reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atfk, oj nie tylko Ty byś sobie co nie co poprawiła :-D:-D.
Polskie programy "chirurgiczne" jakoś do mnie specjalnie nie przemawiają :sorry2:. Tak samo jak był kiedyś taki program "Łabędziem być" wersja USA i Pl. Pozostawię to bez komentarza :-p.
Lecę wziąć się za obowiązki i coś wszamać bo już po 11 :dry:.
Pogoda dalej jakaś taka nijaka.
Później zajrzę ;-)

reklama
ja właśnie tez włosy umyłam i obejrzę powtórkę "na wspólnej" bo teraz nie oglądam wieczorną pora gdyż Filip co wieczór przed snem o 20 czyta przez pól godziny "Akademie Pana Kleksa" w ramach lektury :-D:-D:-D a ja leże ook i słucham...jakie to przyjemne uczucie !!
miłego dzionka

Też oglądam ale na necie, bo czasu nie mam wieczorem i do tyłu jestem z odcinkami. Wczoraj z T obejrzałam 2 i skończyliśmy na 1640 :-D. Link do odcinków Ci wklejam. Tylko jak Ci wyskoczy żeby zainstalować Silver coś tam to zainstaluj ;-) i wszystkie odcinki będziesz mogła sobie obejrzeć od "kuchennych rewolucji" po "master chef" ;-):tak:.
Odcinki, streszczenia Na Wspólnej online - Oficjalna strona serialu
Miłego dnia!

I ja wpadam
Atfk mały chyba ma alergię na pleśnie i grzyby chyba bo ciężko póki co stwierdzić ale kiedyś był też alergikiem pkarmowym i np do tej pory nie daje mu np cytrusów
co do kolczyka w uchu hmmm to jeszcze nie tragedia;-)
Anula Fanta na NFZ nie mam szans się dostać muszę sie jeszcze dowiedzieć kiedy w ogóle będzie rejestracja bo czeka sie około 6 msc a póki co to już na ten rok nie ma miejsc:baffled:później jak już będzie wiadomo o co chodzi z alergia to będziemy chodzić na NFZ:tak:
Co do wagi to ja :zawstydzona/y: sie nie wypowiadam bo jestem mikrus:-D
a operacje plastyczne ... to ja myślę podobnie jak Fanta:tak:i oglądałam na tvn style ostatnio :tak:co do powiekszania cyca to ja jestem za jeśli kobieta ma tzn flaczki:tak:wisza np po ciąży była tam jedna taka bohaterka:tak:
Dobra kochanwe ja tylko przelotem bo dziś Bartka odbieram z przedszkola po 12 jak zje tylko obiad

amaliee jak miło!!!
ja z moim ukochanym mimo iz jestesmy 14 lat razem i 11 po slubie też co chwile ślemy sobie sms-y typu "lowe krowe pisał byl":-D:-D:-D taaakie to miłe!!i rozwesela i oby jak najdłuzej

Wylazłam po dłuuuuugim prysznicu! He he

Kolczyk? Kurcze juz w tym wieku? A gdzie ten kolczyk?
A dziurka niekoniecznie zarośnie. Ja przebijałam sobie uszy mając naście lat. Mam w sumie 10 dziurek. Od jakiś 10 lat nie noszę już więcej kolczyków jak jedna parę na raz he he, A dziurki nadal są, nie zarosły.

Ja oglądam tą chirurgię. I bardzo mi sie podoba i jest za! W takiej formie jak jest tam w programie. Babeczka deska-powiększyła piersi, poprawianie, nosów, brzucha itd, ale jak przyszła młoda śliczna proporcjonalna dziewczyna i ryczy, że młodo wygląda i ona chce cycki to on jej odmówił! Albo jak przyszła taka mocno otyła babka i chce odsysanie tłuszczu. Też jej odmówił i powiedział, ze ma zrobić dietę i ĆWICZYĆ! Takie racjonalne podejście do plastyki to ja rozumiem i jestem za!:tak:

pasztet już w piekarniku ;-)
Ale pachnie :-p:-p:-p
Zaraz chlebek zrobię ,bo wczorajszym to już tylko wspomnienie zostało :szok::baffled::-D:-D:-D

W kwestii wagi to po 3 ciążach w tym jednej leżącej od połowy ,a drugiej praktycznie całej w łóżku ważę 70,5 kg przy wzroście 176 ,więc źle nie jest ;-):-):-)

Krolcia w 100 % Cie popieram;-)tez lubie takie programy
Dziewczyny moze Wy mi cos doradzicie, maly ostatnio wchodzi na lozko albo fotel i chce skakac, raz polecial cale szczescie ze wczesniej jaski zrzucil i glowa na nie polecial. Tlumacze, zabieram go ale zero efektow, wchodzi skacze po lozku czy fotelu a pozniej pokazuje ze skoczy na podloge. Wczoraj wszedl na jezdzik, tzymal sie kierownicy, myslalam ze zawalu dostane jedzik sie ruszal a on stal na nim i sie cieszyl. Ostatnio ciraz bardziej wymusza, gdy powiem nie albo cos zabiore rzuca sie na podloge i doslownie wali w nia rekami i nogami:sorry2:staram sie nie reagowac albo tlumaczyc ale nic nie daje. Dzis dawalam mu kanapke ladnie jadl a gdy juz nie chcial uderzyl mnie z calej sily az kanapka poleciala na dywan wtedy wstal i poszedl.

W tym wieku dziecko potrzebuje stymulacji sensorycznych i dlatego skacze .To normalne u takiego malucha ,że testuje ,bo w ten sposób poznaje świat właśnie przez sensorykę (zmysły) .Inaczej nie mógł by się prawidłowo rozwijać .Na tym etapie po prostu trzeba pilnować ,bo zakazany owoc najlepiej smakuje :sorry2::sorry2:
Dobrym rozwiazaniem będzie również trampolina taka domowa ,by uczył się skać w miejscu do tego przeznaczonym .;-)

reklama
As kurcze trampolina nie dla nas wynajmujemy tak mala kawalerke ze nie ma miejsca:dry:skakanie jeszcze zniose ale te histerie i rzucanie sie na podloge...oszalaje wcale nie slucha:dry:czasami jest grzeczny podejdzie gdy poprosze da dziubka a czasami gdy go o to porosze podejdzie i bije po twarzy. Na spacerach tez problem bo w parku biegnie do obcych psow i chce bic, w sklepie nie lepiej zbiera cos sie da albo ucieka, nie reaguje na moje wolanie

Do góry