reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Moj do niedzieli jest.....pojechal po filmy do kolegi:)

Renia no brawooo dla mlodego....
krolcia a mi pasi,,komin super sie robi na okraglych,,zaczelam drugi kolor wplatac..bezowy do brazu:)
asiulka spadochron??? hehehe dobre...
lena i jak opijanie??
as juz pisalam ze super profesorrrrrrrrrr...

Dziewczyny u was pada,,u mnie slonko i 23st...w jednym rekawku mozna brykac,,.a moj P w krotkim mykal...cieplusio,,oby weekend byl taki pikny:)

aguska brawo dla Bartusia:)
wiktoria jak w szkole?/ biologi nie lubie blee..
atfk to jaka impreze robisz na 10lat:)

reklama
Moje niemal skończone dzieło. Wedle zamówienia kubraczek dla kundla nike'a.;-)

Załączniki

• DSC00410.jpg
    DSC00410.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 28
Mimo to, iż nie odzywam się, bo trudno mi się wbić po weekendzie , to czytam was na bieżąco.:sorry:
Lena
to kiedy do pracy idziesz? Z tamtej zupełnie zrezygnowałaś?
As ale słodziak! Aż mi się zatęskniło za bobo. :sorry:
Amallie również dostałam przesyłkę , dzięki naszej Asieńce oczywiście! :tak::-) Wypróbowałam już "Pomysł na soczysty gulasz" oraz "makaron z mięskiem , papryką i porem". :tak: Nie wiem, albo smaka nie mam , bom jeszcze zachrypnięta po weselu, albo to samo w sobie chemia i dziwacznie smakuje. Choć ten soczysty gulasz pyszny wyszedł. :tak:
Karolcia :szok: ale superaśne! :-D Moja psinka przestała by się wreszcie trząść z rana gdyby miała taki kubraczek.:-D

A ja siedzę , a raczej siedzi mój chłop i nadrabia zaległości w lekcjach z Kacprem, bo ten do szkoły nie chodzi, bo też zachrypnięty. :confused2:

Justa gdzies byla kobito jak cie nie bylo..hmm??
Nie opuszczaj nas na dlugo tak...okkkk

Ja plany popisalam,bo jeszcze 2 zalegle mam.....ale do 30 mam oddac..wiec spoko...
ide polezec,,,

Koralikowa balowałam , dwa dni weekendowe. ;-):-D A pozostałe dwa dni robocze dochodziłam do siebie. :-D
A tak serio... szpital mam w domu. :confused2: Duży chłopak na zmiany wszedł , to i więcej go w domu niż w pracy , a mały z najmłodszą gardło leczą w domu po weselichu. Popili zimnych napojów , lody etc. Mam nadzieję , że jasno opisałam co i jak. :-D Okupacja kompa trwa.
Ale doczytałam iż umowę ci przedłużono. Nooo suuuper! :-) Skończyłaś papierkową robotę?
Amallie ten makaron z warzywami na patelni też z piersią kurczaka robiłam, nie z wieprzowiną. :tak: Zjadłam , bo zjadłam. Ale żeby to jakaś rewelacja była? Hmm...:unsure: Wolę jak sama coś , po swojemu, własnoręcznie przyprawione ugotuję. :sorry:

reklama
Świeżo rozwinięte:tak::-)

Za chwileczkę:tak:

Lena na ekraniku przy tych skrzynkach, trzeba wpisać chyba swój nr telefonu i kod który dostaniesz esemesem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry