reklama
Dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ostatnio zabiegana byłam sienie wyrabiałam, ale obiecuje poprawe.
U nas wczoraj lało w nocy sypało a teraz plucha na maksa. Ja robie sobie luzacką niedziele i siedzimy w domu. Jeszcze jak był sniego to byśmy wyszli ale w taką pluche brrrrrrrrrrrrrrrrr.
Lolo ogląda "Pana Kleksa", Fifi wisi mi na plecach, ciasto siępiecze,w piecu huczy...Ach żyć nie umierać ;-)
No i w tym roku chłopaki dostaną na urodziny sanki ode mnie, bo mamy jedna pare moooooooooooooocno zużytych ;-) Mają coś 17 lat...
W niedziele Lolo ma urodziny ale przyjęcie jedno w połowie listopada...Ciekawe czy eks mu kupi te obiecane lego
Ostatnio zabiegana byłam sienie wyrabiałam, ale obiecuje poprawe.
U nas wczoraj lało w nocy sypało a teraz plucha na maksa. Ja robie sobie luzacką niedziele i siedzimy w domu. Jeszcze jak był sniego to byśmy wyszli ale w taką pluche brrrrrrrrrrrrrrrrr.
Lolo ogląda "Pana Kleksa", Fifi wisi mi na plecach, ciasto siępiecze,w piecu huczy...Ach żyć nie umierać ;-)
No i w tym roku chłopaki dostaną na urodziny sanki ode mnie, bo mamy jedna pare moooooooooooooocno zużytych ;-) Mają coś 17 lat...
W niedziele Lolo ma urodziny ale przyjęcie jedno w połowie listopada...Ciekawe czy eks mu kupi te obiecane lego
Koralikowa
Fanka BB :)
bee witaj
Bodzia ja tez mam leniwa niedziele,ale na cmentarz skocze z mama,,bo trzeba zawiezc stroiki
Bodzia ja tez mam leniwa niedziele,ale na cmentarz skocze z mama,,bo trzeba zawiezc stroiki
Ja w tym roku na cmentarz pojade pózniej....Chyba, że eks weżmie Beboki 1 jak nie to z nimi taki kawał drogi jechać nie będe. Bo jakby Babcia żyła i się dowiedziała,że z nimi jade to by mi dała popalić...
aguska2017
Bodzia no i zaraz będziesz miała 6 latka w domu!ja też siedzę z małym w domu nie chce mi sie już wychodzić bo ciapa się zrobiło
Dla Bartka już ugotowałam zupkę krem brokułową mam nadzieje że zje bo to same witaminki
a Ł zażyczył sobie na dziś wątróbke ja nie lubie no ale mu zrobieniech ma
Dla Bartka już ugotowałam zupkę krem brokułową mam nadzieje że zje bo to same witaminki
a Ł zażyczył sobie na dziś wątróbke ja nie lubie no ale mu zrobieniech ma
aguska2017
Bee zee witaj napisz może coś więcej o sobie?masz synka tak?jak ma na imię i ile już ma?wcześnie Ci wstaje
zapraszamy do naszego wątku:-)
Bodzia ja ostatnio robiłam placki bo mnie naszło
zapraszamy do naszego wątku:-)
Bodzia ja ostatnio robiłam placki bo mnie naszło
Koralikowa
Bodzia no tak ciagac dzieci to masakra,,szczegolnie jak masz daleko...
aguska blee krem..nie lubie takich zup....ale fakt witaminy same...
aguska blee krem..nie lubie takich zup....ale fakt witaminy same...
Heja.
Bee-Zee czesc
Moi chlopcy dziś wstali o 6..starego czasu. myslalam ze ukatrupie. i za kija spac nie chcieli znowu isc. O jak zobaczyl ze ten snieg co wczoraj padal lezy nadal to meczyl od rana zeby isc... sanki dac ;/ no i ok 7-8 wygnalam ;/
ogarnelam sie w domu, probowalam satelite ustwaić i doopa. od tygodnia nie mamy tv ;/ glupieje juz
dobrze ze chociaz neta mam i dvd.. ale kurde.. abonament muszer oplacić a tv nie moge obejrzec.
Bee-Zee czesc
Moi chlopcy dziś wstali o 6..starego czasu. myslalam ze ukatrupie. i za kija spac nie chcieli znowu isc. O jak zobaczyl ze ten snieg co wczoraj padal lezy nadal to meczyl od rana zeby isc... sanki dac ;/ no i ok 7-8 wygnalam ;/
ogarnelam sie w domu, probowalam satelite ustwaić i doopa. od tygodnia nie mamy tv ;/ glupieje juz
dobrze ze chociaz neta mam i dvd.. ale kurde.. abonament muszer oplacić a tv nie moge obejrzec.
reklama
Koralikowa nie dość,że w mieście obok to jeszcze na samym końcu miasta i cmentarza...Jakby eks z nimi został to bym z Dziadkiem pojechała autkiem...
Chłopaki szaleją...Nie wygladają na zmęczonych...W przeciwieństwie do mnie
Chłopaki szaleją...Nie wygladają na zmęczonych...W przeciwieństwie do mnie
Podziel się: