reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A Ty zadania miałaś robić . :-p Do zadań, bo będziesz w czarnej pupci! :-D

Podłączam się do życzeń dla Fifiego. Wszystkiego najlepszego ! Moja Jula z 7 października.:tak: Z resztą kiedyś pisałyśmy na jednym wątku. ;-) Spłodzona w Sylwestra , urodziła się w II rocznicę naszego pożycia małżeńskiego. :-D

Już po 12:00? :szok:

Niema to jak sobie dziecia w dogodnym terminie urodzić :) moj wujek kiedyś sie smiał ze na 30 urodziny ma mu sie cora urodzić. i sie urodzila. a ze ją tak mu udalo sie spłodzić ??? moj Ł sie smiał ze on plemniki wybierał, ktory m ma core machnąć.
Mojej kolezance na 2 rocznice slubu sun sie urodził.. tez wiedzial kiedy ma wyjsc :)

ja to bym chciala na 30 urodziny corke dostac :) a co!! Ł brat zonie na jej 25-te coreczke podarował..tzn ona sobie sama podarowala :)

Fanta salceson pieklam :) juz połowa blachy zjedzona.. a ja tylko sprobowalam :D

Młody śpi, więc już w kółko nie powtarza ulubionego na dziś wyrazu. Uff. Coś tam porobiłam z obliczeń, tabelki porysowałam i jeszcze jedno zadanie mi zostało. Może dobrze, a może nie. Już mi się myśleć nie chce ;-).
W radiu leci muzyczka :-D
PSY - Gangnam Style (Official Video) - YouTube
tak do posłuchania, co ja słyszę to mi się micha cieszy. Co prawda teledysk jest głupi ale wpada w ucho :-D:-D:-p;-).
Krolcia, czyżby spał na zapas :-D;-). Wczoraj się wyspał i dziś już krócej :tak:.
Justa, ale Ty skomplikowanie piszesz, kody, komentarze z kodami :sorry2::dry:. Dziś nie na moją głowę, a o co chodzi? Ty masz bloga i Bodzia i komentarz na blogu? zgadłam.
Renata, salceson się piecze? :szok::baffled: ja nie z tej planety :-D nie ta rzeczywistość. Dobra przyznam się, że się nie znam :zawstydzona/y:. Ja myślałam, że ciastuszko jakieś.

Wczoraj Kacper odrabiał matmę z mężem. Tak odrabiali, że ja dziś zaglądam, przeliczam , sprawdzam a tam połowa do poprawienia. :dry:
Fanta u Bodzi na blogu jest Candy, znaczy się Bodzia konkurs zorganizowała, do wygrania śliczny konik. :-) Warunkiem udziału w zabawie jest m.in zostawienie komentarza. I tu właśnie pojawia się problem, bo Bodzia w ustawieniach na swoim blogu ma tak, że pisze się posta a potem wpisuje się kod , który wyskoczy, by tego posta uwiarygodnić czy cóś. No i ten kod mi nie wchodzi, żaden. Odświeżam , odświeżam , wpisuję i wyskakuje mi komunikat " Wpisane słowa są niepoprawne. Spróbuj ponownie." :dry:
Zrozumiałaś coś?;-)

Justa a jak to moge usunąć??? Bo kiedyś sama sobie komentarza nie mogłam dodać!!!!
Witam nowe mamy.
Lena
grzybki mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale bym sobie poszła....

Wczoraj Kacper odrabiał matmę z mężem. Tak odrabiali, że ja dziś zaglądam, przeliczam , sprawdzam a tam połowa do poprawienia. :dry:
Fanta u Bodzi na blogu jest Candy, znaczy się Bodzia konkurs zorganizowała, do wygrania śliczny konik. :-) Warunkiem udziału w zabawie jest m.in zostawienie komentarza. I tu właśnie pojawia się problem, bo Bodzia w ustawieniach na swoim blogu ma tak, że pisze się posta a potem wpisuje się kod , który wyskoczy, by tego posta uwiarygodnić czy cóś. No i ten kod mi nie wchodzi, żaden. Odświeżam , odświeżam , wpisuję i wyskakuje mi komunikat " Wpisane słowa są niepoprawne. Spróbuj ponownie." :dry:
Zrozumiałaś coś?;-)

JA zrozumiałam, źle podałaś kod a z blogiem Bodzi jest wszystko ok ja dodałam normalnie!

Lena no właśnie ja już taki przypadek miałam z inną blogerką. :tak:Nie tylko ja jej zgłosiłam taki problem. :tak:
Bodzia trzeba w ustawieniach podstawowych bloga poszukać, w opcjach komentarze.

reklama
Do góry