reklama
aguska2017
Fanka BB :)
fanta to wy macie psa?ja wiem że macie gryzonie
Anula współczuje tych nocnych pobudek
Krolcia też wczoraj to słyszałam i po prostu przełączyłam programjak Mati ?podobało mu się?
Anula współczuje tych nocnych pobudek
Krolcia też wczoraj to słyszałam i po prostu przełączyłam programjak Mati ?podobało mu się?
krolcia
Eloł.;-)
Pomarańczowo wszędzie bleeeeeeeeeeee.
Jaki ja miałam problem, żeby dzisiaj wstać! Masakra!
Mati zachwycony wycieczką! Buzia mu się nie zamykała! Troche kichał po tej wycieczce i wczoraj, ale zwiększyłam porcję witamin i wygląda na to, ze jest ok.
Dzisiaj też uhahany szedł do przedszkola. Ubrany na czarno z własnoręcznie(no z pomocą mamy) zrobioną maską nietoperza robił za fruwającego ssaka! he he.
Justa a dlaczego sokoli wzrok? Że do drutów niby? tak? To się samo robi! Człowiek ma taką wprawę, że ja film mogę oglądać i dłubać jednocześnie
Pomarańczowo wszędzie bleeeeeeeeeeee.
Jaki ja miałam problem, żeby dzisiaj wstać! Masakra!
Mati zachwycony wycieczką! Buzia mu się nie zamykała! Troche kichał po tej wycieczce i wczoraj, ale zwiększyłam porcję witamin i wygląda na to, ze jest ok.
Dzisiaj też uhahany szedł do przedszkola. Ubrany na czarno z własnoręcznie(no z pomocą mamy) zrobioną maską nietoperza robił za fruwającego ssaka! he he.
Justa a dlaczego sokoli wzrok? Że do drutów niby? tak? To się samo robi! Człowiek ma taką wprawę, że ja film mogę oglądać i dłubać jednocześnie
aguska2017
krolcia to super że Mati zadowolony
Ja już po spacerku na poczte potem mały hasał po kałużach choć już ich nie wiele ale radoche i tak miał a potem jeszcze sklep i zakupy oby pingwina nie mieć w lodówce bo rodzice przyjadą to sobie pomyśla...
Ja już po spacerku na poczte potem mały hasał po kałużach choć już ich nie wiele ale radoche i tak miał a potem jeszcze sklep i zakupy oby pingwina nie mieć w lodówce bo rodzice przyjadą to sobie pomyśla...
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Brrr,jakie zimno,wstać mi się rano nie chciało.
Szaro,buro i ponuro,jakaś mżawka kapcy,nic się nie chce.
Jeszcze dziś i wolne.
M.w robocie,chłopaki w szkole,użęduję sobie sama.
Zadowolona jestem,bo udało mi się załatwić dla chłopaków basen za free,ze szkoły.
I wściekła,bo powinnam mieć już wczoraj wypłatę na koncie,a jeszcze jej nie ma,a mam taki deficyt w budżecie że łoj
Miłego dnia
aguska2017
Ja obiad mam przygotowany, posprzątane(w miarę możliwości przy Bartku) i tak z małym siedzimy :-)
krolcia
A u mnie mały śpi, obiad mamy z wczoraj a ze sprzątania zostało odkurzenie chałupki, no ale z tym trzeba poczekać
Anula1989
Ja tez juz mam posprzatane, odkurzone, podlogi umyte;-)zostalo wyniesc smieci i zrobic male zakupy ale to gdy Ł wroci.
Maly jak pisalam wstal o 2 a zasnal o 4, o 6 gdy wstal ledwo na oczy widzialam, cale szczescie zasnal o 9 i spalimy do 10.30;-)
Bartek znalazl moja opaske do wlosow, wlozyl sobie na glowe i chodzi co chwile poprawiajac
Maly jak pisalam wstal o 2 a zasnal o 4, o 6 gdy wstal ledwo na oczy widzialam, cale szczescie zasnal o 9 i spalimy do 10.30;-)
Bartek znalazl moja opaske do wlosow, wlozyl sobie na glowe i chodzi co chwile poprawiajac
Ostatnia edycja:
reklama
Koralikowa
brryyyyy
Jestem dziasiaj szy=bciej,,,,bylam tez sprzedawac kwiaty...echh...
jutro od 6 do 18....ło amtko,,a ma padac i mam nerwa..bo przemokne zmarzne grrrr
obadamy...
a dzsiaj piekne slonko i fajnie cieplo,moglam stac...
anula o 4 rano do nas zajrzalas...o ranyy..
asiulka noo nic nie mow..ja w pracy na temat wyplaty i umowy(dzisiaj amm koniec u,mowy) to juz nie rozmawiam,,zwiazki gadaja,,bo ja nie mam nerwow..
aMALIEE gdzie bylas?? nauki skoncozne,,swistej jest??
Bozsze co wy tak malo drukujecie..4 postyyyyy przez caly dzien
Jestem dziasiaj szy=bciej,,,,bylam tez sprzedawac kwiaty...echh...
jutro od 6 do 18....ło amtko,,a ma padac i mam nerwa..bo przemokne zmarzne grrrr
obadamy...
a dzsiaj piekne slonko i fajnie cieplo,moglam stac...
anula o 4 rano do nas zajrzalas...o ranyy..
asiulka noo nic nie mow..ja w pracy na temat wyplaty i umowy(dzisiaj amm koniec u,mowy) to juz nie rozmawiam,,zwiazki gadaja,,bo ja nie mam nerwow..
aMALIEE gdzie bylas?? nauki skoncozne,,swistej jest??
Bozsze co wy tak malo drukujecie..4 postyyyyy przez caly dzien
Podziel się: