reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale mam lenia dzisiaj!
pogoda za oknem nie bardzo!zimnica u nas od rana:eek:
kawka wypita!
musze poszukac na allegro zimowych butów dla Filipa ;-)
znalazłam tez fajowe czapy jesienne i zamierzam pozamawiać dzisiaj dzieciaczkom!

reklama
Bry!
Z kawulcem zasiadam ;-).
Tak pobieżnie zerknęłam co i jak :-p.
Bodzia, śliczne lale najbardziej podoba mi się ta ruda, prawie jak ania z zielonego wzgórza tylko ładniejsza :-).
Lena, jak tam wyniki? Wiesz już coś?
Ameliee, wytrwałości w ćwiczeniach :tak:;-):-).
Krolcia, obije? :-D:-D masz małych wędrowców :-D, z kimś zawsze lepiej się śpi. Jak T wyjechał w delegację ostatnio, to Dudek też ciągle właził mi do wyrka :-D.
Atfk, u mnie tylko szaro ale na szczęście nie pada ;-)

fanta u nas tez nie pada ale zimno:shocked2:ehh
a Kajulka tak zmarzluch że rano jak szła do szkoły to mówi: Zima idzie
hihihi
a tu na miły poczatek tygodnia mój zwierz...
zdziwiony że już po weekendzie:-D

Fanta - nie dziekuje :) byle by mi zapału starczylo i noga wytrzymała, bo mam z nia problemy :)

Zaraz dzwonie do A. zeby przyjechal na sniadanko :) mały sie od rana dopytuje, gdzie tata ;)

Jak już postanowiłaś to musisz wytrwać ;-), będzie z górki jak zaczniesz już gubić te upragnione kilogramy :tak: :-).

Atfk, u mnie tylko 6 stopni ale nie jest źle ;-). Ale masz kocura, normalnie taki wypłosz :-D:-D:-D:rofl2: ale ma minę :-D:-p

no 10 kg to wyzwanie!!
a jak sie zabrałaś za zrzucanie? ćwiczenia wyczytałam a co do tego? jakaś dietka?
a ile wazysz jeśli to nie tajemnica:-D
fanta to jest kocica...dama jak sie patrzy hahhaha:-D

hej byłam na rozmowie z burmistrzem, nic nie pzoostaje jak czekanie!Musi przemyslec wszystko, ale jestem pozytywnie nastawiona bo wypadłam bardzo dobrze!

Wpadam i ja coś ostatnio was zaniedbuje:zawstydzona/y:
As nie zła cena za oprawki:shocked2:
Bodzia fajne lale
Amalie powodzenia w zrzucaniu zbędnych kilogramów;-)masz dobry cel więc może będzie łatwiej:tak:;-)
atfk fajna kocica;-)
Lena a powiedział do kiedy masz czekać?

U mnie słonko świeci ale jak małego wiozłam do przedszkola to miałam 7 stopni:confused2:
ja dziś troche źle się czuje więc muszę moje plany na dziś przesunąć

reklama
dieta rozpisana specjalnie dla ciebie przez dietetyka + ćwiczenia!!super sprawa!!
teraz tylko duużo samozaparcia!i wiary w to ze sie uda!

Do góry