reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry;-)
Wstalismy o 5.30, ledwo siedze oczy mi sie zamykaja:sorry:zaraz zrobie kawe, dzis musze zrobic zakupy na weekend i kupic jakis kosz na zabawki bo maly jeden polamal:eek:

reklama
Hej
Bartek śpi w nocy bez pieluchy to wstaje do niego żeby go wysadzać no i nastawiłam sobie budzik na 23,30 a on sam przyszedł do nas o 23,20:-D ale nie że chce siusiu tylko mleko:eek:ale siusiu też zrobił zjadł i poszedł spać.Potem 4,30 słyszę mama!mama opa! ide do niego a on zdjął spodenki i że chce siusiu:-)to poszliśmy zrobił no i wtedy znowu zaczął starsznie kaszleć ale po 10 minutach zasnął:tak:
U nas mgła masakryczna nic nie widać i mam aż 2 stopnie:eek:

Witam.;-)
No i skrobałam rano szyby:confused2:. Przygruntowy przymrozek miał być. Ehe:crazy:! Na 2 piętrze mam -4!

Dobrze, ze z przezorności ściągnęłam roślinność z balkonu wczoraj, bo wszystko byłoby do wyrzucenia!

hejoo

Jak fajnie miec wolne,,ale i tak musialam wstac,,syna do szkoly wydalic..z kwiatkiem:)

aguska to oduczasz małego pampersow...oduczaj im szybciej tym lepiej...
chociaz moja znajoma dopiero oduczyla corke gdy wiedziala ze idzie do przedszkola,a miala ponad 5 lat..masakra..to juz dla mnie sooryy ale jest debilizm....

anula ja tez tak zawsze mowie,,tzn w sensie ze musze dzisiaj kupic kufer na zabawki i co,,od dwoch tyg nie kupilam...:cool:

krolcia u mnie widzialam ze tez skrobali,,teraz po 8 sasiedzi...

kawy???????????

Aguska widzisz jaki dzielny, u nas brak zainteresowania nocnikiem probowalam posadzic chociaz na chwile ale piszczy i ucieka wiec dalam spokoj.
Koralikowa ja dzis musze bo akurta zepsul ten duzy na wieksze zabawki, cale szczescie ze 2 sa cale ale co sie dziwic jak wchodzi i skacze w nich abym wyszla do kuchni juz w nich siedzi:sorry:
Krolcia ja mieszkam na parterze, teraz slonce swieci nam w okno i niby mamy az 5 stopni
Oby pozniej bylo w miare zeby wyjsc na spacer, juz grubsza kurtke naszykowalam dla malego
Siostra wczoraj do mnie pisala, moj brat w 5 kl ma zapaklenie pecherza, nie moze siku zrobic. Dostal leki ale siku robi tylko gdy siedzi w cieplej wodzie, jak sie nie poprawi ma skierowanie do szpitala. Kurcze a od wrzesnia nie chodzil do szkoly bo w pirwszym tyg zlamal noge dopiero tydz temu zdjeli gips i znowu nie chodzi

Ostatnia edycja:
asienka no popatrz sam,,to super..

anula hee fajne ma zajecie...ja ostatnio z biedronki kupilam dwa male pudla,,ale duzzze by sie przydalo tez..
j
a musze dzisiaj jechac oc wykupic na auto,bo do niedzieli mam,zas ze 400zł pojdzie i us odwiedzic...echh

dzień dobry kobietki!
witam sie i ja!na chwilke bo zaraz dzieciaczki wróca bowiem dzis tylko apel na DEN:-D!
potem chłopaki jadą po teścia do Szczecina odebrać go ze szpitala-zabieg sie udał :-D i teraz rekonwalescencja przez 2 m-ce w domu i powrót na udrożnienie kolejnej żyły:eek:...jakby tego nie mogli zrobic za jednym razem ehh

u nas tez zimnica..brrr
kawusie pije

jesli chodzi o rajstopki to faktycznie w textil market są po 9,90 i to właśnie z woli;-)!kupowałam dla mojej Kajulki!
wczoraj poszalałysmy w lesie bo słonko wyszło po poludniu!
oto dowód: hihihi

Załączniki

• DSC_0074 (768 x 1152).jpg
    DSC_0074 (768 x 1152).jpg
    34 KB · Wyświetleń: 25
Heja. siedze z drugą kawą. mam wrazenie ze nie spalam calą noc. łeb mi peka ;/ nic mi sie nie chce a obiad wypadałoby zrobić i dalie z ogrodu wykopac.

o 15 na kontrol z Oskarem do lekarza ide. Kaszle tak samo jak kaszlał, do tego gile wieksze.

i musze isc kupić 4 habazie jakies ;) dla Filipa nauczycielek z zajec dodatkowych. wypadaloby zeby dziś dal flołera :) niech zaznają kobiety troszke przyjemnosci :D

reklama
Hejka!
Witam się z kubkiem kawy. Jak nigdy pożarłam już śniadanie, teraz moja pierwsza kawka. Chyba się starzeję :-D:-D.
W szoku jestem miałam dziś na termometrze -5 o godzinie 6:30 :szok::confused2:, teraz aż mam zero.
Zastanawiam się czy na grzyby jest sens jutro jechać jak przymrozek dziś był.
Kurczę...
Widzę, temat rajstopkowy, więc to znak, że zima idzie :-D:-D.
Ja tam mam dla młodego rajstopy z tamtego roku <dwie pary ze smyka, pochwalę je mimo ceny jakoś ok 21 zł, to jakość super :tak:>, potem jakieś "biedronkowe" ma ale to po domu już raczej i trza będzie dokupić jakieś, ale to jak na rynku gdzieś będę, to mu za grosze kupie, albo znów w biedronce ;-)
Koralikowa, wolne masz ;-). Wszystkiego naj z okazji święta Twojego :tak::-);-).
Atfk, wysoko skacze ta Twoja córa :-D, fajnie, że spacerek się udał :tak:.
Aguska, o pamkach piszesz :-p. Młody mój śpi z pampkiem, w razie "W" jak by popuścił ale wysadzam go w nocy i wstaję tak co 2 godziny. Na razie sukces :-D.
Ameliee, kawy nie pijasz? Jak smakuję ta herbatka?
Anula, o ja współczuję sytuacji. Może uda mu się nadrobić, a nie można załatwić mu tego żeby nauczyciele do domu mu przychodzili? Moja siostra tak miała, bo wiecznie po szpitalach latała i ciągle chorowała. Nie pamiętam jak się to nazywa. Zdrówka dla brata :tak:.
Renata, 3mamy kciuki za kontrolę :tak:
Asienka, witaj z rana :tak:. Jak zdrówko?
Krolcia, miałaś nosa żeby kwiatki ściągnąć z balkonu :tak:
Reszty jeszcze nie doczytałam :zawstydzona/y:.

Do góry