reklama
krolcia
Fanka BB :)
O matko! A Wam co dzisiaj się stało taka produkcja!!!!!!!!!! I to w tak krótkim czasie!!!!!!!!!!!!:-)
aguska2017
Bartuś teraz sie bawi w lekarza i pobiera mi krew klockiemi chusteczka mi uciska rękę
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
O matko! A Wam co dzisiaj się stało taka produkcja!!!!!!!!!! I to w tak krótkim czasie!!!!!!!!!!!!:-)
oj tam nie wiesz, że dziś święto?!!
wymyślili ostatnio nowe: "pisz pan posta" które na 9.X. przypada
Żeby Ci ręki na wylot nie przedziurawił ;-).Bartuś teraz sie bawi w lekarza i pobiera mi krew klockiemi chusteczka mi uciska rękę
Dudek skacze do swojej ulubionej piosenki PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V - YouTube
zaraz go kładę spać ;-)
<edit>
tak patrzę i rzeczywiście 7 stron
A dziś nie Święto Latawców i Latawic?oj tam nie wiesz, że dziś święto?!!
wymyślili ostatnio nowe: "pisz pan posta" które na 9.X. przypada
Żeby Ci ręki na wylot nie przedziurawił ;-).
Dudek skacze do swojej ulubionej piosenki PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V - YouTube
zaraz go kładę spać ;-)
<edit>
tak patrzę i rzeczywiście 7 stron
Koralikowa
hej
ja po pracy,po 11 skonczylam,,ale dzisiaj mialam dzien,,caly dzien z dziecmi pieczemy ciasteczka na DEn oraz mase solna na konkurs,,syf mam w klasie niemilosierny..a jeszcze dwoch sie pobilo,,bo to dwie klasy robimy,,masakra...
Teraz w domu chcialam dopiec wiecej ciastek i nie wyszly mi takie jakw pracy,,jakies beeee te w domu...
Na 16 smigamy na angielski zmlodym i zakupic musze welny,bo komina skonczyc nie moge....bo brakło...i potem moze do mojej fryzjerki skocze,,dzwonila ze moze wpandie po nas,,takze sama nie wiem...mam odrosty masakra......
a tak poza tym ok...
lena zdrowka dla Gai
fancia co dot esciowych,ja moejj hmmm jest bo jest i tyle,,a tesciu spoko facet(moi przyszli tesciwie)...
atfk z selera tyz???
aguska noo to tez czekasz na wyniki heee
wow produkacja ze hohoohh
ja po pracy,po 11 skonczylam,,ale dzisiaj mialam dzien,,caly dzien z dziecmi pieczemy ciasteczka na DEn oraz mase solna na konkurs,,syf mam w klasie niemilosierny..a jeszcze dwoch sie pobilo,,bo to dwie klasy robimy,,masakra...
Teraz w domu chcialam dopiec wiecej ciastek i nie wyszly mi takie jakw pracy,,jakies beeee te w domu...
Na 16 smigamy na angielski zmlodym i zakupic musze welny,bo komina skonczyc nie moge....bo brakło...i potem moze do mojej fryzjerki skocze,,dzwonila ze moze wpandie po nas,,takze sama nie wiem...mam odrosty masakra......
a tak poza tym ok...
lena zdrowka dla Gai
fancia co dot esciowych,ja moejj hmmm jest bo jest i tyle,,a tesciu spoko facet(moi przyszli tesciwie)...
atfk z selera tyz???
aguska noo to tez czekasz na wyniki heee
wow produkacja ze hohoohh
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
A dziś nie Święto Latawców i Latawic?
nie święto latawca jest 29.IX
Szczecin Dąbie. Święto latawca na lotnisku [zdjęcia] - 29 września 2012
http://www.spolem.szczecin.pl/o-spolem/aktualnosci/88-swieto-latawca-2012
Koralikowa jak zrobisz się na bóstwo się zrobisz, to się pochwal . Spokojnego dnia, bo widzę, że strasznie napięty.
Uciekam, na dziś starczy mi BB i netu ;-)
Miłego dnia dziewczyny! Do jutra!
Ostatnia edycja:
Koralikowa
fancia jak sie zrobie,,bo nie wiem cyzm pojade,bo ja mam auto kaput,,tzn pilot i auto nie odpala to imobilajzer mam w pilocie i lipaaaaaaaaa
as to Ty niezłą przeprawe mialaś ze po kamery musiałas sie podłączyć!!a to ci ludziska
renata matko boska jak tak mozna dzieci uszczęśliwiać???super pole do rozwoju szykują tej dziewczynce!!ehh
moja kumpela ma niespełna 2 letnią córe(w grudniu bedzie miała 2 lata) i ten trzpiot co potrafi chałupe w 5 minut przemeblowac jest tak samodzielny ze mi kopara opadła jak on sie kompletnie sama ubierze hihih najlepiej jak teraz rajtuzki zakłada ale "ŚAMA"!!
ta dziewczynka ma starszą siostre. teraz dziewczyna ma 26 lat i kaleka zyciowa z niej byla totalna. w ciązy byla to jej mama lub babcia majtki czyste musiala pokazac jakie nalozyc bo ona sama niewiedziala.
usamodzielnila sie dziewczyna jak do tesciów poszla mieszkac
Heh ja wiem, że moj maly moze opozniony. Ale moja mama robi to samo. Heh...
