reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta właśnie ważne aby w sklepie ubrać i wtedy widać jak na nodze wygląda:tak:fajne mi też sie podobaja:-);-)
Ja chciałam na koturnie bo mam na obcasach botki a koturn wygodniejszy:tak:i jak przymierzałam takie z rzerszą cholewka to bez komentarza to zostawie:dry:mam za chude łydki i jak bym ubrała legginsy albo spódnice to bym wyglądała jak idź stąd i nie wracaj:dry:a moje są regulowane więc jak zawiąże tak mam:-D
Ja mam muszkieterki na zime z tamtego roku zielone na płaskim też je muszę nie długo wyciągnąć:tak:
Anula współczuje guza
atfk oby wszystko sprawnie poszło z operacja teścia;-)

mały w przedszkolu ja zaraz pranie nastawiam musze pozmywać jeszcze i ogarnąć a potem na miasto ide bo trzeba młodemu rajstopki zakupić bo zimno

reklama
kawke zrobilam i jeszcze chwilke posiedze!
zmywarke wstawiłam i zupka tez na gazie!
potem musze jeszcze mężusia mundur do pralki wrzucić i będzie wsio na dzis;-)
aguska ja w tym roku kupiłam sobie kozaki na zime w lidlu:-D hihihi pierwszy raz mi sie zdarzyło takie cos dostac ,fajne są i za ta kase to spoko jeden sezon wytrzymają;-)!
dzieciaczki na jesien ubrane wiec troche luzu choc szukam dla Filipa na allegro uzywek -ocieplanych portek;-) co by kalesonów nie musiał nosić w te najzimniejsze dni kiedy ma w-f ( o rajtuzach to moge zapomniec:-D )

Aftk kciuki w takim razie za teścia.

Ja już wstawiłam mięso na zupę. Po obiedzie szarpniemy się do zoologicznego po trocinki dla szczurów. Kulki pochłaniające mam ale trocin nie, a trzeba będzie zmienić im w najbliższym czasie.

Nieźle z tym autobusem! Chyba bym awanturę zrobiła telefoniczną jakby mi odjechał tyle przed czasem!:wściekła/y:

ja zaraz zmykam bo meżuś wraca juz z tego szpitala,zostawił tatę i musimy czekac!
no i moja podopieczna wpadnie jak przeciąg wiec musze pochować wszystko czego nie powinna ruszać Kai i Filipowi ...szykuje sie tornado bo to taki typ dzieciaczka hahaha;-)

życze Wam miłego dzionka póki co:-)

Brrr! Co za pogoda... :dry:
Obiad mam z wczoraj tylko małemu coś świeżego ugotuje. Lenia mam jak stąd do Kanady :-p.
Niech już będzie weekend :tak:.
Młody wybywa w piątek do dziadków i w niedzielę go odbieramy. W sobotę planujemy na grzybki skoczyć. Bo w tym roku nie byliśmy, tyle tylko mam co mi T nazbierał <dosłownie garstkę>, jak obchody linii napowietrznej robił. W sumie to zawsze coś, bo do bigosu będą :tak:.
Atfk, &&&&&&&& za teścia. Też lubię kozaczki tylko ja mam same szpilki, a na spacer z młodym albo do sklepu w szpilkach nie wygodnie, a w adidasach mi się nie uśmiecha biegać, przy takiej pogodzie :tak:. Ostatnio mi przemokły <niby skórzane> o kant tyłka rozbić takie buty :-D:-D. Miłego dnia dla Ciebie.
Ameliee, cyrki macie z tymi autobusami :dry:. Współczuję.
Aguska, zimowe też mam z tamtego roku ;-), w tym roku kurtkę muszę sobie kupić, bo w płaszczu chodzić nie będę, po za tym jak dziadówa na wykłady nie pójdę :-D:-D:-p. Bo jak zacznę się z tych warstw na wykładach rozbierać, to mnie kolejna zima zastanie :-D.
Krolcia, jak szczurki? Zadomowiły się? Jak dzieciaczki na nie zareagowały?
Asienka, a no dawno Cię nie było. Zaniedbujesz nas! Normalnie foch będzie :-D:-D:-D:-p. Wyzdrowieliście już?

Dobrze, że na guzie się skończyło :-):tak:

Krolcia, bo miałam okazje przymierzyć oba. I wydaje mi się, że te lepiej na nodze wyglądają. Co do tego jak zachowują się na deszczu, to nie jest czysty zamsz. Mam buty zimowe z identycznego materiału i nie przeciekały :tak:. Po za tym mam z tamtego roku płyn do impregnacji. Nada się i do tych butów, bo to ten sam materiał ;-). Takie cudo kosztuje 19zł ;-)
Już wiem :tak:.
To jest flausz <w gogle wpisz buty z flauszu> ;-)
To nie flausz tylko sztuczny nubuk ;-):-):-)
On jest lekko jakby gumowany od środka i dlatego nie przecieka przy dobrym klejeniu buta ;-)

dzień dobry kobietki!!
witam sie i ja zza mgły:szok:!!!fanta dla pocieszenia napisze ze nie tylko Ty masz malą widoczność:baffled:!
fajne te botki, ja jestem jednak megafanką kozaków:-D i uwielbiam w nich chodzić!!
a takie botki to mi sie podobają ale u kogos na nodze:tak:!świetne są!dobry wybór!

kobietki opis tej aukcji...mistrzostwo świata:-D!!dobry bajer czyni cuda hihihi

anula upssss jak głowa???
as poszukam Twojego przepisu i pomyślę!!
a Ty po nocach z psiakami łazisz???:szok:
odważna kobietka!!!
krolcia no kurka nieraz trzeba wybrać to co bardziej potrzebne!a to mego przykre ze nie mozna sobie dogodzic :happy2:!!
trzeba wierzyc ze bedzie lepiej!!

kobietki wyjaśniam tak ogólnie że ów kolczyk o ktorym marzy mój syn ma byc w uchu:-D!!!
nie jest to jednak temat który go zadręcza wiec może mu przejdzie ale przemyśleć muszę z mężem jakby jednak nie:-D odpuscił hihi

dzis posiedzę krócej bo kumpela do mnie zadzwoniła czy bym sie jej trzpiotem nie zajęła kolo 11 bo ma usg piersi na które czeka juz 3 m-ce a jej maż-baran oczywiście nie moze z pracy wyjść zeby jej pomóc i małą sie zająć przez godzinę:no::wściekła/y::szok:...ehhh no koment!

dziś mój teść ma zabieg kardiologiczne ehh!będą mu udrażniać żyły bo ma niewydolność serducha:-(!!juz od 7 jest w szpitalu,mój T go zawiózł i czekamy na info !

ide kawke zrobić!
zdrówka dla teścia ,niech szybko do sił wraca

Witam się .Co do psów to ja chodzę w nocy z nimi ,żeby sobie bez smyczy pobiegały .W nocy nikt mi nie powie ,ze 2 bydlaki bez smyczy biegają więc luzzzz :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DNoc była do bani ,bo mała zrobiła sobie 3 pobudki na cyca.Przysnęła mi teraz przed 11 ,a jak ją chciałam położyć do kojca to się wybudziła.Leży na tarasie w kojcu i maskotki dusi :szok::-D:-D:-D:-D
Pasztet zjedzony w połowie ,chleb również ,ale dziś mi się już piec tego nie chce.Na obiadek chyba kluski kładzione będą ,bo już nawet nie pamiętam jak smakują :szok::-D:-D:-D Ostatni raz robiłam je w ciąży jeszcze przed szpitalem :baffled::baffled:.
Chyba się nieco ogarnę i jak młoda nie śpi to na spacer ruszymy .
miłego dnia

ps .Takie same botki kupiła sobie moja Klaudia :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Recenzja opublikowana, obiad gotowy, chatka jako tako ogarnięta, bo lenia mam takiego jak fanta - jak stą do Kanady ;)

Po obejrzeniu wczoraj MAMMA MIA męcze piosenki z filmu :)

uff, cieszę się, że nie tylko ja mam lenia :-D:-p

Aśka a wy juŻ zdrowi?lepiej sie już czujesz?
Amalie chamstwo niestety jest wszędzie:dry:
Fanta ja też w tym roku musze sobie kupić kurtkę bo też na cebulke wiecznie ubrana chodziłam:-D

:-D:-D no to jest nas dwie ;-)

Ameliee - przykra historia z autobusem i bardzo, bardzo nie ladne zachowanie kierowcy!
Fanta - a jak tam wyklady, Ty to co tydzień na nie chadzasz?
Wybaczycie mi swoja nieobecnosc?

wybaczamy ;-) a najlepiej będzie jak czekoladą jakąś poczęstujesz :-D:-p to bardziej wybaczymy :-D:-D
To nie flausz tylko sztuczny nubuk ;-):-):-)
On jest lekko jakby gumowany od środka i dlatego nie przecieka przy dobrym klejeniu buta ;-)
ps .Takie same botki kupiła sobie moja Klaudia :-D:-D:-D:-D:-D

dzięki As, byłam pewna, że to flausz :-D:-D.
Taka teraz moda, że od 16 do 40 lat babki te same buty kupują :-D:-p. Dla Was również miłego dnia!

Do góry