reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj beniaczek :)

Hmmm ja też uwielbiałam pracować (jakkolwiek dziwnie to brzmi ;) ), przebywać wsrod ludzi itp. Ale nie wiem, czy teraz potrafiła bym rzucić zajęcia domowe i pojsc na pelen etat do pracy. Ja akurat marze o drugim dzieciatku :)
Ale to z czasem ;)

Licze, że za rok uda mi sie pójść na studia :) ufff oby, bo odkladam to juz za dlugo...

zastanów sie czy studia cos zmienia u Ciebie ja jestem po i co???lipa na maxa a tyle zdrowia i kasy wpakowane!

reklama
Hmmm biorąc pod uwagę, że planuję iśc na logopedię bądz bibliotekoznastwo, to zmieni ;)
Jestem mama dziecka z problemami wymowy, i dobrze wiem, jak cięzko znaleść logopede u mnie w miescie.
A książki kocham, uwielbiam, ubostwiam. Pisze o nich, więc jest to coś czym chciała bym się zajmowac ;)

Heh a po liceum, to co ja póżniej znajde za prace? :( kiedyś dzieci odchowam i co?
ja jestem po pedagogice spacjalnej kier. reso więc logopedia jeszcze w miare ale bibliotekoznawstwo dla mnie to totalna klapa, bibliotek coraz mniej!więc zapotrzebowanie się zmniejszy!ja bym proponowała surdopedagogikę, ja teraz myslałam nad drugim kierunkiem neuro!ale chyba nie ma sensu!

Dzień dobry.
Pospane dzisiaj...szaleństwo! Do 7.20!:tak::-D
Ale już ostatnia godzina snu to taka na pół gwizdka. Obudziłam się o stałej porze i jeszcze tylko kulałam się po wyrze.

Miłego dnia!

Lena i były jakieś wieści wczoraj? Czy jednak nie?

Ja nie żałuje ze akurat podjełam decyzje o takich studiach ale to jest to co lubie!Kocham rozmaiwać z przestępcami, poznawać ich kłamstwa i wyimaginowane sztuczne zachowania:)Ogólnie uwielbiam pomagac ludziom, nawet tu na forum Justa coś wie na ten temat:)Ale pomimo kilku czynników negatywnych i tak się nie zrażam:)

reklama
Do góry