reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
2781649424.gif

Bodzinka świetne te Twoje szycia są.
Justa fajne fotki z wesela widziałam na FB
:-)

Dla potrzebujących zdróweczka.

Wczoraj usiadłam do Was,i zadzwonił tel.
później mówię do m.włarzę pod koc bo mi zimno
i obejrzę sobie jakieś wiadomości,i...usnęłam.
Obudził mnie jak po 21 wychodził do pracy.
Wstałam umyłam się,i w kimono,bo chłopcy już spali.
Taki dzień chyba senny wczoraj był bo lało cały boży dzień,do wieczora.

A dziś było pięknie,i 22 stopnie.
Spotkałam się wieczorkiem z moją psiapsółką na chwilkę ,przelotem,
była z ciórcią u mnie u lekarza,
a że mieszka ponad 30km,odemniem,rzadko się widzimy.
Może uda nam pojechać do niej w sobotę,ale nie wiadomo ,
bo może mieć zjazd w szkole,bo się zapisała z nudów.

Chłopaki zdrowi,wariują na maxa.
A ja zaraz idę w kimonko,bo o 5 pobudka.

Zagłosujcie jak możecie plisss

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Spokojnej nocki.

Heja.

wszystkie kosci mnie bolą. jakbym na podłodze spala ;/ O w nocy wygonil mnie z mojego łóżka wiec wedrowalam ;/

jutro sie wyspie :) przynajmniej mam taką nadzieje :)

Bodzia cudniaste wytwory :)

Bry!
Z kubkiem kawy i nie za bardzo przytomna się witam.
Tyle nadrukowałyście, że nie doczytam, jeszcze tak z rana :-p.
Krolcia, nie tylko Twój. Mój nie dosyć, że nie spał w dzień, to i na wieczór spać nie chciał. Do wyra wygoniłam go o 21, więc się położył, a zasnął po 22 :dry:.
Renata, współczuję. Może Cię coś bierze? Tia wyśpisz się jutro, to wiesz co pośpij za mnie :tak: ;-).
Zieeeeeeeeeeeew.

reklama
Hej ho!!!
Witam się z napojem energetyzującym i snicersem :-p a potem się dziwie, że się w gatki nie mieszcze he he he :-pOgladamy z Fifim film o małpach na 1.. Mały zachwycony ;-) Tyle tatów mu po ekranie lata :-p

Do góry