reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobietki !witam się niedzielnie :-D!
obiadek zrobiony ale cała moja trójca urzęduje na dworze wiec zjedzą na raty;-) a tego szczerze nie lubię:sorry2:

as piękna opaseczka!!fajnie ze nie ściąga:happy2:!!a malutka booska!!
ameliee ehh ja tez nie rozumiem takich dziewczyn!!szkoda mi tych dzieci!!jakie to życie pogmatwane ,że takie małe juz od narodzenia skazane na tułaczkę:shocked2:
beniaczek głowa do góry!!!pierwszy szok minie i będzie super!

my wczoraj naszą paczką zrobiłyśmy naszym mężom niespodziewaną imprezkę...byli na obstawie meczu a my w tym czasie sie zjechałyśmy ,przygotowałyśmy co nieco i czekałyśmy;-) na nich hihihi fajnie to wyszło koło 2 byliśmy w domu:happy2: !zaskoczenie mieli totalne!

miłej niedzielki

bodzinka przejałam Twoją stronkę!!jestes kapitalna!!!te Twoje cuda..urzekły mnie pootwory!!!są BOSKIE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
RenataT do jakiej fundacji należy Twój synek? Ja jestem na etapie rozgladania sie za jakaś heh...
I jesteś niewiele starsza ode mnie :) Mi mózg zlasowało przy pierwszej ciąży, to była dla mnie trauma. Ale teraz, jak mam kogos kto się bedzie z ciąży cieszył, nie mogę doczekać się drugiego baby ;) ale to po ślubie :)
Chociaż i obaw nie brakuje, czy poradze sobie z Małym i z drugim maluchem...

Odpowiem Ci za Renatę.
Jak klikniesz w link w jej sygnaturze to Ci się otworzy wszystko co Cię interesuje.Z tego co widzę to fundacja zdążyć z pomocą.;-)

A ja swojego do żadnej fundacji nie zapisywałam i na pewno nie zapiszę .Dajemy radę i bez tego ,a nikt na moim chorym dziecku nie będzie dodatkowo zarabiał ..:sorry2:

dzieki za odp za mnie :D

Amaliee na co choruje twoj syn?? bo albo nie pisalaś albo nie doczytalam ;/

Powiedzcie mi, co sie dzieje, jezeli antybiotyk powinien byc przechowywany w lodowce, a nie jest.
Oczywiście moja rodzicelka jest mądrzejsza od ulotek, wyjela antybiotykl z lodówki i... nie da rady go wylac :/ zgestnial... Wiec kolejna madra rzecz zrobila, nalała wody i rozrobila ... Przeciez teraz ten lek nie ma wlasciwych proporcji! Isc do lekarza po nowa recepte? Czy podawac dalej?

hmmma nic nie pisze na ulotce??Moze jak wsadzisz to z powrotem zrobi sie rzadki??

Mam nadzieje, że mnie Justa nie zlinczuje , ze wpadam sie tylko chwalić ;-)
Ale nie mam cxzasu na nic a wcześniej nie miałam kompa :-p
A się po prostu zako****e w moich malych dziełkach ;-)Czerwonowłosa lala to Julia, blondynka to Kamila, imie koleznki Lolka, sam jej nadał ;-)
Zobacz załącznik 503558Zobacz załącznik 503559Zobacz załącznik 503560
piękne !!!!

Hej kobietki !witam się niedzielnie :-D!
obiadek zrobiony ale cała moja trójca urzęduje na dworze wiec zjedzą na raty;-) a tego szczerze nie lubię:sorry2:

as piękna opaseczka!!fajnie ze nie ściąga:happy2:!!a malutka booska!!
ameliee ehh ja tez nie rozumiem takich dziewczyn!!szkoda mi tych dzieci!!jakie to życie pogmatwane ,że takie małe juz od narodzenia skazane na tułaczkę:shocked2:
beniaczek głowa do góry!!!pierwszy szok minie i będzie super!

