reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No widzicie, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot. A jeszcze jak to duże dziecko nie daj boszsz zachoruje? :szok::szok::szok: Wykończyć się idzie. :-D
Amaliee a co ty takie zachciewajki masz , hę? :rolleyes2:
As super Karolcia wygląda w tej czapie. :-D
Fanta jaki masz pomysł na to mięcho? Ja nastawiłam na gulasz, ugotowałam ryż i z buraczkami dziś podam. :tak::-)

Hejoooo
As cudna Karolcia. Czapke tyż ładna :-p
Foch byłego to dopiero jest jazda :-p Tylko, że po 8 miesiącach już cześciej śmieszna :-p Dzieci tylko szkoda...
A bunt 6 latka z adhd :-p Sama przyjemność :-p

hejj
ja po pracy...

sniegu u mniee...łooooo tylee:szok: drogii tragedia...

As no rozmowa hmm poprostu wow,,,,ale wiesz hmm juz zacznij sie przyzwyczajac..dobrze ze wogole cos mowi..

renia chyba az tak zle nie bylo...

fancia narazie ona sie nie odzywa..wiiec ja tez nie..

justa amennn:-p

amalie moj tez nie ma...ale ma wysokie ocieplane trapery...wiec ok...
a chlopy gorsze jak baby....

Justa, pomysł na obiad, to sos chiński, kurczaczek i oczywiście ryż :-). Muszę jeszcze rozmrozić brokuły dla Kuby i marchewkę, bo dziecię moje bladzieńkie coś :dry:. Sok marchwiowy też zakupić muszę i będę go faszerowała, aż mi go szkoda, jak on taki bladzieńki :-(.
Oj tam narzekacie na te swoje dzieci. One są kochana, pomyślcie lepiej co byście bez nich poczęły ;-):zawstydzona/y:. Grunt, żeby zdrowe były :-).
Ameliee, ja się dziś do biedronki wybieram, bo koleżanka dała mi "cynk" że fajne rzeczy są. Muszę się tylko zorientować czy do mojej stonki dotarły :-D. Orofar, pomaga tylko nie za dużo go jedz ;-). Też bym śledzie zjadła, albo po kaszubsku mmmm..... aż się głodna zrobiłam. Zaraz jakieś śniadanie trzeba będzie pożreć :-D:-D.
Bodzia, weź mu może palnij przez łeb kilka razy, to i foch przejdzie :-D:-D:-D:-D:-p.
Koralikowa, dawaj tego śniegu troszku :-D. Może siostra jakiegoś tam trola albo elfa do pomocy dopadła :-D;-).

Fanta ale my o tych dużych dzieciach (czytaj. mężach), o ich buntach, fochach. ;-)
Amaliee hehe.:-D
Koralikowa siostra powinna cię zrozumieć, że też pracujesz , masz swoje obowiązki a samochód nie jeździ na wodę. :sorry2: Mam nadzieję, że się nie obraziła.

Yyyyy do kiedy dzieci chodzą do szkoły?Od kiedy trwa przerwa Świąteczna?

reklama
Do góry