reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta to jedna pobudka na jedzenie w nocy mnie nie meczy tylko osttnie pobudki o 3 i nie spanie do 5:sorry:niech je bo przez chorobe straszniw schudl. Kurcze ze tez u mnie nie przechodzi udawanie zapracowaniej, chyba zle udaje:-p
Aguska moj wstal 5.30 dopiero zasnal o 15, oszalec idzie:confused2:
Koralikowa, fajna dieta tyle ze ja nie lubie kinder bueno, jak dla mnie za slodkie;-)
Renata dla mnie chore jest ze zona nie moze takich spraw zalatwic przeciez nie daliby tego obcej osobie:eek:

reklama
anula ja uwielbiam,,a wogole dlaczego nie ma diety na slodyczach,,zeby jesc i chudnac..ale byloby superrrrr..

renia i super..ze kolega poszedl...heee.u mnie dowod sprawdzaja...

aguska rozespal sie i dalej pojdzie w kime...

Aguska bylam dzis w biedronce, ludzie rzucili sie na proszek ale co sie dziwic;-)ja nie kupowalam bo ostanio tesciowa kupowala sobie duzy i nam wziela:-Dmoj po chorobie slabiej je i scudl kazdy to mowi teraz chodzi i je na zmiane bulke z biszkoptami:-D
U nas od dzis cieple grzejniki:-D

anula jak pies na g....hahha sie rzucili...

amalie nooooo to ppodziałałas mowisz w weekendzik,hee,,tesciowa anwet sciskalas dobre...super ze remonty ida,,,,

Czy ktoras potrafi rozliczyc ryczałt???

heja.
bylam wczoraj na kontroli z Oskarem. zdrowy. a kaszle dalej. no teraz wiem ze to alergiczne.zalecone inhalacje. tylko jak mu zrobić jak on sie nie da. potrafi w szafie sie schowac jak widzi ze ja inhalator wyciągam ;/

Filip jutro nA basen jedzie i wczoraj mnie mordował zebym ja jako opiekun z nim jechala ;/ szczerze powiem ze mi sie nie chce. no ale pogadam dziś z nauczycielką.

@ sie zbliza, brzuch mi boli ;/

Amalie fajnie że remont idzie do przodu a wypić każdemu się zdarzy;-):-D
Renata to jakoś będziesz musiała młodego przekonać do tych inhalacji:sorry2:mamuśka zawsze jakoś znajdzie sposob;-)
Ja zaraz małego budzę bo na badania jedziemy
Kawke popijam i patrze na termometr mam 5 !!!!!!!!!!

reklama
Dobry!!!
Musze chyba zacząćspacchodzicpózniej bosie budze o 5 ;-) Zasypiam k 21więc 8 h śpie;-)
Oooide tabletkełyknąć, bo mi gra :-p

Do góry