reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amalie wiesz bardzo podobnie robią w większości sklepach;-)nie tylko tych przez internet:tak:
Ja wrociłam ale i tak rajstop małemu nie kupiłam:no:nic nie ma
słonko sie przedziera ale i tak wieje i zimno

reklama
Bylam w pepco i właśnie sa ale takie cieniutkie że zaraz będą do wyrzucenia i właśnie ta gumka jakaś taka rozciągnięta od nowości:baffled: a te lepsze to rozmiaru nie było same małe były oczywiście znalazłam też jedne takie fajne ale za drogie moim zdaniem jak dla chłopaka pod spodnie;-)

Ja rajstopki w tym roku kupiłam wola i gatta. Jedne i drugie dobrej jakości. Już kolejny raz je kupuję. Wytrzymały cały sezon i przy dobrych wiatrach starczą na kolejny. Wcześniej kupowałam Yorkera i zawsze były ok a w zeszłym roku jakoś szybko się rozleciały:dry: nie wiem czemu.

U mnie dziś ogórkowa ze śmietanką:-)! mmmmmm

Aguska ja na allegro zamiawiam rajstpy z jednej firmy gatunkowo sa w miare, w sam raz pod spodnie. Na dniach musze swojemu zamowic bo u nas ciezko z tym albo tanie i zaraz brzydkie albo drogie i cienkie:dry:
Krolcia ja wlasnie yokera zamawiam i zawsze byly ok, teraz jedna kolezanka kupila sa dobre a drugiej sie zbiegly przy wirowaniu:confused:

Ostatnia edycja:
No zepsuła się firma:baffled:, zdecydowanie. I rajstopy i skarpetki bardziej tandeciarskie jak kiedyś. Mati od początku w Yorkerach biegał. A od zeszłego roku lipa! Skarpetki poprzecierane i dziury po jednym sezonie:wściekła/y:! Rajstopy na stopach to samo! Żeby dzieciak na bosaka po dywanie nimi szorował, ale w kapciach przecież jest! A te stare, które kiedyś Matiemu kupiłam to teraz są ok i posłużą Danielowi.

Czasem przez neta, czasem w stacjonarnym sklepiku z bielizną. Cenowo wychodzi podobnie(doliczajac koszt przesyłki), no chyba, że kupisz większą ilość to bardziej sie opłaca wtedy z neta kupić. Ja tak na spółkę kupowałam rajstopy z kupelą i szwagierka w zeszłym roku, od jednego sprzedawcy.

reklama
Ja kupiłam właśnie Woli i Gatty dla Mateusza z myślą, że będzie też dla Daniela na później. Daniel w większości ma rajstopy po Mateuszu. Dokupiłam dwie pary nowych tylko. Jedne były nam potrzebne, ale drugie tak bardzo mi się podobały, że nie mogłam się powstrzymać:sorry2: he he.

Ja zawsze kupuję w takim maleńkim punkcie, gdzie gość ma tylko rajstopy, skarpety itp. Dla Daniela za rajstopki Woli dałam po 9zł, bo niby fason z zeszłego sezonu:)-D akurat mnie to obchodzi:-D). Te nowe ponoć będą droższe.

Do góry