reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.
Renata, nie zamordowali Cię bo kiedyś surowsze kary były, więc Ci się kochana upiekło :-D:-D, ciesz się, że w tych czasach nie dorastałaś, bo kto wie, może by się nie zawahali :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-). Ja też byłam okropna, dobrze, że dziadek wojskowy i trzymał krótko :-p, chłopaków lałam równo a język....uu do tej pory mam cięty :-p.
:tak:.

Moj jezor tez ciety. a lac sie te lałam. mama czesciej w szkole w mojej sprawie byla niz w braci :D aaaale przynajmniej chrzest bojowy przeszli :) tato stwierdził ze juz go nic nie zdziwi jesli chodzi o dziwne pomysly dzieci :D hahaha
potem blizniaki mną straszyli dokuczających "kolegów" a nie starszym bratem. a teraz odwdzieczają sie :) bronią Filipa w szkole jak np ktoś go wypycha z kolejki.

Ameliee moj ma 29 lat a odchyly ma ze momentami wymiekam. mam wrazenie ze on sie cofa w rozwoju.
i nadal wierze w to ze facet rozwija sie do 6 roku zycia. potem tylko rosnie,. ja juz sie nauczylam ze jak moj malzon ma okres to trzeba go tak ochrzanić ze az slina z geby idzie. rugam go wtedy .. jak mam sciere to i leje scierą.. wydre sie porządnie, wtedy jemu sie klapki na oczach otwierają.. i tlen do mozgu dochodzi. myslec zaczyna i wraca do swiata normalnych. a kiedyś myslalm ze sie pofocha, moze jak bede milsza to mu przejdzie.,a tu doopa. po tygodniu to tylko egzorcyste wolac. dziś np opierniczylam swego slubnego bo mi cisnienie od wczoraj podnosił. i co?? i taki mily sie zrobił.. nawet mi prezent na Mikolajki kupił :)

moja morda czyni cuda :D

Bodzia ja mam zbuntowanego 7,5 latka z nadpobudliwoscią. wybieram sie do ppp sprawdzić czy aby to tylko nadpobudliwosc czy tez adhd. moze malza razem wysle.. bo coś zachwiany emocjonalnie ostatnio chodzi. ;/

Renia no to popatrz krzyki widac dzialaja,,skoro dostajesz prezenty...hee
MOj nie fo****e,ale zazdrosny iw ogole...
ale luzik....sprowadzam go na ziemie wtedy za chabety:)))

Ide choinki z makaronu robic:)

Kota szyje z super materiału :-p Kurcze no nie wyrobie się z decu za olere na sobote jak mam Zuzie i anioły szyć wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Justa!!!!!Oni zawsze szczególnie Fifi, tylko zamiast na Jarmark trafiłabym do Toszka :-p
Jacie jaki ten kot będzie THE BEST!!!! Chyba machne jeszcze z jednego :-) Jakoś tak szybko mi sie je szyje ;-)

Koralikowa zazdrosc to ja mam na codzien. Ł potrafi taki cyrk odstawiće ja momentami sie sama sobie dziwie ze jeszcze z nim jestem.
dziś uslyszalam ze Nobla powinnam dostac za to ze ja jeszcze z Ł jestem, ze moj stan psychiczny ma sie dobrze, ze z takim podejsciem meza ja nakladam kiecki, mam kolegów sama do sklepu wchodze i jeszcze chlopa opindole tak ze slabo sie robi.

w sumie ja sama to wiem ze jakas nagroda mi sie nalezy.

reklama
Do góry