reklama
amelie a syna do innej terapeutki zapisac nie mozesz??
Mam ochote na ciasto, ale niewiem jakie upiec. i jakos mi sie srednio chce d..e z krzesla ruszac ;/
rozjasnilo sie u nas tak fajnie.. wiosennie
As czemu ty w B-stoku zajec nie prowadzisz??? ja bym dziecie ci swe pod skrzydla powiezyla
Mam ochote na ciasto, ale niewiem jakie upiec. i jakos mi sie srednio chce d..e z krzesla ruszac ;/
As czemu ty w B-stoku zajec nie prowadzisz??? ja bym dziecie ci swe pod skrzydla powiezyla
aguska2017
Fanka BB :)
Amalie ale baba!!!wspłczuje
U nas słonko świeci tylko troche wieje
zaraz po małego ruszam
Renata to jak wymyślisz ciacho i zrobisz to wyślij kawałek do mnie- gołębiem
Ja dziś dla Bartka zrobiłam galaretkę agrestową i na to bitą śmietane:-) i mamusia skorzystabo zrobiłam dwie porcjetatuś za słodkim aż tak nie przepada jak my a już diety nie muszę tak trzymać bo się dobrze czuje więc pogrzeszę
U nas słonko świeci tylko troche wieje
zaraz po małego ruszam
Renata to jak wymyślisz ciacho i zrobisz to wyślij kawałek do mnie- gołębiem
Ja dziś dla Bartka zrobiłam galaretkę agrestową i na to bitą śmietane:-) i mamusia skorzystabo zrobiłam dwie porcjetatuś za słodkim aż tak nie przepada jak my a już diety nie muszę tak trzymać bo się dobrze czuje więc pogrzeszę
To jest terapia w przedszkolu. Więc nie mam wyboru jeżeli chodzi o terapeutów. W przedszkolu terapie (logopeda, psycholog...) ma o wiele czesc\ie (1-2 razy w tyg) niz jak uczeszczalismy do poradni :/ Tam wizyta byla raz na miesiac albo połtora, trwała 45 min, z czego terapeutka 15 min przypominala sobie kartoteke malego, 20 min go meczyła pokazujac obrazek np. z autem, i wymuszajać na nim powiedzenie, co to jest. U dziecka, które nie mowilo wcale :/ kolejne 10 min maly juz latal po gabinecie wiec nie bylo sensu siedziec. I tak zawsze.
Mieszkam w malej miejscowości, wyboru w terapeutach nie mam wcale. Na szczescie, po malym widac efekty pracy w przedszkolu i to baaaardzo duze
A pani z dogoterapii - no coż... nic nie zrobie :/
upelnie jak u nas. W poradni tez raz na miesiąc albo i rzaadziej bo " inne dzieci potrzebują bardziej". Tylko co mnie inne dzieci interesują?? egoistyczne podejscie troszke mam, no ale dla mnie moj dziec najwazniejszy i jego rozwoj niz innych dzieci.
w p-lu F dogoterapii niemiał. Jak chcielismy to tylko prywatnie..a i tu terminy dalekie i spotkania raz w m-cu ;/ mija sie z celem.
Aguska a przepraszam ja ciebie.. z czego ty sie odchudzasz??? a galaretki nie robie. chlopcy nie jadają ;/ za to ciasto czekoladowe mogliby jesc kilka razy dziennie
i sernik na zimno z torebki
Przyjedź do Wawy to wezmę go pod skrzydła ;-):-):-)amelie a syna do innej terapeutki zapisac nie mozesz??
Jestem po szkoleniach z HANDLE RDI ,w fundacji rozwiązać autyzm ,więc do problemów dzieci podchodzę całościowo i staram się im pomóc na tyle ile potrafię .Dla mnie bez sensu jest np: głaskanie psa ,karmienie czy naśladowanie jak w to samo miejsce można zrobić zajęcia z aportem czy tor przeszkód .
Dziecko szczęśliwe ,bo się bawi,
pies szczęśliwy bo się rusza i nie jest nudno ,
rodzice szczęsliwi bo dziecko wyciszone z zajęć wychodzi
Toż to same plusy dla wszystkich ;-):-):-)
My obecnie mamy w fundacji projekt z PFRON i on obejmuje do końca grudnia tylko 10 osób ,ale od marca składamy na 35 .To jest terapia w przedszkolu. Więc nie mam wyboru jeżeli chodzi o terapeutów. W przedszkolu terapie (logopeda, psycholog...) ma o wiele czesc\ie (1-2 razy w tyg) niz jak uczeszczalismy do poradni :/ Tam wizyta byla raz na miesiac albo połtora, trwała 45 min, z czego terapeutka 15 min przypominala sobie kartoteke malego, 20 min go meczyła pokazujac obrazek np. z autem, i wymuszajać na nim powiedzenie, co to jest. U dziecka, które nie mowilo wcale :/ kolejne 10 min maly juz latal po gabinecie wiec nie bylo sensu siedziec. I tak zawsze.
