reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

heja. juz zaprowadzilam chłopców pozeram sniadanie i popijam herbatke pomaranczową :)

jezu jaka ciemnica w domu. na podworku jeszcze znosnie chociaz mam wrazenie ze zaraz padac zacznie ;/

reklama
renata ponoc pogoda ma sie zepsuc:wściekła/y: na pare dni
ja nie lubie ciemnosci!!ja wszędzie światła zapalam namiętnie,tam gdzie wlezę tam buch światło a mój T chodzi i gasi bo ja zapominam

a zapomniałam Ci napisać,że wszystkei FILIPY to fajne chłopaki:-D

To tylko u mnie w miarę pogoda:eek:
Nawet słonko troche świeciło
Anula coś długo Bartek Ci choruje na antybiotyku jest?ach ten twój głodomorek mój woła mleko po przebudzeniu:-D
Fanta dzięki że pytasz już lepiej:tak:zaczynam dochodzić do siebie;-)

wiktoria dawaj dawaj!!!poplotkowac!!
ja tez umyłam głowe,wstawiłam zmyewarke i gotuje wode na makaron bo dzis zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym-ciekawe co na to opwiedza moje dzieci:baffled: czyli dwa wybredniuszki!
kaja pewnie chetneij zje bo uwielbia spaghetti a Fifi..hmmm
aguska to moze juz najgorsze za Tobą!!obys wróciła do formy!!

kawka gotowa!!mmmnaimmm

Kurcze a ja nawet kawy pić nie mogę buuu
to sobie zrobie meliski ;-) i posiedzę może troche z wami bo coś ostatnio tak sporadycznie wpadałam
aaaaaaaaaa miałam sie pochwalić że mój synek robi normalnie na kibelek bez nakładki bez niczego:-)wspina się i nie chce pomocy:-Dja tylko stoje obok bo się boje że wpadnie:-D:-D:-Dtak ze 2 tygodnie temu zaczął próbować więc już nie długo nocnik schowamy:-D:tak:a dumna jestem z niego że hoho

Hej dziewczynki witam sie sprzątająco:)Właśnie nastawiłam pomidorówkę:)Tylko nie wiem czy z ryżem czy z zmakaronem:)
U nas piękna pogoda już jest 17 a ma być niby 21 więc muszę jeszcze koce poprać:)

reklama
Do góry