reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z kawusią.
I u nas zimno i tylko 5 stopni.

Mnie dziś przytłoczyło słońce z rana, a raczej jego brak:-(. Jeszcze tydzień temu delektowałam oczy pięknym wschodem słońca, zawożąc młodego do przedszkola, a dziś, tylko poświatę wyłaniającego się słońca było widać na horyzoncie. Jeszcze trochę i z rana będzie ciemno jak w d....!
Tego najbardziej nie lubię z czasu jesieni i zimy:no:. Szybkiej ciemności:crazy:!!!!

reklama
Bry!
Z kawką gorącą się witam :tak:.
Dudek dał mi dziś pospać troszkę dużej i jestem wyspana :tak:.
Ogarnąć muszę wszystko. Teściu dzwonił wczoraj czy na kawkę może wpaść i coś mi się wydaje, że z teściówką chce przyjechać, a dzwonił on, bo jak dzwoni, to zawsze może wpaść, a jak teściowa, to heh wiadomo :-D. No i jeszcze byśmy się popszytkały i ta by walnęła focha jak to ona :-p.
Krolcia, a wiesz jaki jest w tym plus? Że dłużej spać się będzie o godzinę i jeszcze trochę i święta :-D;-);-).
Bodzia, spacja Ci nie działa? :-D:-D:-p. Zazdraszczam ośmiogodzinnego snu ;-).
Aguska, Ty już też od rana widzę, że na nogach. Jak młody się czuje?

Dzien dobry;-)
Ja juz po kawie biore sie za sprzatanie bo dzis prychodzi facet zalozyc kablowke. U nas pobudka o 6 a w nocy przerwa w spaniu od 2.50 do 4, nie wiem o co chodzi bo zasnal o 21 i w dzien spal raz godz:dry:
U mnie niby 8 stopni

O tak! Święta! Ciemność, biały śnieg i kolorowe lampki:-D!
Jakoś w tym roku wyjątkowo nie mogę się doczekać świąt:-)!!!! Już planuję co na prezenty i czy nie zacząć kupować, żeby to sobie rozplanować kasowo.:tak:

Oby tylko na Wszystkich Świętych nie dowalił śnie. :-p

Amaliee :-D teściowa nie odwzajemniła swojej miłości?
Koralikowa taaa , ryczałt. :-D W PIT'ach ledwo co się łapię. :-D
Renatka chyba żadne dziecko nie lubi inhalacji. :sorry2:
Bodzinka a o której chłopaki się budzą?

Anula, powoli i się mały przestawi :tak:. Cierpliwości dużo :-).
Krlocia, ja po raz pierwszy też się cieszę ze świąt. Bo.... nie idziemy na wigilie do teściów :-D:-D:-D. W ogóle mieliśmy do Międzyzdrojów jechać ale nie pojedziemy, bo T ma dyżur w wigilię do 18 <miał mieć nocny ale na szczęście nie ma>. Więc niby jedziemy a jednak nie. Okropnie się cieszę, bo pierwsza wigilia na naszym mieszkaniu <sami ze sobą>, a nie tak jak to miało miejsce w tamtym roku :dry:. Weźcie nic nie róbcie, przecież u nas będziecie, powrót o 22 do domu, ja głodna jak wilk, bo teściówka nie umie gotować [a ja nie jem nic oprócz barszczu <z proszku> i uszek mrożonych, a jem to bo to najsmaczniejsze, bo to nie jej roboty :-D , a reszta to.... heh dużo można by pisać :-D i te trucie tyłka, spróbuj to, tamto, owamto.
Justa, jak zdrówko?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja!!!
u mnie tez zimno za oknem!!ale pogodnie sie robi wiec moze obejdzie sie bez deszczu:dry:!
wczoraj na zebraniu bylismy wiec zleciało popołudnie,dzieciaki w szkole wychwalone wiec jest oki,oby tak dalej!

ktos chyba zrobil awanture w spółdzielni bo obudziłam sie dzisiaj i...ciepłe kaloryfery:-D:tak::-D!!
ja z tych ciepłolubnych wiec jestem happy!wczoraj to pod kocem siedziałam!

kawke robie i poczytam!

witam sie i ja!!!
u mnie tez zimno za oknem!!ale pogodnie sie robi wiec moze obejdzie sie bez deszczu:dry:!
wczoraj na zebraniu bylismy wiec zleciało popołudnie,dzieciaki w szkole wychwalone wiec jest oki,oby tak dalej!

ktos chyba zrobil awanture w spółdzielni bo obudziłam sie dzisiaj i...ciepłe kaloryfery:-D:tak::-D!!
ja z tych ciepłolubnych wiec jestem happy!wczoraj to pod kocem siedziałam!

kawke robie i poczytam!

Gratuluję zdolnych dzieci :tak:. Zapytam się tak z ciekawości czy masz może podzielniki na kaloryferach i czy już u Ciebie spisywali? Bo my dopiero pierwszy rok mieszkamy i się nie za bardzo orientuję jak to jest. Dzwoniłam do spółdzielni i się pytałam kiedy włączą, to mi udzielili info, że jak spiszą podzielniki, to się pytam kiedy, a babka do mnie, że ona nie wie :dry:. Weź tu bądź teraz mądry. Też jestem ciepło lubna ale póki co nie grzeją i dogrzewamy się farelem.

fanta moja pseudospółdzielnia rządzi sie swoimi prawami,nie mamy takich podzielników na ciepło-płacimy równa 12 m-cy w roku,wiec łachy nie robia ale ile sie trzeba nawkurzac zeby barany właczyli ehh zwlaszcza ze temperatura nie rozpoeszcza ostatnio-zwłaszcza w nocy!
ale farelka tez ostatnio w ruchu u nas była w łazience bo strach bylo sie rozebrac:angry:

masz juz grafik meża na grudzen?fajnie u nas nie da sie tak zaplanować,a jesli mozna zapytac to Twój meżuś ma dyżury jak to nazwałaś?a czym sie zajmuje;-)!
fajnie sie czyta twoją ironię na temat tesciowej hihihi

reklama
Do góry