reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena no u nas chłodniej ale tez pogodnie wiec pewnie bedzie fajnie!
ja koce poprałam jak sie lato skonczyło:rofl2:
aguska kawke odpusc sobie!!za ciezka;-)
a dla młodego mega gratki:tak:!!!to juz nielada wyczyn!!!znaczy sie duży facio sie z niego robi!!!
krolcia mgła?tez nie lubie!zwłaszcza za kółkiem:eek:

jutro jade do UP mam dostać pierwsza kuroniówke:sorry:
no i musze na te urodzinki Filipowi reszte pokupować.
pogadałam z nim...powiedział ze balony mogą byc ale te sznurki :-D (tzn serpentyny) to juz nieee hihihi

reklama
Aguśka a jak Bartolini na spacerze się zachowuje??
Moja Gaja to tylko by na dworze siedziała:)Dobrze, że u mamy jest wyjscie na ogród więc biega po ogrodzie:-)

mój kurcze 10 lat:szok: nie moge w to uwierzyć!!
na szczęście przytulaśny z niego typ...hihih wiec nie czuc ze to kawał byka:rofl2:!na dworze oczywiście zgrywa dorosłego i broń boże okazywać jakies czułości :-D ale w domku ...super z niego gośc!!
jest uczuciowy(nie raz za bardo) ale do tego pogodny i rozsądny!!
Kaja to odwrotowiec...gada 24h na dobę,wiecznie cos kombinuje,średnio słucha..hihih
dwa różne typki:-D

Aftk 10 lat! Matko toż to kawał chłopa już! Jakie wymagania he he bez sznurków.:-D

Mgła opadła i pokazało się czyściusie błękitne niebo z wielkim słońcem! Super pogoda! Kurtki przed zima w związku z tym mam zamiar poprać.

Witam się !!
Moje dziecię dziś przespało calutką noc z 1 pobudką na cyca .
yes2.gif
yes2.gif

Obudziła się przed 8 ,zjadła i zabawa na całego.Przed 11 znów zjadła cyca i drzemie sobie na tarasie ,a ja do Was zaglądam.

Miłego dnia

Aftk 10 lat! Matko toż to kawał chłopa już! Jakie wymagania he he bez sznurków.:-D

Mgła opadła i pokazało się czyściusie błękitne niebo z wielkim słońcem! Super pogoda! Kurtki przed zima w związku z tym mam zamiar poprać.

Ja już własnie poprałam:)Przed wczoraj sweterki takie zimowe tez poprałam:)A dzisiaj powrzucałam jeszcze adidasy!

reklama
Do góry