reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fancia ale sie nabrechalam :-Ddo monitora heee....ty to potrafisz robawic..szalonaa

nie niepilam,,postawisz mi?? kawee ciacho mam wafelkowca:))))

ide wstawic wode

aaaaaaaa ja dostalam czajnik na ur spozniony prezent,,ale chcialam zwykly na gaz,,a dostalam elektryczny,,hyh

aguska rob wyniki rob,,lepiej sprawdzic za wczasu...

justa spoko,postawisz torta i bedzie ok:-D

reklama
fancia ale sie nabrechalam :-Ddo monitora heee....ty to potrafisz robawic..szalonaa

nie niepilam,,postawisz mi?? kawee ciacho mam wafelkowca:))))

ide wstawic wode

aaaaaaaa ja dostalam czajnik na ur spozniony prezent,,ale chcialam zwykly na gaz,,a dostalam elektryczny,,hyh

aguska rob wyniki rob,,lepiej sprawdzic za wczasu...

justa spoko,postawisz torta i bedzie ok:-D

Ja szalona? To Ty się cieszysz do monitora :-D:-D:-D;-):-p. Oj coś nie dokładnie wypowiadasz te życzenia :-D.
Też kawkę sobie strzelę a co ;-). Mmmm ciastuszko masz, to wiesz co ja Tobie kawę, a Ty mi ciacho :tak:.
Cicho wszystkim na wątku postawię 10.X. i kawkę tyż :-p:-)

fancia ze masz urodziny??

to ja chce torta szampanaaaaaaa

Masz ciachooooooooo:))))
ciasto_z_wafelkow_009a.jpg

nie moja fota,,bo nie chce mi sie pstrykac..ale mam takie same:)))

dawaj kawulca...

fancia ze masz urodziny??

to ja chce torta szampanaaaaaaa

eee urodziny już miałam ;-):-p, nawet fotkę torta wkleiłam <ale Ty masz sklerozę :-D; tam gdzie wkleiłam fotę młodego z dziadkiem :tak:>. Urodzin nie obchodzę, wole imieniny ;-). Więc będę miała imnieniny :-p.
Ty wybierasz się w ogóle kiedyś do Sz-n?:-p
<edit>
coś mi posty ucina :dry:. Smacznie ciacho wygląda :tak:. Jakie to?
też będę taka i wkleję zdjęcie z neta :-D
kawa_w_pracy1.jpg
kawulec dla Ciebie

Ostatnia edycja:
fancia uuu za dzuo masłaaaaa żre:-D....
narazie jakos nie,,chyba..powiem ci ze to czy ja bede po nigo jechala to zawsze dowiaduje sie w piatek..jak on koncyz robote,heee...
dzieks za kawe..ciahco zjadlam,,teraz faja..

Ostatnia edycja:
Koralikowa, Ty na masło nie zganiaj :-D;-). Heh w piątek powiadasz, dobre i to. Może któregoś dnia w dzień jak człowiek będziesz jechała, a nie po nocach się szlajała, to do mnie wpadnij :tak:. Nie za ma co :-D:-D:-D:-D;-). Smacznego fajka.
Młody śpi, więc mogę się polenić przy kompie :-p.

hej

Reia sama jedz i wymien,ja tez bylam,bo mi nie dzialal,od reki dali nowy:)

Renia:-D:-Dwyobrazilam to sobiee:-D...te baki +bekanie:)))))

))))

mi nie dadzą nowego bo umowa na Łukasza jest. 2 lata temu nam sie dekoder spalił, Ł w Niemczech był.koniec sierpnia a Ł mial wracac listopad-grudzien. zawiozlam dekoder, sprawdzili, no nie dziala i pani z okienka mi mowi ze w umowie jest pan Łukasz wiec pan łukasz moze wymienic. powiedzialam jej gdzie obecnie przebywa pan łukasz, kim on dla mnie jest. Ale ona dalej przy swoim sie upierala. to wynajelam kolege, ktory przedstawił sie jako Ł.. i bez okazywania dowodu mu wymienili moj dekoder.

jeeeesu jak mnie dziś muli spalabym caly czas. na 17.20 ide z O do lekarza niech go oslucha. wogole na chorego nie wygląda..ale ten nocny kaszel ..;/

Anula sliczny facet z Bartusia :)

reklama
fancia ja jak bede wiedziala,ze jade,to w dzien ywjade,,coby do ciebie wpasc na kawulca..takze luzik...

Ja w ramach diety,,kinder bueno wciagam haaa
Koralikowa, 3mam Cię za słowo :tak:. Fajną masz tą dietę :-D.
Renata, cwaniara :-D. Grunt, że wymienili :tak:.
Aguska, niech śpi, sen to zdrowie :tak:
Zadzieram kiecę i lecę, bo za 20 minut chłop będzie w domu, podgrzeje mu już obiad i będę udawała, że piekielnie zajęta jestem :-p.
Miłego dnia!

Do góry