reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W biedronce niecaly rok temu byly z postaciami z bajek kupilam wtedy 3 pary, gatunkowo ok ale najwieksze mialam na 80, moze niedlugo znowu beda. niedawno byly fajne dlugi skarpetki po 12 zl kupilam malemu i tez nie narzekam. Mam jeszcze body z biedronki i gatunkowo sa super nie maja porownania np do pepco:tak:

reklama
hejoo
Ja ppo pracy,,,po zkaupach,,kupila m sobie buty i synowi,,i sobie rurki dzinsy..
aaa i dostalam dzisija nagrode dyrektora za prace z dziecmi w szkole,,super,,,

Anula moj tez wczesniej mial takie noce,,kupilam syroop dostal antybiotyk i przeszlo..

fancia buty wow...

anula ałc..wsppolczuje...

asienka ja tez w lidlu kupuje...

Aguska je nie lubie nalesnikow od zawsze jako dziecko zawsze bylam zla gdy mama robila, teraz niestety czesto robie bo Ł lubi, maly w sumie tez zjada 2 czasami 3
Krolcia moglabym i ja trafic na zeszloroczne:-Dswoja droga faktycznie uczciwy facet inny sparzedalby w normalnej cenie
Maly bawi sie drewniana zjezdzalnia puszcza na niej samochodziki, kiedys w biedronce byla wyprzeaz i kupilam a 5 zl teraz jest jak znalazl:-D taka Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://drewnianezabawki.com.pl/photos/zabawka-drewniana-zjezdzalnia-samochodziki-2237709622.jpg

My zjedliśmy już naleśniki ja lubie i moi panowie też!!!!!!!!!!
mały sie już pokłada z reszta tatuś też:sorry2:
troche u nas popadało i już ciemno sie zrobiło:baffled:
krolcia fakt uczciwy facet na prawdę:tak:

Ja zaraz pierwsza miłość obejrzę mały pewnie pójdzie lulu a ja będę włosy farbować

aguska ja tez pierwsza m ogladam..moj serial heee.
krolcia no takich w tych czasach uczciwych brakuje...

]Co do wlosow,ja mialam robic juz 3 tyg temu,dorosty mega,,porazka...

Amelie te zjezdzalnie byly po 20 ale gdy zostaje towar tego typu zawsze po jakims czasie wrzucaja do jednej z biedronek w miescie i tym sposobem kupilam za 5 zl;-)samo ubranka czesto taniej kupuje
co do wlosow ja zawsze brazami maluje, na poczatku studiow mialam rude i w nich dobrze sie czulam ale Ł marudzi:dry:

reklama
Do góry