reklama
heja babeczki
Beniaczek jak ja cie rozumiem. 4 lata temu to przechodzilam. jak dowiedzialam sie o drugiej ciązy to radośc ze strachem pomieszana.Strach o to czy sobie poradze i o dziecko czy niedaj boze nie bede miala z nim takich problemow jak z Filipem.
No i pierwsza reakcja moja jak zobaczylam 2 krechy na tescie to był histeryczny placz. ze ja mloda, jak ja sobie sama dam rade, ze znowu utyje, ze jak ja wytlumacze dla Filipa. teraz sie z tego smieje.. ale wtedy chyba mi ten płód porządnie na mozg uciskał
Beniaczek jak ja cie rozumiem. 4 lata temu to przechodzilam. jak dowiedzialam sie o drugiej ciązy to radośc ze strachem pomieszana.Strach o to czy sobie poradze i o dziecko czy niedaj boze nie bede miala z nim takich problemow jak z Filipem.
No i pierwsza reakcja moja jak zobaczylam 2 krechy na tescie to był histeryczny placz. ze ja mloda, jak ja sobie sama dam rade, ze znowu utyje, ze jak ja wytlumacze dla Filipa. teraz sie z tego smieje.. ale wtedy chyba mi ten płód porządnie na mozg uciskał
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Renia to ile Ty masz lat??heja babeczki
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hejka!
Wpadłam się przywitać ;-).
Chłop mój za prace domowe się wziął, więc mam czas na neta , poprasował, teraz coś z drzwiami i futryną robi .
Zupkę mam z wczoraj więc luzik i mogę się lenić . Miłej niedzieli i spokojnego dnia ;-).
Wpadłam się przywitać ;-).
Chłop mój za prace domowe się wziął, więc mam czas na neta , poprasował, teraz coś z drzwiami i futryną robi .
Zupkę mam z wczoraj więc luzik i mogę się lenić . Miłej niedzieli i spokojnego dnia ;-).
Renia to ile Ty masz lat??
niewiele cale 27 i wiesz jak to jest w ciązy.. na mozg mi wtedy padło totalnie
Odpowiem Ci za Renatę.Hej
Dzisiaj w koncu udalo nam sie pospac ufff...
Macie jakies upominki na dzien faceta? ja kupiłam A. tacie i tesciowi markowe, duze piwko
Ogolnie, pogoda ładna, a my w domu ehhh...
RenataT do jakiej fundacji należy Twój synek? Ja jestem na etapie rozgladania sie za jakaś heh...
I jesteś niewiele starsza ode mnie Mi mózg zlasowało przy pierwszej ciąży, to była dla mnie trauma. Ale teraz, jak mam kogos kto się bedzie z ciąży cieszył, nie mogę doczekać się drugiego baby ale to po ślubie
Chociaż i obaw nie brakuje, czy poradze sobie z Małym i z drugim maluchem...
Jak klikniesz w link w jej sygnaturze to Ci się otworzy wszystko co Cię interesuje.Z tego co widzę to fundacja zdążyć z pomocą.;-)
A ja swojego do żadnej fundacji nie zapisywałam i na pewno nie zapiszę .Dajemy radę i bez tego ,a nikt na moim chorym dziecku nie będzie dodatkowo zarabiał ...
Mam nadzieje, że mnie Justa nie zlinczuje , ze wpadam sie tylko chwalić ;-)
Ale nie mam cxzasu na nic a wcześniej nie miałam kompa
A się po prostu zako****e w moich malych dziełkach ;-)Czerwonowłosa lala to Julia, blondynka to Kamila, imie koleznki Lolka, sam jej nadał ;-)
Zobacz załącznik 503558Zobacz załącznik 503559Zobacz załącznik 503560
A się po prostu zako****e w moich malych dziełkach ;-)Czerwonowłosa lala to Julia, blondynka to Kamila, imie koleznki Lolka, sam jej nadał ;-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mam nadzieje, że mnie Justa nie zlinczuje , ze wpadam sie tylko chwalić ;-)
moja Kochana Twoje wytwory są prawdziwym cudem natury
reklama
Kochana dodajesz mi skrzydeł!!! ide szyć Potworry ;-)moja Kochana Twoje wytwory są prawdziwym cudem natury
Podziel się: