reklama
aguska2017
Fanka BB :)
justa
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
taaa zwłaszcza u chłopaWyzwaniem to dopiero jest bunt chłopca po 30-stce.
No widzicie, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot. A jeszcze jak to duże dziecko nie daj boszsz zachoruje? Wykończyć się idzie.
Amaliee a co ty takie zachciewajki masz , hę?
As super Karolcia wygląda w tej czapie.
Fanta jaki masz pomysł na to mięcho? Ja nastawiłam na gulasz, ugotowałam ryż i z buraczkami dziś podam. :-)
Amaliee a co ty takie zachciewajki masz , hę?
As super Karolcia wygląda w tej czapie.
Fanta jaki masz pomysł na to mięcho? Ja nastawiłam na gulasz, ugotowałam ryż i z buraczkami dziś podam. :-)
Koralikowa
hejj
ja po pracy...
sniegu u mniee...łooooo tylee drogii tragedia...
As no rozmowa hmm poprostu wow,,,,ale wiesz hmm juz zacznij sie przyzwyczajac..dobrze ze wogole cos mowi..
renia chyba az tak zle nie bylo...
fancia narazie ona sie nie odzywa..wiiec ja tez nie..
justa amennn
amalie moj tez nie ma...ale ma wysokie ocieplane trapery...wiec ok...
a chlopy gorsze jak baby....
ja po pracy...
sniegu u mniee...łooooo tylee drogii tragedia...
As no rozmowa hmm poprostu wow,,,,ale wiesz hmm juz zacznij sie przyzwyczajac..dobrze ze wogole cos mowi..
renia chyba az tak zle nie bylo...
fancia narazie ona sie nie odzywa..wiiec ja tez nie..
justa amennn
amalie moj tez nie ma...ale ma wysokie ocieplane trapery...wiec ok...
a chlopy gorsze jak baby....
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Justa, pomysł na obiad, to sos chiński, kurczaczek i oczywiście ryż :-). Muszę jeszcze rozmrozić brokuły dla Kuby i marchewkę, bo dziecię moje bladzieńkie coś . Sok marchwiowy też zakupić muszę i będę go faszerowała, aż mi go szkoda, jak on taki bladzieńki :-(.
Oj tam narzekacie na te swoje dzieci. One są kochana, pomyślcie lepiej co byście bez nich poczęły ;-). Grunt, żeby zdrowe były :-).
Ameliee, ja się dziś do biedronki wybieram, bo koleżanka dała mi "cynk" że fajne rzeczy są. Muszę się tylko zorientować czy do mojej stonki dotarły . Orofar, pomaga tylko nie za dużo go jedz ;-). Też bym śledzie zjadła, albo po kaszubsku mmmm..... aż się głodna zrobiłam. Zaraz jakieś śniadanie trzeba będzie pożreć .
Bodzia, weź mu może palnij przez łeb kilka razy, to i foch przejdzie .
Koralikowa, dawaj tego śniegu troszku . Może siostra jakiegoś tam trola albo elfa do pomocy dopadła ;-).
Oj tam narzekacie na te swoje dzieci. One są kochana, pomyślcie lepiej co byście bez nich poczęły ;-). Grunt, żeby zdrowe były :-).
Ameliee, ja się dziś do biedronki wybieram, bo koleżanka dała mi "cynk" że fajne rzeczy są. Muszę się tylko zorientować czy do mojej stonki dotarły . Orofar, pomaga tylko nie za dużo go jedz ;-). Też bym śledzie zjadła, albo po kaszubsku mmmm..... aż się głodna zrobiłam. Zaraz jakieś śniadanie trzeba będzie pożreć .
Bodzia, weź mu może palnij przez łeb kilka razy, to i foch przejdzie .
Koralikowa, dawaj tego śniegu troszku . Może siostra jakiegoś tam trola albo elfa do pomocy dopadła ;-).
Koralikowa
fancia mam nadzieje,bo naprawde z checia ale dojezdzanie do niej to nie dla mnie...no bez przesady...
sama mam duzo roboty...
sama mam duzo roboty...
Fanta ale my o tych dużych dzieciach (czytaj. mężach), o ich buntach, fochach. ;-)
Amaliee hehe.
Koralikowa siostra powinna cię zrozumieć, że też pracujesz , masz swoje obowiązki a samochód nie jeździ na wodę. Mam nadzieję, że się nie obraziła.
Yyyyy do kiedy dzieci chodzą do szkoły?Od kiedy trwa przerwa Świąteczna?
Amaliee hehe.
Koralikowa siostra powinna cię zrozumieć, że też pracujesz , masz swoje obowiązki a samochód nie jeździ na wodę. Mam nadzieję, że się nie obraziła.
Yyyyy do kiedy dzieci chodzą do szkoły?Od kiedy trwa przerwa Świąteczna?
reklama
Koralikowa
Amalie co on taki foszkowaty??
Justa nie,,jutro do niej jade na jedna noc,a chciala na 3,,wiec spoko,,jedna moze byc,,przezyje..
Justa nie,,jutro do niej jade na jedna noc,a chciala na 3,,wiec spoko,,jedna moze byc,,przezyje..
Podziel się: