reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Krolcia ja przeprosilam sie z zimowa kurtka,bo to nie przelewki.

Pomalowalam pazury z gazety,super sa. Odbija sie napiry z gazety na pazurach.

Dobranoc.

Strasznie zimno to fakt w tamtym roku o tej porze było o wiele cieplej
My dziś znowu mamy 5 stopni i póki co nie wieje i słonko wstaje.
Koralikowa ja i tak nie wiem o cZym ty piszesz z tymi paznokciami:-D

witam sie z kawusią i ja!!!
u nas tez zimno:baffled: i do tego szaro buro słonka to raczej nie ujrzymy!

renata kurcze mam nadzeję,że to nic poważnego z tym słuchem!i ze szybko sie wyjaśni!!
co do porównywania dzieci...wrrr nigdy tego nie znosiłam!!

ale wyobraźcie sobie że bratowa mojego meża ma schize na punkcie "rywalizacji" o wszystko co dotyczy dzieci!mega chorej rywalizacji!
doszło nawet do tego ze katar w jej ustach brzmiał jak zapalenie płuc ...ze wszystko musiało byc tragiczne i straszne:szok:!
gdy okazało sie ze Kaja ma wade serudcha niewiele potem wyszukiwała chorób u swoich dzieci:angry:...żęby robic sensacje człowiek normalny płakał po nocach i żyl w niepewności!!
to jest dopiero chore??
koralikowa o co chodzi z tymi pazurkami??
krolcia kawusia!!o taaak z checią!
aguska a testy to pokarmowe?czy te wziewne alergeny?

kawe ide zaparzyc!

Dobry
U mnie slonko w okna daje,ale pewnie zimko.
Ja zaraz z mlodym ide do szkoly,nie poszedl na pierwsza lekcje wf bo i tak by nie cwiczyl.

Atfk aguska wpiszcie w google paznokcie z gazety to zobaczycie co to,he.

Milego dnia.pa.

Cześć!
Z kubkiem kawy zasiadam. Dziś 10 więc po południu na zakupy lecimy.
Widzę, że dużo wczoraj nie pisałyście ;-).
Aguska, heh... współczuję tego wszystkiego. Może najpierw spróbuj się na nfz ile się czeka? Bo jak dostaniesz na testy, to potem na odczulanie możesz się zapisać :-). Co ileś tam lat odczulanie powtarzasz <w ramach nfz> i Bartek będzie zdrowy :-). Będzie dobrze :tak:.
Koralikowa, fajne te pazurki :tak:.
Krolcia, u mnie przymrozek w nocy musiał być bo auta białe, na termometrze mam 2 stopnie :dry:
Atfk, jeb***a baba :szok:, niektórzy to jednak mają nasrane w głowach.
Renata, weź skierowanie od lekarza do poradni dla osób nie słyszących <jeśli takowa u Was w mieście jest albo w większym mieście gdzieś niedaleko> badania wszystkie porobią w ramach nfz. Mój młody też miał problem ze słuchem, po urodzeniu. Na szczęście wszystko gra :tak:
A teraz obiecana kawa i ciacho na dziś ;-):-D
Zobacz załącznik 506020

Dzien dobry;-)
U nas dzis noc bez pobudki, pobudka o 6, jak ja nie lubie wstawac gdy jest ciemno:dry:Czekam na wlasciciela mieszkania dzis po pienadze przyjezdza. Maly rozrabia a ja dopiero pije kawe
Kolralikowa kiedys robilam sobie takie paznokcie ale juz z 1,5 roku nie mialuje a kiedys obowiazkowo co 2 dni
Aguska kurcze tak jest w tym kraju wszytski prywatnie albo czekanie miesiacami, chory system...
Krolcia ja cale szczescie wczoraj nie musialam wychodzic bo zakupy mialam a dzis Ł ma zrobic;-)u nas pochmurno

reklama
fanta noo jesien szaleje z temperaturami:confused: !
mniaaammm kawusia!!
i ciacho :-Dhahah a potem zamiast kwadrans to godzinke na rowerku ale co tam:-D

mój synek w pełni uradowany bo wczoraj przyszedł jego urodzinowy prezent tj. rower bmx taki sportowy;-) na który sam uzbierał ;-)
radocha jak ta-la-la

Do góry