Mały dopiero od czerwca chodzi bez pieluchy! A ma prawie 6 lat! Odpieluchowalismy go dopiero, jak wyjechalismy na całe wakacje nad morze. Tam bez pieluchy, jak sie zsikał to sam przychodzil ze mokro, później zaczal chodzić na kibelek sam. Ale moja mama, nawet slyszec o czyms takim nie chciała. Bo przeciez jak sie posiusia, to mu zimno! Pęcherz zaziebi! Ona go ubiera, rozbiera :/ jak nie ma moich rodziców, to ja małemu pozwalam wszystko robic samemu, ewentualnie z lekka moja pomoca. U mnie bulwers jest, jak mały boso idzie po płytkach. Ba, nawet sam nie może przejśc po kapieli z lazienki do pokoju. BO ZMARZNIE I CHORY ZARAZ BEDZIE :/ Spać też nie może sam, bo os mus ie stanie. Więc znowu bylo oburzenie, że u A. małego kladziemy i zasypia sam... w pokoju... bez swiatła, bo karze je sobie wyłączyc...
ja tez mam dziecko z opoznieniem. Tylko ze od początku traktowalam F jak kazde inne zdrowe dziecko. F bez pieluchy chodzic zaczął przed 2 urodzinami, ze smokiem tez sie pozegnał wczesnie.na szczescie w tej kwestii moi rodzice i tescie podzielają moje zdanie. i sami wiedzą ze moje dziecko, ja je wychowuje po swojemu.oni mieli swoj czas
Jak tak czytam o twojej mamie to jakbys pisala o mojej znajomej. ma 4 letnią coreczke niepelnosprawną ( autyzm.). Dzieciak identycznie zachowuje sie jak Filip w jej wieku. z tą roznica ze ta dziewczynka nadal ze smokiem ( cale dnie ten sylikon w buzi ), i do czerwca w pampersie bo jak sie posika to pipke zaziebi, odparzy, bedzie jej widac spod spodniczki, ze to niehigieniczne, ze ona nie dorosla do nocnika ze to, ze tamto.dziewczynka nie mowi..i ten smok. to juz nie chodzi o to ze to niefajnie wygląda, ze taka wielka dziewucha i ta guma, ale jak ona ma zacząc mowić.. jak ma zawolac na podworku mame skoro ten sylikon ciąga? do znajomej mozna mowic i mowic, ona niby wie ze niewpowinna pozwalac, ze trzeba oduczyc.. ale chyba sama nie dojrzala do tej decyzji ze ona dawno dzidziusia niema tylko calkiem spore dziecko.
po schodach jak wchodzi to 3 osoby asystują dziecko.. bo niedajboze sie przechyli, spadnie itd.. sama sie dziewczynka nie moze bawić, bo raz ze nie umie, dwa jak sie przewroci, pobrudzi, piasku sobie nasypie w oczko. no tragedia.przy niej czuje sie jak wyrodna matka, ktora samopas na swoim podworku dzieci puszcza i tylko wola w porze posilku. i na noc
latem bywalo i tak ze kolysali w wozku tą małą zeby zasnela. bo dziecko samo zasypiac nie moze.
As niezle. moja kolezanka ma taką tesciową co jej potrafi w ubraniach grzebac i komentowac ze zle ma poskladane. razem mieszkają..przerąbane. znajoma kupila sobie do swego pokoju firanki, powiesila, wyszla gdzies z domu, tesciowa zdiela je, powiesila swoje, bo ladniejsze. to nic ze to synowej pokoj.
a co do nagiej prawdy F uwielbia zimą z rozpietą kurtką chodzić. Ameliee mama by zawalu dostala chyba
lizanie sniegu jest tez super.tylko ze mi sie to niepodoba..wiadomo.. auta jezdzą psy sikaja..bleeeee. ale Filipowemu to za grom nie przeszkadza
Oskarzysko zalecenie ma badania sluchu. podejrzewalam ze on coś slabo slyszy, ale myslalam ze to takie przejsciowe, albo ze tylko mnie nie slyszy. ale pani z p-la mowila ze tez to zauwarzyla, dziś byla logopeda i tez zauwarzyla ze O nie slyszy, nie tylko tego co nie chce. oszaleje chyba ;/ musze jutro po skierowanie isc.. i umawiac sie gdzies szybko.
reklama
aguska2017
Renia u was ciągle coś to oby nic poważnego z tym słuchem;-)a mały ostatnio nie chorował?może dlatego nie dosłyszy?
mały zjadl troche zupy i szaleje
nadal przeżywa poranne badania i jeść nie może tą rączka więc go karmiłam ale do rysowania już ręki używał
czekam na wieści od m o której kończy czy o 15 bo ja po te wyniki musze iść
ale przeżywam....
mały zjadl troche zupy i szaleje
nadal przeżywa poranne badania i jeść nie może tą rączka więc go karmiłam ale do rysowania już ręki używał
czekam na wieści od m o której kończy czy o 15 bo ja po te wyniki musze iść
ale przeżywam....
Podziel się: