:sorry2:
Z Ł rozmawiałam i mu mówiłam żeby niczego nie zapomniał z przedszkola:-Dto chyba sie obraził bo ujął to tak:a co ty masz mnie za kretyna:-p no cóż musiałam powiedzieć aby o niczym nie zapomniał:-Djuż tak mam
fanta oj też bym sie wkurzyła:dry:

Aguska, no trzeba im dać instrukcję, bo jak nie powiesz to będzie: a dlaczego nic nie powiedziałaś?, a jak powiesz to jest tekst tego typu albo się obrażają :-D.
Ja dziś mam udka dla nas i w piekarniku zrobię razem z ziemniaczkami i warzywami ;-).

hej

Ja po pracy,,ale niedlugo po syna i do siory jade..ale tak mi sie nie chce ze szok...

U nas snieg deszcz,,ciapa i tyle...

Ni emoge sie zalogowac do konta w banku,,nozz kurczaki...

bodzia ale piekneeeeeeeeeeeee

fanci apochwale sie jak sprayem psikne,bo bez to beeee

milego dniaa

reklama
Do góry