Tak. ja też poznałam w swoim życiu takich panów bajkopisarzy poetów. Nie posiadali prawa jazdy, pieniędzy, mieszkania i wszystko było im jedno poza ich "twórczością" lub innym hobby. :-/ Żarówki by sami nie wkręcili.
reklama
Tak. ja też poznałam w swoim życiu takich panów bajkopisarzy poetów. Nie posiadali prawa jazdy, pieniędzy, mieszkania i wszystko było im jedno poza ich "twórczością" lub innym hobby. :-/ Żarówki by sami nie wkręcili.
ten "nasz" to ma prawo jazdy, pracuje gdzies tam "fizycznie" (odbiera telefony ). a po za tym tworzy. rysuje i pisze. I zatruwa zycie swoimi tworczosciami.
czuje jak mi krew do twarzy naplywa jak mysle o nim i o jego kolejnych telefonach ;/
sufit dziś umylam w kuchni. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko jaka czarna woda !!! a jeszcze salon nasza seks room , chlopców pokó i lazienka!!! moze ktoras chena do pomocy?? serio serio pytam
krolcia
Fanka BB :)
Witam;-)
Kolejny dzień siąpiący.:-(
Kolejny dzień siąpiący.:-(
Koralikowa
Hej
Ja tez sie melduje,chlopa mam w domku,na miescie sprawy zalatwia.
Ja piore,sprzatam.
Mildgo dnia
Ja tez sie melduje,chlopa mam w domku,na miescie sprawy zalatwia.
Ja piore,sprzatam.
Mildgo dnia
krolcia
Witam niedzielnie.;-)
Jakoś dziwnie dzisiaj. Przez te wolne dni wczoraj mi się wydawało, że niedziela a dziś...hmmm
Pewnie nigdzie byśmy nie wybyli gdyby nie to, że mleko trzeba kupić. Bo nie starczy już na wieczór dla chłopaków.
Jakoś dziwnie dzisiaj. Przez te wolne dni wczoraj mi się wydawało, że niedziela a dziś...hmmm
Pewnie nigdzie byśmy nie wybyli gdyby nie to, że mleko trzeba kupić. Bo nie starczy już na wieczór dla chłopaków.
aguska2017
krolcia ja też myślałam wczoraj że to niedziela
Moi rodzice jutro rano wyjeżdżaja mały szaleje
u nas troche popadało ale wywalę tatusia z dziadkiem żeby z małym wyszli na spacer niech po kałużach polata a ja posprzątam troche
Moi rodzice jutro rano wyjeżdżaja mały szaleje
u nas troche popadało ale wywalę tatusia z dziadkiem żeby z małym wyszli na spacer niech po kałużach polata a ja posprzątam troche
Joanna73
uzależniona od BB
witam babencje jutro kolejna rozmowa o prace w srode nastepna jutro ostatni dzien zwolnienia i nie wiem czy ciagnac dale zwolnienie czy bezrobocie cholera
aguska2017
reklama
krolcia
Myśmy sobie trzasnęli spacerek. Tak przyjemnie się chodziło, że gdyby się nie ściemniało to pewnie jeszcze byśmy się poszlajali.
Podziel się: