reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry;-)
U nas dzis noc bez pobudki, pobudka o 6, jak ja nie lubie wstawac gdy jest ciemno:dry:Czekam na wlasciciela mieszkania dzis po pienadze przyjezdza. Maly rozrabia a ja dopiero pije kawe
widzisz więc już nie jest tak źle ze wstawaniem :-);-).

fanta noo jesien szaleje z temperaturami:confused: !
mniaaammm kawusia!!
i ciacho :-Dhahah a potem zamiast kwadrans to godzinke na rowerku ale co tam:-D

mój synek w pełni uradowany bo wczoraj przyszedł jego urodzinowy prezent tj. rower bmx taki sportowy;-) na który sam uzbierał ;-)
radocha jak ta-la-la
no proszę jakiego masz rezolutnego smyka :-). Fajnie, że sam sobie uzbierał :tak:.
Oj tam z tym rowerkiem, ja dziś maraton po sklepach zaliczę, to z nawiązką spalę tych kalorii, zresztą ostatnio jakimś cudem 1kg zrzuciłam i tak jakoś buzia mi schudła. Nie fajnie :dry:

reklama
anula to pospałas :-D
fanta fakt synuś pierwsza klasa!!:-D
a wiecie co mi wczoraj przed snem powiedział???a raczej zapytał?
czy bedzie mógł sobie kolczyka na lato zrobić:szok:

Fanta u nas jest na przemian jedna nocka z dluga pobudka a druga z krotka je i spi ale dobre i to;-)
Atfk, oj nie mowi nic o dietach czy rowerkach ja sie zabieram za siebie od ponad roku i nic nie wychodzi:zawstydzona/y:A gdzie chce tego kolczyka?

Ostatnia edycja:
anula to pospałas :-D
fanta fakt synuś pierwsza klasa!!:-D
a wiecie co mi wczoraj przed snem powiedział???a raczej zapytał?
czy bedzie mógł sobie kolczyka na lato zrobić:szok:

:szok::szok::szok: oo! 10 lat ma? heh... ciężka decyzja Cię czeka ;-)

Fanta u nas jest na przemian jedna nocka z dluga pobudka a druga z krotka je i spi ale dobre i to;-)
Atfk, oj nie mowi nic o dietach czy rowerkach ja sie zabieram za siebie od ponad roku i nic nie wychodzi:zawstydzona/y:
eee, to nie jest tak źle ;-):-). Z biegiem czasu będzie już tylko lepiej.

amaliee to nerwy cie odchudzają chyba co?
ojj tam odrazu okropna matka!nie przesadzaj!!!

fanta no trudny bedzie bój...bo sama nie mam konkretnego zdania!

amaliee to nerwy cie odchudzają chyba co?
ojj tam odrazu okropna matka!nie przesadzaj!!!

fanta no trudny bedzie bój...bo sama nie mam konkretnego zdania!

w sumie wariacja na wakacje, to nic strasznego i dziurka zarośnie jak kolczyka wyciągniesz. Weź wszystkie za i przeciw pod uwagę i zobaczysz. Choć do wakacji masz dużo czasu i tylko czekać aż mu się odwidzi :-);-). Może zamiast tego pofarbować mu włosy? Jakąś płukanką czy pianką która schodzi po kilku myciach. Zawsze jakaś alternatywa dla kolczyka ;-).
Ameliee, chyba to, te romantyczne kolacje Wam wychodzą :-D;-)

fanta farbowanie włosów stosujemy odkąd młody do szkoly poszedł;-)!w pierszy dzien wakacji zazwyczaj wychodzi z czerwonym irokezem:-D
teraz stwierdził że bedzie zapuszczał
ja nie jestem jakos przeciwna-wiadomo takie szalenstwo jak tatuaż choc sama mam to odowiedzialna decyzja ale włosy czy kolczyk to juz do przemyslenia

amaliee noo to faktycznie dziwna zaleznosc

reklama
Atfk, musze sie wziasc za siebie i zrzucic 4 kg tak zebym 55 miala. Ale co wezme sie za siebie Ł wymysli cos frytki na obiad, placki itd i po moim odchudzaniu:dry:co do kolczyka ja pewnie bym sie nie zgodzila ale moze do wakacji sie rozmysli w koncu jeszcze tyle czasu;-)
Amelie ja tez uwielbiam chipsy ale nie jem Ł tez ma zakaz kupowania:-D

Do góry