reklama
Ashleen
Zaciekawiona BB
Czy lubicie to siedzenie w domu?
Po urodzeniu drugiego dziecka zostałam zmuszona do siedzenia w domu i czuję się jak w więzieniu, codziennie myślę tylko o tym żeby iśc do pracy i moc w końcu odpocząc.
Czasem zastanawiam się jak wytrzymujecie 10 lat żyjąc życiem innych, a nie swoim?
Wiadomo każdemu odpowiada cos innego...
Po urodzeniu drugiego dziecka zostałam zmuszona do siedzenia w domu i czuję się jak w więzieniu, codziennie myślę tylko o tym żeby iśc do pracy i moc w końcu odpocząc.
Czasem zastanawiam się jak wytrzymujecie 10 lat żyjąc życiem innych, a nie swoim?
Wiadomo każdemu odpowiada cos innego...
ale pi.dzi u nas strasznie ;/ takie zimne wiatrzysko ze czyć zime w kosciach ;/
Bodzia no sniadanie to sobie super zaserwowałas mniaaaaaaaaaaaaam energetyk..
ja juz po sniadaniu czekam az sie ciasto upiecze salceson zrobilam tyle jakblek dostalam ze teraz codziennie coś z nimi robie
Bodzia no sniadanie to sobie super zaserwowałas mniaaaaaaaaaaaaam energetyk..
ja juz po sniadaniu czekam az sie ciasto upiecze salceson zrobilam tyle jakblek dostalam ze teraz codziennie coś z nimi robie
aguska2017
Fanka BB :)
atfk sto lat dla Filipa
Bodzia hehehe ja pączka i ciastko francuskie wszamałam
Amalie powodzenia z ciastem;-)
U nas też zimno okropnie i jak wieje!!!!!!!!
zaraz herbatkę sobie zrobie bo zmarzłam strasznie a w ogóle już mi zaczynaja grzać w domu i będę miała gorąco aż za gorąco na razie
Bodzia hehehe ja pączka i ciastko francuskie wszamałam
Amalie powodzenia z ciastem;-)
U nas też zimno okropnie i jak wieje!!!!!!!!
zaraz herbatkę sobie zrobie bo zmarzłam strasznie a w ogóle już mi zaczynaja grzać w domu i będę miała gorąco aż za gorąco na razie
krolcia
No i bombelini śpi. Zaraz za obiad trza się będzie wziąć. Mięcho zastawić na rosołek dzisiaj.
Ciepło w domu, 21 stopni a mnie telepie. Idzie jesień.
Chyba też sobie gorącej herbaty zrobię.
100 lat dla Filipa!!!
Ciepło w domu, 21 stopni a mnie telepie. Idzie jesień.
Chyba też sobie gorącej herbaty zrobię.
100 lat dla Filipa!!!
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Wpadam, bo zrobiłam sobie chwilkę przerwy na śniadanie. Odsmażyłam wczorajsze kopytka i zrobiłam sosik. Mmmm pyszotka.
Robię te piekielnie obliczenia z rach. w między czasie wstawiłam pranie, ogarnęłam z grubsza chatkę.
Atfk, wszystkiego najlepszego dla kawalera :-) STO LAT! Fajnych prezentów, masę słodyczy i zdrowych zębów by się od tych słodkości nigdy nie zepsuły ;-).
Bodzia, całkiem pożywne śniadanko ;-).
Renata, co smacznego pieczesz?
Justa, była i wsiąkła .
Aguska, u mnie wczoraj wiało i lało . Gdyby T nie musiał robić ścian lasu pewnie by miał nadgodziny, a tak po 15 będzie już w domu .
Krolcia, mało 21 stopni, u mnie jak spada temperatura po niżej 23 to mi zimno , Dudkowi zresztą też, bo on po mnie zmarzluch.
Robię te piekielnie obliczenia z rach. w między czasie wstawiłam pranie, ogarnęłam z grubsza chatkę.
Atfk, wszystkiego najlepszego dla kawalera :-) STO LAT! Fajnych prezentów, masę słodyczy i zdrowych zębów by się od tych słodkości nigdy nie zepsuły ;-).
Bodzia, całkiem pożywne śniadanko ;-).
Renata, co smacznego pieczesz?
Justa, była i wsiąkła .
Aguska, u mnie wczoraj wiało i lało . Gdyby T nie musiał robić ścian lasu pewnie by miał nadgodziny, a tak po 15 będzie już w domu .
Krolcia, mało 21 stopni, u mnie jak spada temperatura po niżej 23 to mi zimno , Dudkowi zresztą też, bo on po mnie zmarzluch.
reklama
krolcia
Fanta no u mnie to standarcik tyle stopni. Nie ma co się przegrzewać.
A tak w ogóle to ani słowa uznania od Ciebie nie widzę! Na temat zdjęć moich starych ogonecków!!! Nie ładnie! Pozachwycać się MARSZ!
A tak w ogóle to ani słowa uznania od Ciebie nie widzę! Na temat zdjęć moich starych ogonecków!!! Nie ładnie! Pozachwycać się MARSZ!
Podziel się: