reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

RenataT przerąbane z tą satelitą.:no: Nie możesz kogoś poprosić o pomoc?

a no mozna. zawsze mozna., ale Ł czasu niema, jemu tv niepotrzebne. a to ze ja juz mam ochote chlopców wystrzelic w kosmos to jego malo interesuje. on cale dnie w pracy, wiec nie slyszy, " maaaaaaamo kiedy bede mogł bajke obejrzec" < mamooooo napraw telewizor itd..

dziś zadzwonil do kolegi ktory ustawia anteny. ma jakis tam urządzonek do tego :)

i zeby nie bylo ze Ł tak sam z siebie zadzwonił. bniedny juz ok 10 dni posci :D hahahahaha cisnienie mu w glowach wzrasta i chlopak potulniejszy sie robi :) aaa i zapowiedzialam ze nie zaplace abonamentu. a ze to na niego, to on bedzie kare placił. ze swoich pieniedzy!! ( bedzie musial dodatkowo zarobić bo wyplate zonie oddaje :D ). Nie oglądam, nie place.. a nie oglądam bo pan mąż przez tydzien niema czasu zeby antene ustawić.
a niech mnie wkurzy!! to bedzie posicił do wigilii!

zimno jak ch..j.

Oskar chcial zebym na autokar go sankami zawiozla ;/ oszalał.

reklama
Witam się w ten mroźny dzionek.
M.już w pracy po tygodniowym urlopie,ale mu się iść nie chciało.
Maciek w szkole,w domu na razie tylko ja z młodym,który jeszcze śpi.
Do szkoły ma dziś na 9.45 ,to może jeszcze pokimać troszkę.
Ja też mam wolne od czwartku,bo pracy nie ma,jeszcze dziś wolne,
a od jutra do pracy.

Zaprowadzę młodego do szkoły,i na 10 idę do fryzjera,
bo już zarosłam jak dzika,i strasznie wyglądam.

Z góry przepraszam że nie zagladam.
U mnie wszystko ok.chłopaszki zdrowi,
do szkoły chodzą chętnie.
Maciek jak na razie radzi sobie bardzo dobrze,panie go chwalą,
Emil jak to Emil,już od samego rana pyta kiedy idziemy do szkoły.

W pracy kicha,moja umowa nadal stoi pod DUŻYM znakiem zapytania,
ale raczej nie dostaniemy normalnych umów,
chcą nas zatrudniać,przez agencję pracy tymczasowej,także kicha na maxa.

U nas jak u większości chyba,zima zawitała,śnieg prószył całą niedziele,dobrze że kupiłam Emilkowi buciki w czwartek,
bo by został w adidaskach.

Ceny butów zimowych
815317.gif
,powaliły mnie,zapłaciłam 99zł dla Emila.
Dobrze że ja z m.,i Maćkiem mamy buty to mi odchodzi ten wydatek chociaż.

Wczoraj wstałam ,i zapomniałam że zmiana czasu jest,wstałam niby przed 8 ,a była 7:-)

Miłego dnia kochane,i wybaczcie że mnie tak malutko.

Na termometrze u nas -6.brrr
jeju jak ja nie lubię zimy.

Miłego dnia kobietki.

Hej ja na chwile
Justa wielkie gratki!!!
Fancia Bartek cały czas chodzi do przedszkola:tak:bo przez alergie ma ten kaszel i katar więc zostawianie go w domu byłoby bezsensu a tak chociaż sie wybawi
Krolcia oby mati sie nie zaziębił ale jak go ciepło ubrałaś to będzie ok;-)
Bodzia to pogadaj z nim abyś wiedziała czy maluchy zabiera czy nie a nie na ostatnią chwile;-)
Asiulka aby umowy było wobec was w porządku i żeby najważniejsze je przedłużyli:tak:
ja uciekam bo dziś Ł w domu to załatwiamy parę spraw na mieście

witam sie i ja...
na chwilke bo musze zmykać znicze pokupować i jakieś zakupy bo jutro wyjeżdżamy...do moich ukochanych tzn do mojego rodzeństwa które zostawiałam wyprowadzając sie po ślubie w strony męża ...ojj takie tam 430km;-)!!
nie moge sie doczekać bo uwielbiamy tam jeździć!!
poczytałam pobieżnie bo nieźle naprodukowałyście...:-D

chorowitkom zdrowia!!
do zobaczenia za tydzien-jak mi sie uda to wpadne!!

Aguśka ależ ja z nim gadam...Z niektórymi się po prostu nie da niczego ustalić."Ja nie planuje bo jutro moge wpaść pod samochód" i taka gadka z nim.I zawsze tak było...Albo"Nie miałemczasu pomyśleć":baffled:

a no mozna. zawsze mozna., ale Ł czasu niema, jemu tv niepotrzebne. a to ze ja juz mam ochote chlopców wystrzelic w kosmos to jego malo interesuje. on cale dnie w pracy, wiec nie slyszy, " maaaaaaamo kiedy bede mogł bajke obejrzec" < mamooooo napraw telewizor itd..

dziś zadzwonil do kolegi ktory ustawia anteny. ma jakis tam urządzonek do tego :)

i zeby nie bylo ze Ł tak sam z siebie zadzwonił. bniedny juz ok 10 dni posci :D hahahahaha cisnienie mu w glowach wzrasta i chlopak potulniejszy sie robi :) aaa i zapowiedzialam ze nie zaplace abonamentu. a ze to na niego, to on bedzie kare placił. ze swoich pieniedzy!! ( bedzie musial dodatkowo zarobić bo wyplate zonie oddaje :D ). Nie oglądam, nie place.. a nie oglądam bo pan mąż przez tydzien niema czasu zeby antene ustawić.
a niech mnie wkurzy!! to bedzie posicił do wigilii!
A może jakaś gałąź zakłóca Ci odbiór? :confused:
My tak mieliśmy w lato, jak drzewo ostro zapuściło liście. Jeden badylek, nieduży wystawał i akurat zakłócał sygnał. :dry:

Aguśka ależ ja z nim gadam...Z niektórymi się po prostu nie da niczego ustalić."Ja nie planuje bo jutro moge wpaść pod samochód" i taka gadka z nim.I zawsze tak było...Albo"Nie miałemczasu pomyśleć":baffled:
Bodzia :no:. Umiesz liczyć? Licz na siebie!:dry:

reklama
Aga a swoje badania odebrałaś już?:confused:
atfk to szerokiej drogi i udanego spotkania.:-)

Moi frytkami się zajadają. :tak: W szkole luzik mają. Jeszcze tylko jutro i długi weekend.

Do góry