reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No kochane na bloga marsz!!! Konik do wygrania ;-)
Widziałam :-), fajny taki poczochrany :-D.

Krolcia, świetne, najbardziej podoba mi się piąte zdjęcia z tą gromadką :tak:, a ten biały nie ma czerwonych oczu! Czy to tak tylko na zdjęciu nie widać? :confused: Zdjęcia ogonków aż na szóstej stronie wylądowały :-D, bo się widzę As rozpisała na temat dogoterapii ;-). Ten szary to co to za rasa <na 4tym zdjęciu>? Na ostatnim kapturek taki jak mój :-):-):-p. Śliczności. Teraz to będę T głowę suszyć :blink:. Już wczoraj mu suszyłam, że bierzesz dumbo i powiedziałam, że mu pokarze. Mam nadzieję, że się zakocha :-D.
As, Ty żadko wpadasz ale za to jak wpadniesz to tyle postów nawalisz :szok::-D:tak::-).
o masz i mi się przypominało, że Cleo muszę zmienić... heh. Zrobię T przed powrotem T z brudu nikt nie umarł :-D. Zresztą co trzy dni jej sprzątam.

Pięknooości nie!?

Co to za rasa...pojęcia nie mam:-D. Wszystkie cztery upolowane w sklepach. W tamtym czasie nie było wyboru jeśli chodzi o rasę. Białe miały czerwone oczki tylko na zdjęciu tak ładnie wyszły.
Ta szara ślicznotka to jako jedyna miała do końca taką oseskową mięciusią sierściuchę(ponieważ była nieco dłuższa i zawsze zwichrowana to teraz mając taką wiedzę, myślę, że mogła mieć coś w genach z rex'a). Jedna z córek to odziedziczyła ta zupełnie czarna.:tak:

Justa, była i wsiąkła :rolleyes2::rofl:.
A Ty zadania miałaś robić . :-p Do zadań, bo będziesz w czarnej pupci! :-D
100 lat dla Fifiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podłączam się do życzeń dla Fifiego. Wszystkiego najlepszego ! Moja Jula z 7 października.:tak: Z resztą kiedyś pisałyśmy na jednym wątku. ;-) Spłodzona w Sylwestra , urodziła się w II rocznicę naszego pożycia małżeńskiego. :-D

A tak w ogóle to ani słowa uznania od Ciebie nie widzę:dry::-p! Na temat zdjęć moich starych ogonecków!!! Nie ładnie! Pozachwycać się MARSZ!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No kochane na bloga marsz!!! Konik do wygrania ;-)
To zadzieram kiecę i lecę.
Pięknooości nie!?
Nooooo, zwłaszcza ten gigant.:-D

Fanta pożałowałam ci kopytek i sama se zrobiłam. :-p Z mielonym , he , żeby nie było, żem ściągara. :-D
Jak poszłam śniadanie robić to utknęłam przy robieniu obiadu. :dry:
Już po 12:00? :szok:

Pięknooości nie!?

Co to za rasa...pojęcia nie mam:-D. Wszystkie cztery upolowane w sklepach. W tamtym czasie nie było wyboru jeśli chodzi o rasę. Białe miały czerwone oczki tylko na zdjęciu tak ładnie wyszły.
Ta szara ślicznotka to jako jedyna miała do końca taką oseskową mięciusią sierściuchę(ponieważ była nieco dłuższa i zawsze zwichrowana to teraz mając taką wiedzę, myślę, że mogła mieć coś w genach z rex'a). Jedna z córek to odziedziczyła ta zupełnie czarna.:tak:

kurczę pewnie! cuda! śliczne ogonki :-)
coś z rex'a? kurczę na początku mają takie super futerko mięciusie i milusie, a potem im sztywnieje :dry: ale i tak są śliczne. Już myślałam, że Ci się ewenement trafił i nie miał czerwonych oczu. Mi się fuuz'y nie podobają aż mnie ciary przechodzą jak je widzę, choć ciekawa jestem jakie są w dotyku :tak:. Ze słyszenia niby aksamitne :-p.
Dobra kochane. Uciekam do obowiązków :tak:. Młody za godzinę na drzemkę idzie, mam nadzieję, że sąsiad do tego czasu przestanie wiercić.
Miłego dnia!

<edit>

no proszę kogoż moje oczyska widzą :-D
Justa, wiem, wiem. Podchodzę do tego jak pies do jeża :-p. Tyż kopystki jadłaś. Na zdrowie niech Ci będzie :tak:. Obiad już też masz?
Ja dziś na obiad czasu nie mam. Ugotuje makaron, podsmażę parówki, dorzucę makaronu, wrzucę jajko, doprawię wegetą, dam oregano, ketchup i zapiekanka z patelni będzie :-)

Ostatnia edycja:
hej doskonale Cie rozumiem,bo ja po macierzysnkim powiedzialam,ze wracam do pracy. Umowilam sie z moim pracodawca,ze wroce na weekendy,bo tak P ma wolne i moze zostawac z corcia. Moj pracodawca sie zgodzil,a jak przyszlo co do czego to pracy nie ma,tyle tylko,ze jestem zatrudnion,ale jak pracuje 2 dni w miesiacu to rekord;/ poskladalam podanie gdzie tylko sie dalo i czekam,ale to siedzenie w domu moze czllowieka w depresje wpedzic.

Czy lubicie to siedzenie w domu?
Po urodzeniu drugiego dziecka zostałam zmuszona do siedzenia w domu i czuję się jak w więzieniu, codziennie myślę tylko o tym żeby iśc do pracy i moc w końcu odpocząc.
Czasem zastanawiam się jak wytrzymujecie 10 lat żyjąc życiem innych, a nie swoim?
Wiadomo każdemu odpowiada cos innego...

hej doskonale Cie rozumiem,bo ja po macierzysnkim powiedzialam,ze wracam do pracy. Umowilam sie z moim pracodawca,ze wroce na weekendy,bo tak P ma wolne i moze zostawac z corcia. Moj pracodawca sie zgodzil,a jak przyszlo co do czego to pracy nie ma,tyle tylko,ze jestem zatrudnion,ale jak pracuje 2 dni w miesiacu to rekord;/ poskladalam podanie gdzie tylko sie dalo i czekam,ale to siedzenie w domu moze czllowieka w depresje wpedzic.

Drogie nowe mamusie zapraszam was na główny wątek, gdzie jest nas mnóstwo z niemal identycznym problemem : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...ch-z-dziecmi-3423/index14717.html#post9063641
Temat przenoszę na wątek główny , a was Drogie Mamy zapraszam do zapoznania się z Regulaminem obowiązującym na wątku "Mamy będące w domu" : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry