reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia nie ma to jak smaczne i zdrowe śniadanko, które daje nam energii na cały dzień. :-D
Zaraz wracam, tylko śniadanie zapodam swojemu księciu najstarszemu i najmłodszej księżniczce. :-D

reklama
Czy lubicie to siedzenie w domu?
Po urodzeniu drugiego dziecka zostałam zmuszona do siedzenia w domu i czuję się jak w więzieniu, codziennie myślę tylko o tym żeby iśc do pracy i moc w końcu odpocząc.
Czasem zastanawiam się jak wytrzymujecie 10 lat żyjąc życiem innych, a nie swoim?
Wiadomo każdemu odpowiada cos innego...

ale pi.dzi u nas strasznie ;/ takie zimne wiatrzysko ze czyć zime w kosciach ;/

Bodzia no sniadanie to sobie super zaserwowałas :) mniaaaaaaaaaaaaam energetyk..:)

ja juz po sniadaniu :) czekam az sie ciasto upiecze :) salceson zrobilam :) tyle jakblek dostalam ze teraz codziennie coś z nimi robie :)

ja na chwilkę w toku przygotowań do urodzinek synusia:-D!!wstał rano taaki dorosły:-D:-D:-D
teraz sa w szkole wiec moge porobic co nieci!!
miłego weekendu życze!poczytam jak znajde czas!

atfk sto lat dla Filipa
Bodzia hehehe ja pączka i ciastko francuskie wszamałam:-p:-D
Amalie powodzenia z ciastem;-)
U nas też zimno okropnie i jak wieje!!!!!!!!
zaraz herbatkę sobie zrobie bo zmarzłam strasznie a w ogóle już mi zaczynaja grzać w domu i będę miała gorąco aż za gorąco na razie:sorry2:

No i bombelini śpi. Zaraz za obiad trza się będzie wziąć:tak:. Mięcho zastawić na rosołek dzisiaj.

Ciepło w domu, 21 stopni a mnie telepie:baffled:. Idzie jesień.
Chyba też sobie gorącej herbaty zrobię.

100 lat dla Filipa!!!

Wpadam, bo zrobiłam sobie chwilkę przerwy na śniadanie. Odsmażyłam wczorajsze kopytka i zrobiłam sosik. Mmmm pyszotka.
Robię te piekielnie obliczenia z rach. w między czasie wstawiłam pranie, ogarnęłam z grubsza chatkę.
Atfk, wszystkiego najlepszego dla kawalera :-) STO LAT! Fajnych prezentów, masę słodyczy i zdrowych zębów by się od tych słodkości nigdy nie zepsuły ;-).
Bodzia, całkiem pożywne śniadanko :-D;-).
Renata, co smacznego pieczesz?
Justa, była i wsiąkła :rolleyes2::rofl:.
Aguska, u mnie wczoraj wiało i lało :dry:. Gdyby T nie musiał robić ścian lasu pewnie by miał nadgodziny, a tak po 15 będzie już w domu :-p.
Krolcia, mało 21 stopni, u mnie jak spada temperatura po niżej 23 to mi zimno :-D, Dudkowi zresztą też, bo on po mnie zmarzluch.

reklama
Fanta no u mnie to standarcik tyle stopni. Nie ma co się przegrzewać.

A tak w ogóle to ani słowa uznania od Ciebie nie widzę:dry::-p! Na temat zdjęć moich starych ogonecków!!! Nie ładnie! Pozachwycać się MARSZ!

Do góry