Mieszkam w malej miejscowości, wyboru w terapeutach nie mam wcale. Na szczescie, po malym widac efekty pracy w przedszkolu i to baaaardzo duze
A pani z dogoterapii - no coż... nic nie zrobie :/
Każde dziecko ma SI,neurologopedę ,zajęcia kompensacyjno-wyrównawcze,arteterapię,muzykoterapię ,dogoterapię i metody dobrego startu .Wszystko w projekcie ,więc rodzice nie płacą a to nawet złotówki.;-):-):-)
Przyjedź do Wawy to wezmę go pod skrzydła ;-):-):-)
Jestem po szkoleniach z HANDLE RDI ,w fundacji rozwiązać autyzm ,więc do problemów dzieci podchodzę całościowo i staram się im pomóc na tyle ile potrafię .Dla mnie bez sensu jest np: głaskanie psa ,karmienie czy naśladowanie jak w to samo miejsce można zrobić zajęcia z aportem czy tor przeszkód .
Dziecko szczęśliwe ,bo się bawi,
pies szczęśliwy bo się rusza i nie jest nudno ,
rodzice szczęsliwi bo dziecko wyciszone z zajęć wychodzi
Toż to same plusy dla wszystkich ;-):-):-)
My obecnie mamy w fundacji projekt z PFRON i on obejmuje do końca grudnia tylko 10 osób ,ale od marca składamy na 35 .
Każde dziecko ma SI,neurologopedę ,zajęcia kompensacyjno-wyrównawcze,arteterapię,muzykoterapię ,dogoterapię i metody dobrego startu .Wszystko w projekcie ,więc rodzice nie płacą a to nawet złotówki.;-):-):-)
Toż ja bylam w Warszawie 2 cale tygodnie
Ty pracujesz w jakims osrodku??Mozna dostac sie do was na jakis turnus rehab. czy tylko indywidualnie i ze w projekcie ??
tlumacz jak chłopu bo dziś slabo info przyswajam
ide ziemniaki na placki trzec.. chyba. o ile sie nie rozmysle zamin od laptopa odejde
krolcia
Kurcze ale narobiłyście mi smaka tą galaretką! Chyba też dziś zrobię. Mateusz kocha gajajetki!
Wiecie co dzieć chyba rekord idzie! Śpi już 3 godziny i 40 minut!
Wiecie co dzieć chyba rekord idzie! Śpi już 3 godziny i 40 minut!
Ostatnia edycja:
aguska2017
Renata ja się nie odchudzam nie nie nieja byłam chora i mnie wirus dopadł i musiałam wszystko jeść takie lekkostrawne bez przypraw itpno i słodkie też nie wskazane choć sama galaretka w sobie raczej by pewnie nie zaszkodziła ale z bita śmietana ...Jednak już się czuję ok więc mogę sobie zaczynać jeść normalniej
Krolcia to dłuuuuga noc cie czeka
Koralikowa
hej wam
Ja wlasnie telefonicznie probuje umowic sie do lekarza..ale oczywiscie nikt nie odbiera..no nasza sluzba zdrowia
W nocy nie mogl spac tak sie dusil,boje sie ze ma zapalenie oskrzeli,,,
Goraczke znowu ma
zaraz was podczytam
Ja wlasnie telefonicznie probuje umowic sie do lekarza..ale oczywiscie nikt nie odbiera..no nasza sluzba zdrowia
W nocy nie mogl spac tak sie dusil,boje sie ze ma zapalenie oskrzeli,,,
Goraczke znowu ma
zaraz was podczytam
reklama
Renata ja się nie odchudzam nie nie nieja byłam chora i mnie wirus dopadł i musiałam wszystko jeść takie lekkostrawne bez przypraw itpno i słodkie też nie wskazane choć sama galaretka w sobie raczej by pewnie nie zaszkodziła ale z bita śmietana ...Jednak już się czuję ok więc mogę sobie zaczynać jeść normalniej
a ja myslalam ze " musisz" zrzucić pare kg hahahaha ale skoro to tak było jak piszesz.. to jedz ile wlezie
placuszki usmazyłam, zrobilam salatke z zupek chinskich mniam..
Podziel się: