reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguśka będzie dobrze!!!!!
Pokazuje Wam mrauki i do roboty!!! Dziś trzeba dzieci po śniegu wybiegać ;-)
269999_3867497938645_1374954567_n.jpg

reklama
Heja porannie :)

Aguska jakby ci teskno do sngu było to apraszam do mnie. mam go pod dostatkiem, chetnie sie podziele :)

dziś w planach mam mielone na obiad. tylko czy mi bedzie sie chcialo :)

wiecie co?? moje darcie japy na serio dziala cuda. Ł dziś taki odmieniony, jakis taki sympatyczniejszy chodzi. @ mu sie chyba skonczyl, mozg dotlenił i calkiem inny chlopak z niego :)

Renata no widziałam na fb ile śniegu macie(na zdjęciach) ale ja jakoś jeszcze przeżyję bez niego:-D:-D:-D oby na święta spadł to będę szczęśliwa:tak:
czasem trzeba się troche podrzeć ale na mojego to nie działa no... czasami mój właśnie nienawidzi kiedy zaczynam podnosić głos wtedy jest wieeeelki foch:dry:

Hej laski!
U mnie biało, a śnieg dalej prószy :-), liczę na to, że się utrzyma :tak:.
Wkurzyłam się wczoraj na chłopa, bo czekałam na niego z obiadem i w sumie cały dzień o kanapce, a ten wrócił i oznajmił mi, że jadł na mieście. Tak się wkuźwiłam, że mu nawtykałam i się nie odzywam. Niech się żywi na mieści jak go stać, życzę mu mega zgagi i sraczki też. Dziś obiad dla mnie i młodego. Amen :-D.
Koralikowa, też planuję zrobić z makaronu choinkę tylko nie mam pistoletu na klej, zastanawiam się czy może być minuteks:-p. Pochwal się jak skończysz :tak:.
Aguska, może coś na uspokojenie łyknij? Dobrze będzie :-).
Bodzia, kociaki świetne :tak:.
Renata, no to super. Moje darcie japy już nie pomaga ale jak czymś rzucę to widać efekty :-D. Mój też się czasem z fo****e :sorry2: oni chyba już tak mają. Heh... ci faceci :dry:.
Kawkę sobie strzelę, dziś lenia mam okrutnego ale co tam raz na jakiś czas należy mi się :tak: ;-)

A ja właśnie posprzątałam rosołek się już dogotowuje i będę musiała iść do sklepu bo makaronu nie mam:sorry2:
Z Ł rozmawiałam i mu mówiłam żeby niczego nie zapomniał z przedszkola:-Dto chyba sie obraził bo ujął to tak:a co ty masz mnie za kretyna:-p no cóż musiałam powiedzieć aby o niczym nie zapomniał:-Djuż tak mam
fanta oj też bym sie wkurzyła:dry:

Aguska, no trzeba im dać instrukcję, bo jak nie powiesz to będzie: a dlaczego nic nie powiedziałaś?, a jak powiesz to jest tekst tego typu albo się obrażają :-D.
Ja dziś mam udka dla nas i w piekarniku zrobię razem z ziemniaczkami i warzywami ;-).

hej

Ja po pracy,,ale niedlugo po syna i do siory jade..ale tak mi sie nie chce ze szok...

U nas snieg deszcz,,ciapa i tyle...

Ni emoge sie zalogowac do konta w banku,,nozz kurczaki...

bodzia ale piekneeeeeeeeeeeee

fanci apochwale sie jak sprayem psikne,bo bez to beeee

milego dniaa

reklama
Do góry