reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa jeszcze nie,ale na reszte planow mam czas do konca pazdziernika.Ales pobalowala-zdrowka dla dzieci.Lena tak jak krolcia pisze.Kurde moj maly chyrla i chyrla przez sen-masakra.Dobranoc.

reklama
Hej my już porannie i jeszcze dziś bez kawy muszę żyć buuu
Kurcze odzwyczaję się:-D
mały wstał po 6 i zjadł mleczko oczywiście myślałam żeby już mu je wyeliminować ale skoro nadal je chce to niech pije:tak:
Miałam włoski umyć ale tak z rana to mi się nie chce więc kitem króluje:-D

Hejka porannie. :)

Krolcia cudne kwiatuchy. Jak plastikowe wyglądają, albo z masy cukrowej :) i kubrak dla piesa wyrąbisty. Do tego firmowy :-D

Malzon moj wczoraj w pracy coś sobie z kostką zrobił. wrocil kulejący do domu.Myslalalm ze padne. tato moj o kulach chodzi bo kolano skrecił, Ł coś z kostką.. hahahah. kobieta u ktorej pracują padnie dziś :D do tego Ł w poniedzialek głowe rozciął. gałąż drzewa zleciala mu na lepetyne. ciut nad skronią ma sznyta :) do lekarza nie poszedł.. bo.? bo glupi jest. o!

a ja zachwycam sie moimi kociakami :) 6 sztuk .. 4 kotki, 2 kociczki :) i zapowiedzialam dla Ł ze nie oddaje ich.. za bardzo sie przywiązalam :) instykt maciezynski mi sie wlancza jak jestem blisko kotów :D

Justa piesio twoj ( zdiecie na fb widzialam ) strasznie do mego ( chlopców ) Fikoła podobny :) slodziak..

Witam sie z kawusią.;-)

Renata a może małe futerka!.
Do poniedziałku już niedaleko. Mam nadzieję, że mój zwierzyniec wypali.:tak:

Aga a dlaczego chcesz wyeliminować? Jak chętnie pije to ja bym dawała jak najdłużej.

Daniel to wiadomo ale Mati też pije cały czas mleko wieczorem, no kakao ściśle rzecz ujmując he he

witam sie na sekundke bo zaraz mykam do urzędu pracy:sorry:!!
krolcia co to za cudne kwiaty????
ja jestem anty talent do hodowli kwiatów,wszystkei przy mnie ...padają:wściekła/y: choc ostatnio storczyk puscił ped:shocked2: ale czy co z niego bedzie sie okaze!
kubraczek cudny!

odezwe sie jak bede!!
miłego dnia!
u mnie pochmurny:-(

Hejka!
Z Kubkiem kawy się witam :-).
Pogoda okropna... szaro, szaro, wszędzie szaro :-(, a w domu ciemno...
Koleżanka na 11 na kawkę przychodzi. Na nią to zawsze liczyć mogę :-).
Krolcia, śliczna!!! aż normalnie zazdroszczę, tylko tak nie zawistnie ;-). Więc jednak szczuraski będą. Aha mam pytanie odnośnie szczura, orientujesz się może która rasa wyrasta na najmniejszą <jakąś miniaturkę>, bo T jak zobaczył jakie mają być dorosłe szczury, to powiedział, że nigdy więcej :eek:. Chyba, że jakiś mały, a kiedyś tam chciała bym jeszcze mieć szczuraski tylko jakieś takie nie za duże ;-).
Aguska, spać nie możesz? :-D:-D
Renata, toć to po rodzinie poszła ta noga :-D. Zdrówka dla kulejących :tak:
Koralikowa, uff już bliżej niż dalej z tymi planami. Kciukasy 3mam :tak::-).
Atfk, miłego i dla Ciebie :tak:. Matko innego nicka nie mogłaś mieć strasznie mi się myli kolejność liter albo wpisuję aftk :-D.

Fanta no wszystkie raczej podobne są wielkością. Z obserwacji dotychczas posiadanych szczurów to mogę powiedzieć, że białe, te z czerwonymi oczkami są największe(kwestia niewielkiej różnicy ale jednak widocznej), potem szare kaptury, czarne i siwe, i najmniejsze były czarne kapturki. No i zdecydowanie samiec większy od samicy jest.

A dla mnie jakoś im szczur większy tym lepszy!!!! Dlatego chciałam samca, mimo, że samiczka ładniej wygląda he he bez bagażu pod ogonem:-D

Szczur? Duży? eeee wydaje się duży bo ogon długi.

Krolcia, widzieliśmy ostatnio u dziewczyny olbrzymiego szczura. Ale on był dosłownie jakiś 40cm bez ogona + ogon. T to się dosłownie przeraził :-D:-D. Co do bagażu pod ogonem, to racja, bo on ciągle rośnie, więc zdecydowała bym się teraz na samiczkę. Po co T ma być zazdrosny, że mnie szczur worem po ramieniu smyra :-D;-). Poszukam sobie w necie graficznie, bo miałam kaptura, ale nie wiedziałam, że tyle odmian kolorystycznych jest :tak:. Widziałam <jak szukałam szczurka> zdjęcie pięknego brązowego :tak:. Jak znajdę, to wkleję.

U nas tych brązowych albo ślicznych podpalanych to jeszcze nie widziałam. A ten szczur to jakiś inny gatunek musiał być. Mój Kaiserek, największy, mógł mieć jakieś 25 cm plus ogon, w sumie jakieś 50 cm przytulaśnego ogonecka. Przeciętnie jednak mieszczą się w granicy 20-25cm:tak:

Mieszanki różne robią z dzikimi szczurami to potem wychodzą takie mutanty.

reklama
Też podejrzewałam, że być może to mieszanka jakiegoś z dzikusem :dry:. No mówię Ci to był tak wielki szczur, że aż mi kopara opadła. Łeee.
Matko, już w pół do 10 :szok:. Czas strasznie leci, a ja dalej w piżamie :-D.
Zajrzę w wolnej chwili.
Miłego poranka? a może przedpołudnia? Dobra miłego dnia Wam życzę ;-)

Do góry