reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Koralikowa, kochana nie było tak źle. Matma egzamin pisemny 4 ustny zaś 3. Ekonomia ustny 5 :-D. Szkoda, że tego całego fb nie masz, to byś na bieżąco ciotka była :-p. Strasznie się martwiłam przed wejściem na zaliczenia z ekonomii. Wchodziliśmy dwójkami, ludki z grupy stały pod salą i zakuwały, a ja takiego stresa załapałam, że stwierdziłam, że nie zaliczę, nic nie umiem, bo "orły" ciągle się uczą. Weszłam zadał mi facet 2 pytania, potem jedno z książki na 5 i zdałam. W ogóle najlepszy text rzuciłam, jak zobaczyłam książkę :-D <wieeeesz jak to ja:-p>. Profesor wyciąga książkę i patrząc na mnie mówi, to teraz zadam pani jakieś pytanie z książki na piątkę, decyduje się pani? i wziął książkę w ręce, a ja na to no dobrze, gorzej już nie będzie prawda, a książki od ekonomii to na ja oczy nie widziałam :-D:-D. Spojrzał się na mnie i uśmiechnął, a mi się tak głupio zrobiło, że miałam ochotę pod ziemię się zapaść :eek:.
Miłego dnia życzę!

Aguska, dzięki :-D:-D teraz wyszło na, to że wszyscy wiedzieli, że będzie dobrze, tylko nie ja :eek::-p:confused2:. Niech Wam będzie :-D. Zrobię sobie jakieś śniadanko, potem wezmę się za ten cały bałagan. Czytałam, że Twój Bartek chory. Współczuję ale to przeziębienie czy coś poważnego? Jak Ci idzie w pracy kochana?

I tv naprawione :) sam pogadala z telewizorem. a ile sie naprzeklinalam na niego. dawno nikt takich bluzg nie uslyszal ode mnie jak ten telewizor :) i powrocily zabrane kanały :)

U nas snieg :) tak zimowo jest fajnie. ja juz gotowa choinke ubierac :D a co.. grudzien w koncu :D

fanta przeziębienie go złapało troche gorączkował w weekend a teraz jest tylko marudny i ma oczywiście katar:sorry:myśle że za dwa trzy dni będzie już ok:tak:ostatnio jak go zaprowadzałam do przedszkola to i wiatr był i deszcz padał i ja przeziebiona byłam więc tak myślałam ze go cos dopadnie
co do pracy to dzis mam wolne a jutro od 15,30 do 21 cięzko będzie ale chyba dam rade jeszcze troche byków w piątek robiłam ale chyba nie jest aż tak źle:-D
a jak po urodzinach Kuby?bo nic nie pisałaś?

Hej.
Poratujcie mnie dziewczyny dobrymi radami.
Pomocy potrzebują moje ręce.:confused2:
Wyszłam wczoraj bez rękawiczek ( dość mroźno jakby było) a dziś mam tak popękaną i pomarszczoną , suchą skórę, że robić nic nie mogę.
Smaruję się balsamami natłuszczam ręce co chwilę, ale krem szybko wysycha a skóra nadal szczypie.
Znacie jakieś domowe metody lub dobre kremy, maści na tego typu dolegliwości?
Zimową porą zawsze mam ten sam problem. :hmm:

reklama
hej

Ja po prayc,ciemno juz i wogole pada snieg,,masakra...

renia no popatrz,ciebie tv posluchal:)

fancia grunt ze do przodu:0

A ja nie mam sil jakos...ech

Siora chce abym u niej pomieszkala 4 dni,a ja nie za bardzo,bo po pracy 30km jechac od domu a 30km od pracy..wiec mam 60km do siory i tak codziennie jezdzic,,a do tego z mlodym angielski do 18..echh
co ja mam jej odp,,skoro prosi o pomoc..nie wiem sama..

Do góry