reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa Amalie mój odpieluchowany od dawna tylko na noc mu zakładałam w razie czego ale przez ostatni okres wstawał zawsze z suchym tylko czasem przez sen siusiał no i wzięlam sie w końcu za tym żeby także w nocy już w pieluszce nie spał :tak:mój miał 2,2 jak w dzień bez pampka już nie chodził i wołał:-)
Anula twój Bartek jeszcze za mały:-Dale próbuj co jakiś czas może szybko załapie;-)
Fanta ja kupiłam ceratke kłade pod prześcieradło:tak:bo na pieluchy już nie chce wydawać no i niech małemu w nocy tyłek odpoczywa:-D bo ostatnio jakieś krosteczki miał na pupie:sorry:
Krlcia ale u ciebie zimno:szok:
atfk fajna fota

Nie pamiętam już co miałam jeszcze napisać:zawstydzona/y:

reklama
moje szkraby juz wróciły no i chłopaki pojechali,Kajak wcina śniadanko i jak to ujęła "będziemy sobie robic babski dzień " hihihi

koralikowa to ja tez sie przyłączam do życzeń!!jak święto to święto!!!:-D
fanta u nas tez zimno no ale minusowego to jeszcze nie było:crazy:
u nas szczerze Ci powiem grzybów jak na lekarstwo:sorry: ale zawsze to milo po lesie pochodzić

Aguska, my też mamy ceratkę ale młody tak się wierci w nocy, że ceratka i prześcieradło gdzieś w koncie lądują :-D;-).
Atfk, oj tam zależy gdzie się po te grzybki jedzie ;-). W m-je jak byliśmy we wrześniu to moja babcia dzień w dzień chodziła na grzyby i kosz wiklinowy przynosiła po brzeg wypełniony :szok:. Zastanawiałam się tylko czy im przymrozek nie zaszkodzi. Nie wiem co jutro będzie jak będzie rano na - temperatura. W sumie, to o 8 mamy być na miejscu. Jak będzie taka mgła, to mam tylko nadzieję, że się nie zgubię, przy moim szczęściu :-D:-D:-D:-D:-p

aguska no to fajnie z tymi grzybami,sama bym se wybrała z familią ale jest stanowczo za zimno rano i wiem ze grzybow brak w naszych rejonach wiec odpuszczamy:sorry:
fanta gps musisz sobie zalozyc hihiih:-D
nasz babski dzien póki co wyglada tak...obie wylegujemy sie na kanapie:-D przed tv i lapkiem:-D...

fanta gps musisz sobie zalozyc hihiih:-D
nasz babski dzien póki co wyglada tak...obie wylegujemy sie na kanapie:-D przed tv i lapkiem:-D...

już mówiłam T, że biorę GPS, bo ja mam taką super orientację w terenie, że ho ho :-D:-D:-p.
Fajnie, że masz córcię :-), i fajnie jest tak sobie babski dzień zrobić ;-)
Ameliee, lubię herbatę zieloną ale sporadycznie. Ostatnio kupiłam na próbę sagę zieloną z maliną. Fuj! Tak to ujmę i teraz leży i czeka na gości :-D

fanta no nie powiem fajnie mieć córunie:-) hhihi az trudno sie przyznać ze w ciaży marzyłam o drugim synku:shocked2:-Borysie a jak sie okazało pod koniec ciąży że to jednak babeczka to szok nas ogarnął hihih !ale szybko zamienił sie w marzenia o kitkach,różowych gadżetach...i tak zostało do dziś choc róż juz odchodzi w zapomnienie:-D!

odnosnie gps-u to moze powinnas strzałki na drzewach robić hihihi:rofl2:

ja tą sagę tez kiedys kupiłam uuuuuuu masakra!
kupiłam tez kiedyś jakas herbate z wanilia..o matko na samo wspomnienie tego zapachu jest mi niedobrze

ja za zielona nie przepadam...lubie tradycyjna,czarną i do tego mocną:-D

reklama
Atfk, mi też się marzy córa ale realia są niestety inne. Marzenia sobie, życie sobie :tak:. Nieee ten numer ze strzałkami może nie wyjść przy takiej wilgoci :-D:-D;-). Ja uwielbiam pu-er :-) mogła bym ją pić, pić i pić :-p.
Aguska, :-D:-D ja tylko 3 rodzaje grzybów znam :-p. T się zna :tak:. Co do pająków, to kaptur na głowę zarzucę, zawiążę i żaden "zwierz" mi nie straszny ;-). Znaleść będę musiała nawigacje, bo od czasów przeprowadzki nie była używana.
Ale tak to już jest, chłop chce nowy gadżet, jęczy i skomle dopóki nie kupi, a potem gdzieś leży w kącie... :dry:

Do góry