reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa zdróweczka;-)
Renia ja mam niedowagę to chyba nie miałabym co zrzucać:-pa placuszka to byś mogła mi jednego podrzucić bo ja lubie takie rzeczy:tak:
Mały mi zasnął:eek:więc Krolcia i u mnie długa noc:-D

reklama
Jazuuu w konuc,jutro na 14.30 mam lekarza..niech go osłucha..bo wymiekam>>>
a
guska dla malego zdrowka,,dziekii kochana...

atfk ja mam do kwiatow taki sam talent...

renia o masz ci los,ile u cibeie wypadkow...

fancia no powiedzmy,,od listopada zmieniaja mi sie warunki i inne klasy,,wiec 7 nowych planow do napisania bedzie...

as noo nie wiedzialam ze ty w tym robisz co ja,,,po fachu heee....super ze ta praca tak cie satysfakcjnuje:0

No i spał ten mój potworek 4 godziny:szok: i go obudziłam! Będzie dłuuuga noc. W ciągu dnia było ładnie a potem się spierdzieliło i w zasadzie z małymi przerwami od 4 godzin pada i tak sobie myślę, ze może ciśnienie dało mu się we znaki:eek:....Trzeba obserwować, jak długo śpi znaczy pogoda się sp....i :-Dhe he he.

Pojechaliśmy do dziadka bo ma dzisiaj urodziny, ale się cieszył:tak:. Daniel nie chciał oddać dziadkowi kwiatków he he był ryk!:-D
No i niedawno wróciliśmy.

No i spał ten mój potworek 4 godziny:szok: i go obudziłam! Będzie dłuuuga noc. W ciągu dnia było ładnie a potem się spierdzieliło i w zasadzie z małymi przerwami od 4 godzin pada i tak sobie myślę, ze może ciśnienie dało mu się we znaki:eek:....Trzeba obserwować, jak długo śpi znaczy pogoda się sp....i :-Dhe he he.

Pojechaliśmy do dziadka bo ma dzisiaj urodziny, ale się cieszył:tak:. Daniel nie chciał oddać dziadkowi kwiatków he he był ryk!:-D
No i niedawno wróciliśmy.

To u Dziadka mały spał??

Dobry na wieczór
Wracam marnotrawna i mega zmęczona....Padam ..dziś nawet spacer z Bebokami odpuściłam, chwile tylko połazilismy i pokarmilismy gołębie..Jednak to nie te lata na nocne szycie;-) ale za to jakie cuda..

reklama
Do góry