my wczoraj naszą paczką zrobiłyśmy naszym mężom niespodziewaną imprezkę...byli na obstawie meczu a my w tym czasie sie zjechałyśmy ,przygotowałyśmy co nieco i czekałyśmy;-) na nich hihihi fajnie to wyszło koło 2 byliśmy w domu:happy2: !zaskoczenie mieli totalne!

miłej niedzielki

bodzinka przejałam Twoją stronkę!!jestes kapitalna!!!te Twoje cuda..urzekły mnie pootwory!!!są BOSKIE!!!
super niespodziankę zrobiłyście

Powiedzcie mi, co sie dzieje, jezeli antybiotyk powinien byc przechowywany w lodowce, a nie jest.
Oczywiście moja rodzicelka jest mądrzejsza od ulotek, wyjela antybiotykl z lodówki i... nie da rady go wylac :/ zgestnial... Wiec kolejna madra rzecz zrobila, nalała wody i rozrobila ... Przeciez teraz ten lek nie ma wlasciwych proporcji! Isc do lekarza po nowa recepte? Czy podawac dalej?
no niestety zepsuł się .Antybiotyk po prostu nie jest już antybiotykiem dobrym do użycia.Zaszła w nim jakaś reakcja chemiczna...:sorry2::sorry2:

Witajcie.
Dopiero teraz udało mi się do kompa dostać.
Niedziela spokojna.
Mała zdrowa .
Wszystko super bez zastrzeżeń.

Muszę się pochwalić ,że od dziś mój syn nosi okularki.Moim zdaniem ślicznie wygląda.Był dziś z tatusiem u okulisty i oczywiście za to ,że był grzeczny mógł sobie sam oprawki wybrać .:tak:
Kuba bystry dzieciak i nie raz słyszał od siostry jakie oprawki są najlepsze ,poprosił więc optyka o ray-bany :-D:-D:-D
Darek jak usłyszał to usiadł z wrażenia ,bo już wiedział jaki błąd zrobił i ile go to będzie kosztowało. :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Za same oprawki zapłacił prawie 600 zł :szok::szok::szok::szok:
Ale najważniejsze ,że Kuba zadowolony ,bo jak on to powiedział:
W tych okularach wyglądam jak profesor ,a nie jak kujon.:szok::szok::-D:-D:-D
Ot i cały mój Kuba :-D:-D:-D:-D:-D

heja poniedzialkowo ;/ trche spraw mam do pozalatwiania. min autokar dla F. tzn autokar jest.. ale 2,5 km musze prowadzac dzieci.tzn bede musiala. A ze ja po rozmowie z rzecznikiem ucznió niepełnosprawnych o wiele mądrzejsza jestem to gmina mi naskoczyc moze. wykluce sie o ten autokar..

i z dyrektorem.. na temat zakupu kamizelki obciązającej dla F. Niby moge sama kupić, ale jak F wyrosnie to na kij mi ona?? a tak zostanie w szkole i nne dzieci bedą korzystac.

As 600 zł za oprawki?? jeeeeeeeeeeesu.. ja bym chyba upadla zeby moj dziec takie wybrał.. no ale skoro ma wyglądac jak profesor a nie jak kujon :D hehe.

Ostatnia edycja:
Witam
Amaliee ZDECYDOWANIE poszłabym po nowy lek.:tak:
Ten już nie zadziała.

As ha ha ha toście się wpakowali:-D! Ale z drugiej strony wiedząc jaką awersję dzieci mają do okularów, to też bym pozwoliła wybrać dziecku takie, które mu się podobają z nadzieją, że dzięki temu będzie je nosił.:happy:

Dzisiaj też dzieci przywędrowały do mnie w nocy. Ale jak m nie ma, to mi to tak bardzo nie przeszkadza he he:-p:sorry:

Renata a co to za kamizelka?

reklama
dzien dobry!!!
kawka!!!

ameliee koniecznie nowy lek,ten juz do kosza:eek:, ale ci mamuska zaszalała:szok:
renata no fajnie jak ktos podpowie cos waznego bo niby skad mamy wiedziec takie rzeczy!!ehh chory kraj!
walcz o swoje!
as hihih jak profesor to mus nie rada:-) Kubuś musi wygladac czadowo!!!
krolcia witam!

Do góry