reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak. ja też poznałam w swoim życiu takich panów bajkopisarzy poetów. Nie posiadali prawa jazdy, pieniędzy, mieszkania i wszystko było im jedno poza ich "twórczością" lub innym hobby. :-/ Żarówki by sami nie wkręcili.

reklama
Tak. ja też poznałam w swoim życiu takich panów bajkopisarzy poetów. Nie posiadali prawa jazdy, pieniędzy, mieszkania i wszystko było im jedno poza ich "twórczością" lub innym hobby. :-/ Żarówki by sami nie wkręcili.

ten "nasz" to ma prawo jazdy, pracuje gdzies tam "fizycznie" (odbiera telefony :D ). a po za tym tworzy. rysuje i pisze. I zatruwa zycie swoimi tworczosciami.

czuje jak mi krew do twarzy naplywa jak mysle o nim i o jego kolejnych telefonach ;/

sufit dziś umylam w kuchni. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko jaka czarna woda !!! a jeszcze salon nasza seks room , chlopców pokó i lazienka!!! moze ktoras chena do pomocy?? serio serio pytam :D

Witam niedzielnie.;-)
Jakoś dziwnie dzisiaj. Przez te wolne dni wczoraj mi się wydawało, że niedziela a dziś...hmmm:confused::laugh2:

Pewnie nigdzie byśmy nie wybyli gdyby nie to, że mleko trzeba kupić:tak:. Bo nie starczy już na wieczór dla chłopaków.

krolcia ja też myślałam wczoraj że to niedziela:-D:-D:-D
Moi rodzice jutro rano wyjeżdżaja mały szaleje
u nas troche popadało ale wywalę tatusia z dziadkiem żeby z małym wyszli na spacer niech po kałużach polata a ja posprzątam troche

Witam
Ostatnio nie mam nastroju,dlatego mnie mniej..Eks szaleje, a mnie dopada zmęczenie materiału...Jestem śmiertelnie zmęczona a im Junior starszy tym mam mniej czasu...Ide ciacho piec..

reklama
Do góry