reklama
aguska2017
Fanka BB :)
U nas z rana troszke poprószyło ale śladu nawet nie ma
Heja porannie
Aguska jakby ci teskno do sngu było to apraszam do mnie. mam go pod dostatkiem, chetnie sie podziele
dziś w planach mam mielone na obiad. tylko czy mi bedzie sie chcialo
wiecie co?? moje darcie japy na serio dziala cuda. Ł dziś taki odmieniony, jakis taki sympatyczniejszy chodzi. @ mu sie chyba skonczyl, mozg dotlenił i calkiem inny chlopak z niego
Aguska jakby ci teskno do sngu było to apraszam do mnie. mam go pod dostatkiem, chetnie sie podziele
dziś w planach mam mielone na obiad. tylko czy mi bedzie sie chcialo
wiecie co?? moje darcie japy na serio dziala cuda. Ł dziś taki odmieniony, jakis taki sympatyczniejszy chodzi. @ mu sie chyba skonczyl, mozg dotlenił i calkiem inny chlopak z niego
aguska2017
Renata no widziałam na fb ile śniegu macie(na zdjęciach) ale ja jakoś jeszcze przeżyję bez niego oby na święta spadł to będę szczęśliwa
czasem trzeba się troche podrzeć ale na mojego to nie działa no... czasami mój właśnie nienawidzi kiedy zaczynam podnosić głos wtedy jest wieeeelki foch
czasem trzeba się troche podrzeć ale na mojego to nie działa no... czasami mój właśnie nienawidzi kiedy zaczynam podnosić głos wtedy jest wieeeelki foch
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hej laski!
U mnie biało, a śnieg dalej prószy :-), liczę na to, że się utrzyma .
Wkurzyłam się wczoraj na chłopa, bo czekałam na niego z obiadem i w sumie cały dzień o kanapce, a ten wrócił i oznajmił mi, że jadł na mieście. Tak się wkuźwiłam, że mu nawtykałam i się nie odzywam. Niech się żywi na mieści jak go stać, życzę mu mega zgagi i sraczki też. Dziś obiad dla mnie i młodego. Amen .
Koralikowa, też planuję zrobić z makaronu choinkę tylko nie mam pistoletu na klej, zastanawiam się czy może być minuteks. Pochwal się jak skończysz .
Aguska, może coś na uspokojenie łyknij? Dobrze będzie :-).
Bodzia, kociaki świetne .
Renata, no to super. Moje darcie japy już nie pomaga ale jak czymś rzucę to widać efekty . Mój też się czasem z fo****e oni chyba już tak mają. Heh... ci faceci .
Kawkę sobie strzelę, dziś lenia mam okrutnego ale co tam raz na jakiś czas należy mi się ;-)
U mnie biało, a śnieg dalej prószy :-), liczę na to, że się utrzyma .
Wkurzyłam się wczoraj na chłopa, bo czekałam na niego z obiadem i w sumie cały dzień o kanapce, a ten wrócił i oznajmił mi, że jadł na mieście. Tak się wkuźwiłam, że mu nawtykałam i się nie odzywam. Niech się żywi na mieści jak go stać, życzę mu mega zgagi i sraczki też. Dziś obiad dla mnie i młodego. Amen .
Koralikowa, też planuję zrobić z makaronu choinkę tylko nie mam pistoletu na klej, zastanawiam się czy może być minuteks. Pochwal się jak skończysz .
Aguska, może coś na uspokojenie łyknij? Dobrze będzie :-).
Bodzia, kociaki świetne .
Renata, no to super. Moje darcie japy już nie pomaga ale jak czymś rzucę to widać efekty . Mój też się czasem z fo****e oni chyba już tak mają. Heh... ci faceci .
Kawkę sobie strzelę, dziś lenia mam okrutnego ale co tam raz na jakiś czas należy mi się ;-)
aguska2017
A ja właśnie posprzątałam rosołek się już dogotowuje i będę musiała iść do sklepu bo makaronu nie mam
Z Ł rozmawiałam i mu mówiłam żeby niczego nie zapomniał z przedszkolato chyba sie obraził bo ujął to tak:a co ty masz mnie za kretyna no cóż musiałam powiedzieć aby o niczym nie zapomniałjuż tak mam
fanta oj też bym sie wkurzyła
Z Ł rozmawiałam i mu mówiłam żeby niczego nie zapomniał z przedszkolato chyba sie obraził bo ujął to tak:a co ty masz mnie za kretyna no cóż musiałam powiedzieć aby o niczym nie zapomniałjuż tak mam
fanta oj też bym sie wkurzyła
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Aguska, no trzeba im dać instrukcję, bo jak nie powiesz to będzie: a dlaczego nic nie powiedziałaś?, a jak powiesz to jest tekst tego typu albo się obrażają .
Ja dziś mam udka dla nas i w piekarniku zrobię razem z ziemniaczkami i warzywami ;-).
Ja dziś mam udka dla nas i w piekarniku zrobię razem z ziemniaczkami i warzywami ;-).
Koralikowa
hej
Ja po pracy,,ale niedlugo po syna i do siory jade..ale tak mi sie nie chce ze szok...
U nas snieg deszcz,,ciapa i tyle...
Ni emoge sie zalogowac do konta w banku,,nozz kurczaki...
bodzia ale piekneeeeeeeeeeeee
fanci apochwale sie jak sprayem psikne,bo bez to beeee
milego dniaa
Ja po pracy,,ale niedlugo po syna i do siory jade..ale tak mi sie nie chce ze szok...
U nas snieg deszcz,,ciapa i tyle...
Ni emoge sie zalogowac do konta w banku,,nozz kurczaki...
bodzia ale piekneeeeeeeeeeeee
fanci apochwale sie jak sprayem psikne,bo bez to beeee
milego dniaa
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Koralikowa, 3mam Cię kochana za słowo. Może mają jakąś awarię systemu. Próbuj co jakiś czas. Spokojnego dnia, bo widzę, że jakaś zestresowana jesteś
reklama
aguska2017
Ja już po zakupach obiad gotowy więc mogę nie długo siebie troche ogarnąć
a pogoda do ... wieje szaro buro tylko spać sie chce
a pogoda do ... wieje szaro buro tylko spać sie chce
Podziel się: