reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anula a ile masz wzrostu?
ja przed ciażami...hihihi kiedy to było:-D ważyłam 56 kg przy 166cm,teraz po 10 ciu latach waże miedzy 59-61 to zalezy:-)!w największym swoim przyroście masy ciażowej miałam 75 kg!
nie jest wszytsko łatwe ale mozliwe!

reklama
Atfk, Ameliee, tu macie kalkulator: BMI Kalkulator ;-):-)
Ameliee, bmi masz spoko i nie masz nadwagi :-)
Atfk, ooo no proszę, w takim razie ciężka decyzja z kolczykiem Cię czeka, za jakiś czas podpytaj się gdzie, bo teraz dzieciaki sobie na ustach robią <chyba taka moda:dry:>.
Anula, uwielbiam chipsy ale tylko kukurydziane np. Cheetos albo Flips <pomidorowe> :tak:.
As, hej! O pasztet, w termomaxie zapewne :-D. Miłego dnia!
Ja tam ważę 47 :-), przed @ 48 chyba woda mi się w organizmie zatrzymuje.

fanta Fifi mówi o standardowym małym w uchu;-)
as z pasztetami szaleje!!!hihihi
ja nie wiem co na obiadek zrobic bo mam zupke serowa ale dzieci jej nie lubia:szok: wiec mysle!!

ja czipsowa nie jestem raczej choc nie powiem ze wcale ic nie ruszam!ale stanowczo wole czekoladę...milkę jogurtową:-D

Ameliee 64kg będzie akurat :tak:.
Atfk, ja dziś mam pomysł na: makaron na patelnię :-). Opróżniam zamrażalnik do cna i lodówkę, żeby ją umyć. Zresztą i tak w niej śwatełko :-D:-D:-D. Z czekolad preferuję gorzką a uwielbiam deserową belgijską :-);-). Ze słodkości zdecydowanie uwielbiam ciasta. O i tu muszę pochwalić moją teściową. Gotować nie umie ale za to jak pieczę! Najlepiej jej wychodzi truskawkowiec i wszelkie rolady i torty :-).
Ja mam 18, 8 i piszą, że w normie :-D

fanta Ty to chudzinka musisz byc hihihi
ja nie czuje sie gruba,dbam o siebie zeby dobrze sie czuc i nie roztyc jakos specjalnie!choc nie ukrywam,że najbardziej nie lubie swojego tyłka;-) a mój meżuś mówi że oszalałam:-D!!

makaron??hmm musze poszperać w zamrażalniku,ostatnio myłam wiec tez tam szału nie ma heheh

dziewczyny a co sdzicie o operacjach plastycznych?oglądacie ten program o tej chirurgii plastycznej na tvn style?

Atfk, mała jestem ale żeby powiedzieć, że chuda, tyłek mam mały ale cycki :-D spoko są, po ciąży mi zostały z czego się cieszę no i mój T też:-D ;-). Tu na wątku Aguska, jest najmniejsza i najszczuplejsza :-D.
Czy chodzi Ci o doktora 90210? Jeśli tak to widziałam kilka odcinków. Operacje plastyczne są ok jeśli nie są fanaberiami ludzi tylko uwzględnione stanem zdrowia, bądź wyglądem estetycznym.
Np. operacja po poparzeniu, jakaś korekta nosa <ktoś miał złamany i szpeci go>, ukrycie blizn w miejscach widocznych, niektóre kobiety mają strasznie wiszące brzuchy po tym jak schudł z 20 czy 30kg albo po ciąży <w rozmowach w toku kiedyś pokazywali takie babki, strasznie żal mi ich było, bo te brzuchy dosłownie wisiały> czy zmniejszenie piersi <są kobiety co mają za duże piersi i mają przez to problemy z kręgosłupem>.. Niedawno widziałam też jak operowali klientce wargi sromowe <miała strasznie duże i jak robiła siusiu, to miała problemy> i jej zmniejszyli. Bo za botoksem, powiększaniem, cyca, ust ect. nie jestem :no:

reklama
fanta jest polska wersja SEKRETY CHIRURGII dr.Szczyt bodajże- w piątek o 22:30 chyba niezłe tam sa przypadki ludzi ale głównie takie właśnie typowo o jakich piszesz-nie botoksy czy sztuczne cycki bo mają za małe:happy2:.Nie oglądam zawsze ale nieraz jak pamiętam to patrze-lubię takie programy;-)!!
sama mam czesc ciała która bym z chęcią poprawiła:dry:...oj jaka ja bym wtedy była szczesliwa!

Do góry